.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    :'(
    Guest

Molq vi za pomosht :'(

Zdraveite.
    Nadqvam se vse da ima nqkoi,koito da ob1rne vnimanie i na moqt problem.A toi e mn kovaren.
    Az s1m "F",koeto naskoro tr1gna s nai-dobriqt si priqtel misleiki,che e vliubeno v nego,a se okaza tochno obratnoto sled kato tr1gnahme A toi mai mai e mn hl1tnal po men.
    Veche ot tolkova mn vreme me grize s1vesta,zashtoto po edin ili dr nachin az go l1ja,a toi mi e poveche ot sk1p.Neznaq kakvo da napravq,v edin moment imam nujda da e do men,no mislq che prosto kato priqtel,a v dr moment se chudq kak da mu kaja,che nemoga da prod1ja da s1m s nego.Shte go naranq,a ot tova nai-mn me e strah-prosto iskam da e shtastliv,a ne vseki p1t da se pita tq ispitva li s1shtoto,koeto ispitvam az-zashtoto za momenta taka sedqt neshtata.Neznam kvo da pravq veche.

Град
    San Siro
    Ами и аз имах същия проблем преди време..но се престраших да му кажа на момчето,че ми е приятел и не го възприемам по друг начин и така...Той ми се поразсърди малко(стана му гадно) ама сега пак сме си най-добри приятели!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    obqsni mu kakto obqsnqva6 na nas...dano da te razbere USPEH \/

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Можеш просто да му кажеш "(името му) аз мисля,че по този начин ше си развалим приятелството.Нека бъдем само приятели,за да няма след това калабалъци..." и тва е.Ше му е гадно ама не може се на теб да ти е гадно

...

Ами то май...
    решението на проблемът ти е да му кажеш истината,
    защото за напред ще ти стане още по гадно.
    А другият вариант е да си се измъчваш,
    докато наистина разбереш какво искаш.
    УСПЕХ !!!
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

hm mi da ti kaja si napravila golqma gre6ka problemut naistina e kofto za6toto vse pak ti e nai-dobur priqtel.no kolkoto i da e trydno nai dobre pogovori s nego za tova i my kaji kakvo e stanalo

Според мен най-добрият вариант е да му кажеш истината

Повече от фен
    pogovori s nego i mu kaji kakvo e polojenieto,za6toto kolkoto pove4e otlaga6,tolkova po-zle stava
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Определено трябва да му го кажеш.За да те разбере най-добре,просто улесни себе си и него-дай му линк към тази тема

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Според мен най-добрият вариант е да му кажеш истината
    съгласна съм просто няма смисал ти да се мъчиш..щтом не го приемаш като такъв просто му го кажи
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

someone`
    Guest
    искам само да ти кажа че трябва да бъдеш абсолутно ама абсолютно сигурна в това че не изпитвап чувства към него..според мене е добре първо да се убедиш в това да се опиташ да го обичаш и ако това стане ще се получи нещо много красиво а ако не ще му го кажеш може и да ти се разсърди но трябва да направиш всичко възможно да си останете приятели

Голям фен
    Град
    sofia
    shtom ne iskash da go lujesh po dobre mu kaji kakvo izpitvash i dano toi t razbere uspeh
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    spored men si naoravila gre6ka 4e si trugnala s nego...,no tova ve4e e minalo i ne moje6 da go vurne6,taka 4e po-dobre sednete i se izqsnete s nego.Taka mu4i6 i sebe si i nego
    Uspeh!

:'(
    Guest
    Znachi mn vi BLAGODARQ za vsichki vashi syveti !!! Obache da vi kaja chestno veche s1m nap1lno ob1rkana:nito smelost namiram,nito s1m sigurna,che ne go iskam za neshto poveche ot pr.Neshto v edin moment,kogato mi obr1shta mn vnimanie abe naistina mn vnimanie nqkak si iskam da ne hodim-da sme si samo pr,a kogato po nqkakvi prichini me otbl1sne zashtoto az s1m napravila s1shtoto mi lipsva.Eto zaradi tezi momenti nz kak da post1pq,zashtoto sled tova moje i da s1jalqvam

Голям фен
    Pogovorete i se izqsnete.Po-dobre mu kaji istinata kolkoto i da go zaboli 6te e po-dobre ot tova da go laje6
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Хора не тръгвайте с най-добрите си приятели и приятелки!Ужасно е!!После не остава приятелството!Аз не бих тръгнала с най-добрия си приятел или с някой ,който се познаваме отдавна и сме си ей така приятели и излизаме 4есто .....
    Ами зна4и станалото станало!Обясни му......покажи му колко много го цениш като приятел и не искаш да си развалите приятелството!Незнам той едва ли си мисли само за приятество,ама поне да си го запазите!Кажи му го навреме защото после ще стане късно!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

mila, qvno kakto kazva maika mi "si vlubena v lubovta".Moqt syvet kym teb e da ostavi6 ne6tata taka kakto sa, za6toto ina4e 6te go narani6 i NAISTINA 6te si razvalite priqtelstvoto.Zasega prosto ohladi strastite
    Naistina ti jelaq uspeh!
    Обичам и мразя,
    раздавам и пазя,
    смея се и плача,
    хуля и тача!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си