.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: grim

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Не съм вманиачена на тема грим . Най-много да си сложа черен молив , спирала и гланц (по-често балсам за устни).
    На мнение съм че колкото повече се гримираш , губиш своята индивидуалност . Просто естественото е по-красиво.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Мразя да се гримирам,всъщност да осъществявам самата процедура,поради факта ,че изпитвам сериозен мързел да стоя права пред огледалото.Но иначе обичам да съм гримирана хаха
    т. 2, 9

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Мнооого рядко може да ми се случи да изляза без грим от нас, но пък не си слагам по цели тонове. Обикновено за през деня си слагам спирала, моливче, малко светли сенки и гланц и не мога без тях (най-много да мина без сенките и гланца).
    И аз така!

Re: grim

Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    абе мацки,има ли такива от вас,които са се вмания4или на тема грим и просто не могат да излязат на улицата без грим и така се 4увстват некомфортно?
    П.С.-в какво се състои ежедневния ви грим?
    kogato e studeno se grimiram poveche sega lqtoto i poprincip kato e goreshto kojata mi se 4uvstva 4udesno bez grim samo malko kremcheta da q pazqt 4e beh kato snejanka no pochernqh i sega samo si pravq edna maska malko tonik edin dneven krem i tova e redko se slu4va da sloja glanc ili spiralka malko dokato zimata zashtitni kremove fon-dio-teni pudra si4ko shot kojata mi mn ne obicha stud

Guest
    Az puk sam vmania4ena v tova da si kupuvam senki i da gi izpolzvam estestveno .Rqdko 6te se slu4i da izlezna bez grim.Slagam samo senki za o4i i glanc(mn rqdko spirala,a puk 4eren moliv nikoga)
    Zimata kogato trqbva da si slagam nekvi krem4eta na liceto ili fon djo ten da me predpazva ot studa az ni6to ne slagam-ama doide li LQTOTO-maikoooooo Obojavam qki senki i so4ni ustni.Ruj,pudra i fon djo ten i dr kremove ne sum polzvala nikoga,za6toto buzkite sa mi 4erveni po rojdenie Makar 4e znam,4e grimut e vreden si go slagam,za6toto sum se vmania4ila.Dano ne sum edinstvenata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си