.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Kosmi po Korema!

Guest

Kosmi po Korema!

zdraveite salduri!Mn se kafa na tozi forum i re6ih da pusna tema!Zna4i imam kosmi po korema,momi4e sam,to4no posredata ima edna liniq ot 4erni kosmi/pate4ka/!Ta,vie mahate li si gi i s kakvo?posle rastat li po-golemi?Oh gadno e!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    plovdiv
    ем зависи ако са някви големи космалаци ги махай,там с пинсета,кола или с квото там намериш.Аз лично имам малки косъмчета обаче ги махам,не са станали по големи така че...

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Аз си ги махам с кола маска и определено не растат по-големи.Пробвай и ти Успех
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Повече от фен
    ami mahai gi s kola maska
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    A sys samobrysna4ka?!???

Недей със самобръсначка.Пробвай да ги изрусиш ако искаш с кислородна вода!

Guest

Re: Kosmi po Korema!

to vsichki gi imat.po-skoro e muh,no na briunetkite im lichat vsichki kosmi...jivota takav,kakavto e.moite ne gi maham.ne mi prechat vse pak.ne bih gi obrasnala,kategorichno.naistina kola maskata bi ti svarshila dobra rabota.

Фен
    Град
    по света и у нас
    Не се притесняваи всички хора имаме косми по корема . Подходящи продукти за отстраняване са :крем-депелтуар,самобръсначка и кола маска .Избери ти какво да ползваш.

Град
    nqkade v RAQ
    ами във връзка с темата(за да не пускам и аз нова), аз също имам косми на корема и си ги махнах, оба4е само под пъпа. И сега имам проблем - под пъпа няма косми,а нагоре има! А нагоре не мога да ги махна, щото не са в редичка а има и отстрани и сега нз кжо да прая, а е смешно. Посъветвайте ме нещо плс...

I az imam kosmi po korema i mi se lichat dosta.Maham gi s epilator i she vi kaja che BOLI ujasno mnogo,ama nqma kakvo da se pravi,momicheshka sueta...

Град
    nqkade v galaktikata
    i az imam kosmi po korema taka 4e spokoino.kupih si boq za izrosqvane i si gi opravih.taka 4e spoko vsi4ki se maha.samo ne probvai s kislorodna voda kosmite se udaljavat
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Guest
    И аз имам косми по корема и гърдите,ама съм момче и не ми пука \/

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    Недей със самобръсначка.Пробвай да ги изрусиш ако искаш с кислородна вода!
    Ти/той про ли си бе???

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    S kola ili s epilator mahai i nqma strashno - rastat daje po-svetli (pone pri men sa daje rusi) rastat redki i svetli spox
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    sofia
    az imah samo edin munichuk i go mahnah s pinsetka
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Наистина на брюнетките космите са им проблем, в смисъл личат си повече. Една приятелка е така, но си ги маха с епилатор и те не растат по-големи, дори напротив вече почти не растат.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

С епилатор е най-добре

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Наистина на брюнетките космите са им проблем, в смисъл личат си повече. Една приятелка е така, но си ги маха с епилатор и те не растат по-големи, дори напротив вече почти не растат.
    ми аз съм брюнетка ама нит на корема имам нито мустаци...
    иначе по темата мисля че с епилатор е удачно.не знам по къв начин ама си ги махайте.има една от класа дето има ужасни черни дълги на корема и между циците и ходи с някви потничета направо отврат

Ami...ideqta ne e mnogo dobra,spored men ako ne e mnogo zle polojenieto izbqgvai da gi maha6...
    No vse pak ako si re6ila da gi maha6 samo nedei sus samobrusna4ka-ako vzemat da se sgustqt....
    Nai-dobre e s kola ili s lenti4ki ot aptekite...ili moje da gi izrusi6...
    Haide uspeh....
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Голям фен
    mi az li4no si gi maham..za6toto me draznat..ama estestveno 4e rastat posle..s pinseta..nai-me kefi
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    middle_of_nowhere
    a ima li nqkakyv na4in prosto da se sprat tiq gadorii, osven s lazerna epilaciq?
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от never_concerned
    a ima li nqkakyv na4in prosto da se sprat tiq gadorii, osven s lazerna epilaciq?
    Ако са големи и черни това се дължи на хормините и ако отидеш на лекар, направят ти изследвания и установят, че наистина имаш тостестерон в по-големи количества ще ти назначат лечение (хапчета). Но трябва да са много ужасни косми, за да се подложиш на такова нещо (тичаш по лекари, един ти казва едно, друг - друго, трети - отрича всичко и измисля нова версия)

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Най-ефективно си ги махни с кола маска.Споко,няма да ти пораснат по-големи или черни!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен
    Град
    (:
    i az imah muni4ki ama prosto ne moga da gi turpa i predi 1 godina gi mahnah s epilator..sega gi maham na 1-2 meseca 6toto do tolkova se uredreli i iztunenli 4e 4ak se pla6a...
    The pain is temporary!

i az imam sa6tia problem maham gi s epilator no mi ostavat malki pupki liniata stiga i do gyrditee tam izlizat nai mnogo pupki molq vi kajete kakvo da pravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си