.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: 4EREN MOLIV???

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    az si slagam savsem malko cheren moluv OTDOLE .. ne kat nqkoi zabita metalka celite mi o4i da sa cherni che da ne sa vijdat chak ot chernotiq
    Забита метълка? Моля, без такива етикети.
    Аз си правя очите в черно, е?

Повече от фен
    i az haresvam 4erniq moliv,no ne si slagam mn 4esto,ot vreme na vreme!Da ne zabravqme 4e vs si imame svoi vkus i ako nqkoi ne mu otiva s 4eren moliv ili ne si slaga takuv,qvno ne mu otiva i si slaga nqkav drug.Vajnoto e 4e pak si slaga MOLIV!!!!!i pls ne se karaite za gluposti!!!!!!!!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    az si slagam savsem malko cheren moluv OTDOLE .. ne kat nqkoi zabita metalka celite mi o4i da sa cherni che da ne sa vijdat chak ot chernotiq
    Забита метълка? Моля, без такива етикети.
    Аз си правя очите в черно, е?
    Moje bi to4ko tvoqt slu4ai e iskliu4enie....... de da znam.... Ina4e sm syglasna s Sapphir..... grozni4ko si e

Na momenti kat gledam nekva metalka ili prosto nekva pikla, deto se grimira s celta da izglejda po-golqta, napravo se pla6a.... V pove4eto slu4ai momi4eta na na6ta vyzrast prekalqvat s 4eren moliv i izglejdat sme6ni....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Tc Tc

Vsqko ovajavashto sebesi momi4e se opravq s grim4eta i krem4eta tam pone po 30 minuti minimalno .. edno momi4e e po hubavo s grim kvoto i da si govorim...

Повече от фен
    Град
    ruse
    ne sme ludnali; az si slagam 4eren moliv ,za6toto mn hubavo pod4ertava o4ite i mi stoi super, no vse pak vseki si ima pravo da se grimira kakto si iska

Мега фен

Re: Tc Tc

Цитирай Първоначално написано от kakyra
    Vsqko ovajavashto sebesi momi4e se opravq s grim4eta i krem4eta tam pone po 30 minuti minimalno .. edno momi4e e po hubavo s grim kvoto i da si govorim...
    1. Не е хубаво да крещиш на жени. Следващият път пиши с нормален размер на буквите.
    2. За половин час ще се гримирам 3 пъти.
    3. Много си запознат - "гримчета и кремчета". Крем не се слага, преди да излезеш.

Супер фен
    Mnogo e silno da se sloji 4eren moliv na mlado momi4e
    Za men e grozno...
    Kafeviqt moliv e dosta po-dobre...za vsqkakvi o4i :P

Sajelqvam ako e prozvu4alo kato vikane ama izvinqvai mnogo 21 vek sme .. momi4e bez grim malko ne vurvi.. ama to si e li4en izbor de.. to grima pod4ertava jenskite linii pak koito ne iska da izglejda dobre ....... az deto sam mom4e si otdelqm po 30 min da se opravq predi da izlezna

Голям фен
    Sajelqvam ako e prozvu4alo kato vikane ama izvinqvai mnogo 21 vek sme .. momi4e bez grim malko ne vurvi.. ama to si e li4en izbor de.. to grima pod4ertava jenskite linii pak koito ne iska da izglejda dobre ....... az deto sam mom4e si otdelqm po 30 min da se opravq predi da izlezna
    Личи си, че си момче Гримът не прави красотата. А остиво го ти 21 век още преди новата ера е имало всякакви мазила за лице... Този форум се посещава от момичета на 13-15 години (и по големи). Но представи си едно 13-14 годишно момиче наклепано с всички видове "гримчета и кремчета" - комично е, не красиво И не се бъркай , че слагането на един тон грим означава поддържане на касотата, хигиената е много по-важна. да не говорим , че има поводи и поводи т.е. не можеш да отидеш на училище така както би отишла на дискотека (ако си момиче). Така че тези повърхностни изказвания могат само да разсмиват. Една спирала или едно червило не променат визията съшо така и не доказват дали човек се грижи за себе си или не

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

ами права си.. но не сам казал да се слага всякав грим... просто такъв който да подчертае лицето.. Пак и Да хигиената си е на 1-во място

Мега фен
    Ако оправянето ти не включва къпане, си пълен фръцльо.

И наистина, гримът не прави красотата. На мен много мъже са ми казвали, че без грим съм много по-красива /друг е въпросът, че понякога гримът ми е доста фрапантен/. Мислите ти ми изглежда доста странни. Нали уж напоследък е модерен лекия грим, който е в нежни тонове? Как реши, че в днешно време всяка уважаваща себе си жена трябва да не излиза гримирана?

Ами много просто... лек лек.. пак те подчертава.. с извинение ама е отвратително да видиш някви торбички под очите или някви кафяви петна по лицето които много момичета ги имат ... абе напудреното лице има по хубав вид а иначе какво ми има.. слагам си балсам на косата.. слагам си овлажняжащ крем на лицето... после докато се измиеш докато си направиш прическа и такива работи колко време минава иначЕ??

Мега фен
    1. Виждала съм достатъчно жени /на живо, не по телевизията/ с пудра и фонд де тен и изглеждат по-зле, отколкото без.
    2. Ако човек има петна, пъпки или постоянно има торбички под очите, гримът само може да им навреди. Има дерматолози и козметици за тази работа. Ако кожата е проблемна, е по-хубаво без никакъв грим.
    3. Кой те кара да гледаш момичетата? Избираш си приятелка, която няма проблеми с кожата, щом ти пречи толкова много и другите не гледаш.

МмМ щом така си мислиш добре.. но помисли на къв процент се разделят момичетата на които и отива грим и на които не и ..

Мега фен
    Писането на нещо, адресирано до теб, е преливане от пусто в празно. Или си много глупав, или не можеш да четеш. Прекратявам.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там

Re: Tc Tc

такаам...
    показа си кирливите ризки
    30 минути минимално?
    ние не разполагаме с цялото време на света!
    то че ти отделяш по 30 минути за себе си преди излизане личи,ама честно казано кат ти видях снимката в подписа предпочитам някое току-що станало момче!
    личнуууу мнение

иначе живей си ти с пластмасовите кукленца,които смяташ за жени

axaxa da ti kaja puka mi za tvoito mnenie. imam koi da si me iska.. pak ne znam.. pak i ne sam kazal 4e sam hubav .. prosto kazah 4e e dobre da otdelqsh pove4e vreme za sebesi..

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Всеки си има право на вкус, пък и не сме луднали, просто подчертава очите!!!
    да права си абсолютно праваа си

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Мега фен
    На хубавия човек му е нужна само баня и чисти дрехи, за да изглежда невероятно. "Да се грижиш за себе си" означава да спазваш хигиена и да се грижиш за тялото си, ако нещо не му е наред. Геловете, прическите и гримовете не са грижа за себе си. Те правят визията различна, но поврежда кожата и респективно - косата.

И още нещо - жал ми е за приятелката ти, щом мислиш, че за да е красива, трябва да се е гримирала и накиприла.

Abe da qsnu mi e.. prosto mrazish da si haresvana i tva e.. i znam kvo e da si podurjan.. edin dush i edni 4isti drehi ne sa vsi4ko.. pak i koi ne go pravi prosto te marzi i tva e.. kupesh se obli4ash se i adi vun.. ok

Мега фен
    Ами, душко, имам приятел, който ме харесва естествена, а не само намазана с грим. И не говоря за себе си. Не съм и помисляла да правя нещо във външния си вид, за да ме заглеждат всички по улицата.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    ne te podkrepqm az slagam mnooooooooooooooooooooooooooooooogo malko ne6ta da ne kaja ni6to edinstweno moliw no po 4esto bql
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Така е.Освен тва не е чак толкова тежък грим,и зависи как го слагаш,ако е малко даже не се забелязва.На някой му харесва,на друг не,винаги е така.:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си