- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- честита ви купа
Аз бях на мачаМного се радвам че взехме купата =D> =D> =D> САМО ЦСКА!
А радваш ли се, че загубихте толкова много точки в първеството от смешни отборчета?Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Абе ей,ти малко мозък имаш ли?Ако имаше щеше да се сетиш 4е може би не съм могла да го гледам!!!!!Първоначално написано от Medicated Angel
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да ме убие господ ако мога да ти разбера правописа. Изпуснал/а с и първи клас ми се струва. Какво значи не съм МОГЛЕ да го гледам? Аз като не мога да гледам мач звъня на приятели през 5 минути за да разбера какъв е резултатът.
бе ти ненормален ли си или да?Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
"какви са очите на апостола?сини."как можеш да сравняваш една толкова велика личност с този отбор от самохвалковци?какво общо имат те ми кажи?НИЩО освен имаето.тва е истината.и ми идеше да строша телевизора като даваха по телевизията феновете на ЛЕВСКИ(отбора) да носят постери на Васил Левски.тва си е чиста подигравка с личността му!да не мислите че Левски е бил кръстен на "един велик отбор"???
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси за поздравленията!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ооо ми че аз нищо не съм казал за Левски. Естествено има уговорка между двата отбора, което не прави Левски по-добър отбор. Аз затова и вече не гледам български футбол. Просто е неква пародия и никой отбор от двата не заслужава каквото и да е отличие не заради себе си, а заради феновете си./така де - бившите/Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Стига сте се заяждали с горкия добър стар```n0_Pr0bL3m```
бе!!!Наро4но пъснах такъв тъп отговор - 6тото знам 4е на феновете 6те им кипне.Много сте тъпи и лесни за манипулация
Смятате ли 4е на мене въоб6те ми пука при кого 6те отида купата от мизерните отбори в мизерния български клубен футбол
![]()
Глупаци
Само се заяждам с вас а вие (както казва ба6та ми) кълвете на сапун4е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Запо4ни ако иска6.И ако пи6е6 собствено мнение го пи6и в ед.4ислоПървоначално написано от exploitedteen
Но не прекаляваи много 6тото 6е се кара батко модератор
![]()
ОКС,недей,аз в подписа съм си написал какво мисля за хора като мен,с те са достатъ4но,пове4е не трябват![]()
Първоначално написано от rusalkata_
offffffffff bojeeeeeeee koi spored teb si misli che vasil levski e krusten na otbora levski mi kaji..i tva che fenovete na levski uvajavat apostola vasil levski spored men ne e nikak losho
futbolnia klub botev sushto ima reklamni materiali s lika na hristo botev i kakvo ?
т. 2, 9
окей де.ама защо се сещат за Апостола само в такива моменти,а не тръгнат по улиците с неговите ликове да кажем на годишнина от смъртта му?защо се сещат за Него само като има мачове на ЛЕВСКИ?това за какво ти говори?свързват името на личността Левски с някъв си футболен отбор!гавра с името му!Първоначално написано от Sapphir
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Благодаря. Честита шампионска титла.
zashto si mislish che ne sa go napravili (nqkoi ot tqh , ne kazvam sichki do 1) prosto go uvajavat i mu se vuzhishtavat obichat otbora si i tva eПървоначално написано от rusalkata_
spored men fenovete na levski ne se gavrqt s imeto mu (pone po golqmata chast zashtoto nemoga da govorq za vsichki ei taka..)
т. 2, 9
На годишнината от смъртта на Левски /май/ ЦСКА са положили венец в чест на Апостола, а Левски са дошли и са го махнали. Това показва, че те не го уважават. Когато става въпрос за велики личности, би трябвало да се съберат и да уважат нещата, които е направил човекът.
emi da nemoga da otreka che tova e prostashka postupka no nai veroqtno sa postupili taka zashtoto teq venci sa gi slojili cesekari...Първоначално написано от `Death`Whore`
i vse pak kakvo iskate da dokajete cesekarite che levksi sa nai golemite otrepki edva li ne cska nai velikite futbolisti levski se podigravat s apostola levski cska go uvajavat
taka li?
т. 2, 9
Ясно е, че са го махнали, защото са го сложили цесекари. Но точно това е неуважението - не мислят за великия човек. Възможно е цесекарите да са го сложили не от добри чувства.
a ei go moq priqtel hahahПървоначално написано от exploitedteen
mi ne az spomenah che tazi postupka s veneca e prostashka
e zashto da ne si krustish primerno otbora na nacionalen geroi? i ne samo otbora.. stadiona puk i uchilishtata sa krusteni na razlichni kulturni deici v pamet na velikoto im delo edin vid.. kakto i ulicite sa krusteni na apostoli,buditeli,pistateli i drugi..
1 vapros samo kak fenovete mu petnqt imeto?
т. 2, 9
em ai 4estito na cska-rite![]()
..impossible...
...is nothing...
Прекалено много омраза има, прекалено много пари и далавери. Хората харесват спорта, момчетата играят със сърце, трябва да бъде това.
От Левски съм откакто се помня и напълно подкрепям мнението на exploitedteen. Според мен да се кръщават отбори на имена на апостоли е грешно и обидно. С две ръце съм "ЗА" тези отбори да се преименуват.
ами доста е далеч вече дискусията от темата, ама въпреки това ще дам мнение за името на Левски.
безброй читалища, училища, улици, и т.н. са кръстени на Левски. на Апостола. това означава ли, че хората, които са им измислили имената считат Апостола за тяхна собственост, че петнят името му и т.н. НЕ! така те показват уважението си към националния ни герой, признателността за делото му. никой не твърди, че феновете на Левски са си присвоили името на Апостола. просто създателите на този отбор са показали уважението си към тази свята личност, като свързват победите си с него и печелят в негова чест. какво лошо има в това да уважаваш личността му?
не е правилно да махаш венците, но не може заради действие на 2-3 човека да съдиш за останалите 4-5 млн фенове на този отбор
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Доколкото знам обаче, не фенове са махнали венеца.
Печелят в негова чест? Ако се направи анкета кой е Левски сред футболистите, поне 1/3 няма да знаят.
Виж к'во отворко,всеки допуска грешки и никой не е идеален!!!Затова престани да се правиш на големия разбирач!!!Да не говорим,че по това време бях на тренировка и нямаше как да се обаждам!!!Първоначално написано от Анонимко
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Първоначално написано от `Death`Whore`
spored men ne samo fenovete na levski trqa da znaqt koi e levski ,
a vseki bulgarin trqbva da znae!
Spored men nqma nishto losho v imeto na pfk levski
primerno na ulica vasil levski ako nqkoi se izpliue ili hvurli bukluk ne e li sushtoto?
т. 2, 9