.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Moderated:Какви харесвате повече - блондинки или брюнетки?

6te kajeeteli kakvi momi4eta karesvate pove4e brionetki ili blondinki a vqrvate li v tova 4e rusite bili po tapi az ne sam rusa kestenqva sam i se 4udq kak da se boqdisam pls kajete kakvo pove4e haresvate

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    зависи... нямам конкретно предпочитание към цвят, но на различните момичета отива различно. това че русите са тъпи е мит.

можеш първо да се изрусиш и ако не ти хареса, да смениш цвета.

4alga sux
    Guest
    мисля че модата всеки 2ри да е рус почна да отминава
    по добре в къмно кафяво или черно...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A pak az mislq che toq det puska podobna temae tup..i mai mai i bez da si boqdisvash kosata rusa si lichi bagaja ti

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Re: Moderated:Какви харесвате повече - блондинки или брюнетк

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6te kajeeteli kakvi momi4eta karesvate pove4e brionetki ili blondinki a vqrvate li v tova 4e rusite bili po tapi az ne sam rusa kestenqva sam i se 4udq kak da se boqdisam pls kajete kakvo pove4e haresvate

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Ми аз харесвам всякакви момичета,всяка има своя индивидуална вътрешна и външна красота А относно,че русите били ..... ми аз лично мисля,че не е вярно,макар че колкото такива познавам не се отличават с особено голям интелект.......

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Има и други такива теми, а аз ти предлагам да не се боядсваш руса, защото, както и да го мотаеш, изрусеното си е изусено и много далече от естествените блондинки ... те цялостно са светли ( и веждите и тнн), а на тъмнокоса като се изруси ... ами грозно си е, вижда се, че си е перхидролка. А до интелекта .... това няма нищо общо с цвета на косата .... а ти защо питаш? Милсиш, че като се изрусиш ще станеш по-тъпа ли?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az sam bila 4ervena,kestenqva i vsi4kite im ottenaci-sega sam rusa i tva nai mnogo mi haresva i drugite taka me haresvat nai-mnogo!ako si svetla sas svetli o4i 6te ti otiva ruso no ako ne si pove4e 6te ti varvi 4erveno ili kafqvo!!! ako iska6 da osveji6 pri4eskata si moje da vmakne6 niakoi ki4ur v 6tur cviat! a dokolkoto blondinkite sa tapi-tezi s estestveno slameno rusa kosa hi4 ne sa ot umnite pone tezi koito poznavam ,no vsqko pravilo si ima izklu4enie ,taka 4e ne se pritesniavai pak i vse pak tva si e mit!

Az sum tvardo za briunetkite! I ne zaradi vicovete za blondinki ili tem podobni ne6ta a prosto.....e...nqmam opredelena pri4ina de....no

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи си от самото момиче.
    Иначе, брюнетките са ми слабост.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на мен лично повече ми харесват брюнетките

толкова приказки се изприказваха за тия блондинки, хвалиха ги, шегуваха се с тях, обиждаха ги, абе кво ли не - толкова известни станаха, че направо да ти писне
    лично аз не смятам нито че са по-глупави, нито че са по-красиви - тва си е до човека и цвета на косата няма нищо общо

просто от толкова обсъждане на русокоските вече ми станаха някак банални и не бих искала да съм такава
    брюнетка съм си и се радвам а иначе и червенокосите не са лоши
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    1. Червенокоси
    2. Блондинки
    3. Брюнетки

Голям фен
    Брюнетки!:)
    Въпреки,че моята коса е мн светла..почти руса

Брюнетките са ми слабост

Била съм и може би още съм червенокоса де...но по принцип съм чиста брюнетка...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Супер фен
    U lesbian or...?

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    и аз харесвам повече тъмните коси.. и за момичета и за момчета... а особено ако са съчетани със зелени очи... приказка
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми аз съм брюнетка!Но на различните типове момичета им седи добре различен цвят коса.Така че не мисля че е от особено значение.Ако си харесам някой със тъмна коса например няма да го отхвърля само защото няма руса коса и сини очи.Зависи си от човека и най-вече от излъчването му

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Брюнетки :P

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Аз съм блондинка , но не съм тъпа. Има доста тъпи момичета, които са брюнетки. Русото мнгото ми харесва Иначе за момче предпочитам черна коса .
    т. 2, 9

Guest
    Az sum s kestenqva kosa-bie po kum rusoto ,no ne e svetla tolkova.Spored men sega na moda e da si brionetka.No ako stava na vapros ne e vajno kav e cveta na kosata ti,a dali ti otiva.A tova koeto govorqt 4e blondinkite sa tapi sa nekvi gluposti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си