Всеки,който свикне да ходи с грим,след това му е трудно да се възприеме без и се чувства некомфортно.Не мисля,че може да се нарече вманиячаване.![]()
da priqtelkite mi napravo me pob1rkvat otivam v edno momi4e da izlezem i 1 4as se gleda ko da si sloji i se grimirva po 5 tona i mn me nervi posle v drugata i tam pak s16ata rabota kakvo vi stava i v1rvim po ulicite i se gledat pak v ogledaloto
Grimut pri edna jena e edno ot nai-vajnite neshta ot celiq i vunshen vid.Ne mojesh da izleznesh bez da si opravish kosata,bez da se poglednesh v ogledaloto i ako si sviknala da se grimirash,prosto polagai po golemi griji za tova.
Ежедневния ми грим се състои във спирала,черен молив и някакъв гланц евентуално....сега и лицето си ми почерня от слънцето![]()
Не мисля,че за да отидеш на училище,да речем, е необходимо да си с някъв тежък грим. Нещо леко,което само подчертава е напълно достатъчноИначе,ако за всеки ден се гримираш адски силно като има по-специален случай ще изглеждаш напълно обикновена,а не специална
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Grim-pulen, pri4eska,i 4ydene kakvo da obleka
ima go pri men.otnema mi 4as 4as i polovina za vsi4ko.
Sviknah da se gledam taka i inace mi e krivo kato sum bez nego.Sytrin kato stana i ponqkoga s neohota se grimirvam a sestra mi spi s polovin 4as pove4e a az se risyvam. vse edno otivam na modno revio-a posle se 4ydq 6to me vzema6 za prostitytka ponqkoga- xaxaxaxa.
ima i dni kogato slagam slun4evite o4ila, ancyng i otpra6vam za nqkude.
no prez denq se suobrazqvam i ne prekalqvam s nasitenostta na grima!
Напълно съм съгласна.И освен това е адски тъпо да ходиш всеки ден на училище с тонове грим.Ако сложиш малко количество си е добре ама иначеПървоначално написано от strange__
![]()
az ne se grimiram po4ti nikoga, a i ne gubq vreme da izbiram kfo da obleka
i za 10 mins moga da izlqza ot nas
izob6to ne sym supersuetna kato pove4eto kifli
Е имам доста познати, които без тонове грим навън не излизат. Аз слагам повечко само за специални случаи, иначе мисля че няма смисъл. А през деня си ходя обикновено с едно черно моливче, спирала и гланц(вече доста често и спиралата я позабравям)![]()
az po princip ne se grimiram (balsam zadaljitelno izpolzvam), no ima dni, v koito stavam s nqkvo po-osobeno nastroenie i si slagam samo 4eren moliv, spirala i glanc nqkakav. kato izlizam pove4e vreme otdelqm za kosata si i za tva kvo da si obleka.. (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
lХехе, да. Аз като цяло съм на периоди, има седмици, в които без гримПървоначално написано от Анонимко
не излизам, но в повечето случаи, пропускам да се гримирам, не ми се ще да се сбабичосам на 25 като за начало, пък и неглижето си има чар. А много често не ми се и гримира, косата обаче е друга тема. Прическата ми е тъй наречената "кокоши гъз на вентилатор", точно заради това, може да нямам никакво време, но винаги си слагам шнолки и гел, освен ако не реша, че си искам бретона. Това, че примерно някоя девойка не се гримира, не означава, че не се поддържа. Никога не си оставям косата мръсна, зъбите неизмити, неизкъпана, със смачкани дрехи, или нещо подобно...
Give me your best shot motherfucker!
Рядко излизам от нас без грим. Почти винаги поне коректор имам в/у лицето.
Гримирам се със коректор-да прикиря някое друго зачервяване, някоя друга пъпчица ако е излязла...спирала ии балсам за устни, естественое понякога го заменям и с безцветен гланц...
От време на време слагам и черен молив
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Амми и аз обикновено не се гримирам много,като излизам в последно време си слагам само фон дьо тен и гланц за устни,спиралата я пропускам понякога,а искам да ви питам как почиствате спиралата си,защото моятa ужасно трудно я почиствам с тоалетно мляко и се налага първо да си мия лицето с вода и след това с тоалетно мляко!Моля ви се мацки,кажете ми вие ко правите???Миси предварително!!!
ami i az tfa se 4udeh za sebe si za6toto ne moga da izlezna nikude bez grim 4uvstvam s eujasno daje imam 1 pr ot moq vhod koqto jivee nqkolko etaja nad men dori i do neq da otida z amalko n moga da sum bez grimПървоначално написано от i_want_u_f
(((
Misi mnogo!!!
Spored men ako edno momi4e e kreasivo to nqma nujda ot mnogo grim.Grimut spored men moje da pod4ertae krasotata ti.
i az sum taka!ne se 4uvstvam mn dobre kato izlqza bez grimПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ами сега ще ти дам инструкции за пълен грим,но не за всеки ден естествено
Значи...ще започна от там,че за един пълен грим се изискват не по-малко от 20мин.
1.Ако ще нанасяш някакъв слънцезащитен крем,първо нанеси него.Лично аз ползвам ЕLEA SPF25 за проблемна кожа.Без Q10 e.Значи тва се нанася на идеално чисто лице!Много е важно това да го запомниш!
2.Фон-дьо-тен.Когато отидеш на магазина да си избереш фон-дьо-тен,го избери по такъв начин,че да не те прави нито като палячо,нито като негърче,а да не си личи.Това ще стане като го пробваш от тестера НИ ВЪРХУ ЛИЦЕТО СИ,а върху ръката си върху външната част между китката и палеца.Този цвят е най-близък(дори ееднакъв)до този на лицето ти.Та,фон-дьо-тенът се нанася като предварително си го мажеш на онази част на ръката,където ти обясних.И като се постопли,нанасяш няколко "мацвания" върху челото,носа,двете бузи и брадичката.После размазваш.Само недей да прекаляваш с фон-дьо-тена.Ще стане смешно.
3.Идва ред на пудрата.От магазина тя се избира по същият начин като фон-дьо-тена.Нанася се с четка за пудра,ако нямаш-и четка за руж върши работа.Нанася се на абсолютно цялото лице и шия.Много е важно на челото да се нанесе хубаво до корените на косата,за да не приличаш на набрашнена.Преди да мацнеш можеш малко да отръска четката,за да не стане пренатруфено.
Пудра се слага докато лицето ти стане с еднакъв(или почти еднакъв)тен навсякъде.
4.Време е за руж-това е любимата ми част.Нанася се с четка за руж.Подбирай розови оттенъци ако си със светло лице или прасковено-кафеникава гама ако си по-тъмничка.Нанася се първо по скулите.Това става като четката тръгва от началото на бузата(на около 1-2см от носа)до горната основа на ухото.Замахът е като щрих и е в посока ЕДИНСТВЕНО И САМО КЪМ УХОТО.След като получиш желания ефект,руж се слага и по челото,само че отстрани...незнам как да ти го обясня!Над скулите,само че на челото!Дано да си ме разбрала.Руж се слага съвсем малко и на брадичката.Както и по долните ъглови контури на лицето за да се придаде оформяне.
5.Сега с четка за разресване на вежди си ги среши и изчисти от пудра,ако тя е полепнала по тях.
6.С молив за вежди ако искаш можеш да си ги дооформиш.
7.Ред на черния молив.Вече ти обясниха как се слага.
8.Ред на сенки.Обясниха ти как се слагат.Аз ще ти кажа една тънкост-за блясък в очите,си слагай бели сенки в началото на окото-до носа точно.
9.Спирала.
10.Тук вече идва реда на молив,червило и гланц.
Лично аз ползвам съвсем светли и едва забележими розови оттенъци и задължително гланц.Моливът въобще не е задължителен.
Надявам се ти помогнах поне малко![]()
e_l_i_z_a ужасно много ти благодаря и на мен помогна.
ето намерих още нещо за махането на спирала:
Почистване.
Въпреки поддържащите съставки гримът от миглите трябва всяка вечер основно да се отстранява. Защото той се втвърдява, което означава, че на възглавницата по време на сън миглите могат да се счупят.
Водоустойчив грим за мигли се отстранява с маслосъдържащи почистващи средства, а обикновеният - с топла вода и тоалетно мляко.
Аз не се гримирам,излизам навън само с коректор,балсам за устни(понякога червило или гланц) и спиралата я забравям напоследък.Иначе спиралта я махам с тоалетно мляко и не знам друг начин
ami men li4no si4ki sa me vazprieli kato sum s grim i ako izlezna bez grim si mislqt 4e ne6to sam bolnaina4e grima mi se sastoi ot krem, pudra(dosta tumna(, posle perli za bronzov zagar, malko ruj na skulite moliv spirala i senki ako ne me marzi da slagam
![]()