.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: униформи

Guest

униформи

вярно ли е че от другата година ще влязат в употреба униформите.моля кажете ако знаете

Фен
    Град
    plovdiv
    иууууу,ако е вярно ще се самообеся

Голям фен
    Град
    Compton
    лично ке ги обеся

ive7o
    Guest

za i protiv uniformite

Emi zna4i as ne sam tvurdo protiv uniformite zavisi ako sa gotini za6to ne , no puk 6te e gadno vsi4ki da sa ednakvi ne mislite li

Голям фен
    Това е налудничево.Не искам всички да сме с еднакви дрехи.Представете си скейтър с униформа Ужас!!!Пълна катастрофа!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Спокойно, униформи няма да има, но ще се въвеждат някакви тестове (за ВУЗ ... от догодина е 100%) .... а това мисля е по-голям проблем --> http://www.dnes.bg/article.php?id=20997

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    dai boje da ne e vqrno,az uniforma nqma da obleka,nqma si xoda s moite drehi mi s nqkuv kostium.v nikakuv slu4ai.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

пфф аз вече имам. Те трябваше да ни се дадат още преди 2 месеца но сега ни ги раздадоха чак.И сега които е без униформа ги връщат и го пишат в черния списък
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Няма да ги нося каквото ще да става.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Qgodka_, сигурна ли си, че няма да има униформи? Защото навсякъде това се говори и аз почнах вече да се притеснявам...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не зависи ли от политиката на училището?!
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ох колко ме дразнят разни човечета......
    Твърдо съм ЗА униформите, и ако ги въвеждат организирам купон (гостите само с униформи )
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Аз съм против униформите, защото това е връщане назад, регрес...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Училището,в което уча дели една сграда с основното училище и ги гледам там по-малките,че ходят с едни като анцузи...Не знам как тчно да ги определя-червени с черно(Панталон и горното е като горнище на анцуг),та ако и ние ще носим униформи се моля поне да не са като тези...
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    нямам нищо против униформите... даже много бих се накефила да гледам някфи кифли,които само се чудят заради кви маркови парцалки да прахосат парите на мама и тате да ги облекат като бабички. искрено бих се забавлявала
    а на готин човек, квото и да облече ще му стои готино, така че кифлички, мислете му
    алелуя.

Разбира се 4е съм против .Те нарушават ли4ната ни свобода

abe ot edna strana e qko ot druga ne 6totu naisdtina ima nqkvi det mn draznqt po cql den mislqt s kvo sa oble4eni i kak sa grimirani i se sazdava edno sarevnovanie koi kak e oble4en.Pyk ot druga strana ako uniformite sa gadni nqma da e qko.Moite ne sa ba6 tolkoz gadni ama ne mi puka mn 6totu 6te q nosq samo 1 mesec
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    нямам нищо против униформите... даже много бих се накефила да гледам някфи кифли,които само се чудят заради кви маркови парцалки да прахосат парите на мама и тате да ги облекат като бабички. искрено бих се забавлявала
    а на готин човек, квото и да облече ще му стои готино, така че кифлички, мислете му
    От една страна ще е хубаво защото така няма да има деление м/у учениците.За к'во говоря:
    в моето у-ще учениците са разделени на групи и най-вече се подбират по облеклото.Тези който се носят тип 20-те години са напълно изолирани от обществото и се смятат за "смотани" има и други на който родителите са собственици на магазини за дрехи те имат 365 различни дрехи за всеки ден.Ето за тва аз съм За униформите

If4eto
    Guest
    I az sam ZA uniformite.Nqmam ni6to protiv,ako stane zadaljitelno.Tva ,4e naru6avali li4nata svoboda e glupost.

пффф, ако ме накарат да нося униформа - напускам школото.

колкото, че нямало да има делене на учениците ... ако си тъп да се комплексираш от това, че някаква си мърла има гащи за 100 милиона, а ти нямаш - това си е твой проблем. не мисля, че нещата ще се променят кой знае колко ... има къде къде по - важни неща от разни тъпи парцали.

пък да не говорим какви лайна ще ни скроят о.О добре че завършвам следващата година ... па дано не доживея.

бля.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ako shtqha da gi vavejdat shteshe da se chue po TV ili po vestnicite moje da gi vavejdat no ne navsqkade

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Аз съм против униформите, защото това е връщане назад, регрес...
    Do nqkade e taka,no vse pak v angliq naprimer tam uniformata e ne6to kato respekt kum daskaloto tam kolkoto i ota4eno da zvu4i u4enicite gi haresvat i kato se zaglejam ima i nqkoi hubavi uniformi.A po vuprosa az ne sam tolkova za ama ne sam i protiv ako ne e lo6a uniformata za6to ne te mogat i da gi napravqt malko po-razli4ni ako puk tolkov nqmat vuobrajenie da ni gi dadut na nas nie da si gi napravime be po edin model no s razli4ni cvetove i malko po-razli4ni kroiki i taka nqma da sme tolkova ednoobrazni i sku4ni.
    Mira bien, todo va mal y todo est

Аз съм твърдо против униформата в училищата!!!
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

хъм не знам вече какво да си мисля
    така или иначе и с униформа,и без униформа,ще продължавам да си плета гривнички от конци и да си ги нося,да си правя странни прически и така нататък
    и една униформа няма да ме накара да стана по-тъпа или по-"готина"
    все тая ми е

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Нямам нищо против униформите . Поне няма да има някой който ще завижда на друг заради дрехите .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си