.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен
    Аз бях на мача Много се радвам че взехме купата =D> =D> =D> САМО ЦСКА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Аз бях на мача Много се радвам че взехме купата =D> =D> =D> САМО ЦСКА!
    А радваш ли се, че загубихте толкова много точки в първеството от смешни отборчета?

Цитирай Първоначално написано от Medicated Angel
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от zaharcheto_f
    Мерси много, поздравявам всички ЦСКАри с химна ни "Сърца червени"

Само ЦСКА!!!

Браво, че уважаваш успехите и на конкуренцията... \/

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...... ..............................супер е това!!!
    Шампиони,шампиони,шампиони ЦСКА!!!
    Това е велико!!!Леле намерих си повод да беснея!!!СУПЕР!!!СТРАХОТНО!!! ай-накрая ми е весело!ОБИ4АМ ВИИИИИИИИИИИ!!!

Eто ги най-бесните футболни фенове, които научават резултата от някакъв си тин форум...
    Хахахха,именно!Госте убийствено прав си!!!
    Фенове ... опф
    Абе ей,ти малко мозък имаш ли?Ако имаше щеше да се сетиш 4е може би не съм могла да го гледам!!!!!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Guest
    Да ме убие господ ако мога да ти разбера правописа. Изпуснал/а с и първи клас ми се струва. Какво значи не съм МОГЛЕ да го гледам? Аз като не мога да гледам мач звъня на приятели през 5 минути за да разбера какъв е резултатът.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
    Тва са глупости,бе ме4тател...ЦСКА не заслужават тази купа и тва е ясно даже и на самите 4ервени фенове...
    Какви са о4ите на апостола?Сини!Какво е морето?Синьо!Какво е небето?Синьо!А на маймуната гъза и е 4еревен
    бе ти ненормален ли си или да? "какви са очите на апостола?сини."как можеш да сравняваш една толкова велика личност с този отбор от самохвалковци?какво общо имат те ми кажи?НИЩО освен имаето.тва е истината.и ми идеше да строша телевизора като даваха по телевизията феновете на ЛЕВСКИ(отбора) да носят постери на Васил Левски.тва си е чиста подигравка с личността му!да не мислите че Левски е бил кръстен на "един велик отбор"???

Мерси за поздравленията!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Не заслужават, защото са скапани продажници. Ето, че могат да играят, но като им кажат да паднат го правят. ЦСКА не заслужава да има 1 фен, пък камо ли някакво отличие. Не става въпрос за играта им, то само ЦСКА и Левски могат да играят що годе футбол в България. Но тази година просто да ги награждават с каквото и да било след толкова позор и резил е смешно и жалко.
    виж сега- за да може да се продаде нещо трябва да има кой да го купи...

по тази логика и Левски не трябва да имат фенове, защото поне ние продаваме нещо, което почти бяхме постигнали, докато вие купихте нещо за да го постигнете...
    но не това е важното- честита титла на Левски и успех в ШЛ, защото това беше реалната цел на цялата врътка, мисля че на всички ни е ясно за какво е врътката с коефициентите в Европа и т.н.

мен друга ми е идеята- аз съм ЦСКАр отпреди Божков да купи отбора (за който не знае Черепа е фен на Левски) и много отпреди тези измислени футболистчета в цялото ни първенство, а не само в ЦСКА да играят в А група... аз ще си остана ЦСКА-р и след като се махнат те...

та резила е еднакъв за Левски и ЦСКА... защото да купиш титла е също толкова жалко, колкото и да я продадеш, а на нас феновете ни остава да се бием по терените и да водим безмислени спорове, докато манекените ритнитопковци (това не са футболисти) друсат гюбеци из БИАД и др и продават и купуват мачове...
    Ооо ми че аз нищо не съм казал за Левски. Естествено има уговорка между двата отбора, което не прави Левски по-добър отбор. Аз затова и вече не гледам български футбол. Просто е неква пародия и никой отбор от двата не заслужава каквото и да е отличие не заради себе си, а заради феновете си./така де - бившите/

Guest
    Стига сте се заяждали с горкия добър стар ```n0_Pr0bL3m``` бе!!!Наро4но пъснах такъв тъп отговор - 6тото знам 4е на феновете 6те им кипне.Много сте тъпи и лесни за манипулация Смятате ли 4е на мене въоб6те ми пука при кого 6те отида купата от мизерните отбори в мизерния български клубен футбол Глупаци Само се заяждам с вас а вие (както казва ба6та ми) кълвете на сапун4е

Guest
    Стига сте се заяждали с горкия добър стар ```n0_Pr0bL3m``` бе!!!Наро4но пъснах такъв тъп отговор - 6тото знам 4е на феновете 6те им кипне.Много сте тъпи и лесни за манипулация Смятате ли 4е на мене въоб6те ми пука при кого 6те отида купата от мизерните отбори в мизерния български клубен футбол Глупаци Само се заяждам с вас а вие (както казва ба6та ми) кълвете на сапун4е

и за какво обиждаш???
    или искаш да започнем и ние да обиждаме, а умнико??
    Запо4ни ако иска6.И ако пи6е6 собствено мнение го пи6и в ед.4исло Но не прекаляваи много 6тото 6е се кара батко модератор

Guest
    ОКС,недей,аз в подписа съм си написал какво мисля за хора като мен,с те са достатъ4но,пове4е не трябват

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Тва са глупости,бе ме4тател...ЦСКА не заслужават тази купа и тва е ясно даже и на самите 4ервени фенове...
    Какви са о4ите на апостола?Сини!Какво е морето?Синьо!Какво е небето?Синьо!А на маймуната гъза и е 4еревен
    бе ти ненормален ли си или да? "какви са очите на апостола?сини."как можеш да сравняваш една толкова велика личност с този отбор от самохвалковци?какво общо имат те ми кажи?НИЩО освен имаето.тва е истината.и ми идеше да строша телевизора като даваха по телевизията феновете на ЛЕВСКИ(отбора) да носят постери на Васил Левски.тва си е чиста подигравка с личността му!да не мислите че Левски е бил кръстен на "един велик отбор"???

Мерси за поздравленията!

offffffffff bojeeeeeeee koi spored teb si misli che vasil levski e krusten na otbora levski mi kaji..i tva che fenovete na levski uvajavat apostola vasil levski spored men ne e nikak losho
    futbolnia klub botev sushto ima reklamni materiali s lika na hristo botev i kakvo ?
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir

Мерси за поздравленията!

offffffffff bojeeeeeeee koi spored teb si misli che vasil levski e krusten na otbora levski mi kaji..i tva che fenovete na levski uvajavat apostola vasil levski spored men ne e nikak losho
    futbolnia klub botev sushto ima reklamni materiali s lika na hristo botev i kakvo ?
    окей де.ама защо се сещат за Апостола само в такива моменти,а не тръгнат по улиците с неговите ликове да кажем на годишнина от смъртта му?защо се сещат за Него само като има мачове на ЛЕВСКИ?това за какво ти говори?свързват името на личността Левски с някъв си футболен отбор!гавра с името му!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен
    Благодаря. Честита шампионска титла.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir

Мерси за поздравленията!

окей де.ама защо се сещат за Апостола само в такива моменти,а не тръгнат по улиците с неговите ликове да кажем на годишнина от смъртта му?защо се сещат за Него само като има мачове на ЛЕВСКИ?това за какво ти говори?свързват името на личността Левски с някъв си футболен отбор!гавра с името му!
    zashto si mislish che ne sa go napravili (nqkoi ot tqh , ne kazvam sichki do 1) prosto go uvajavat i mu se vuzhishtavat obichat otbora si i tva e
    spored men fenovete na levski ne se gavrqt s imeto mu (pone po golqmata chast zashtoto nemoga da govorq za vsichki ei taka..)
    т. 2, 9

Мега фен
    На годишнината от смъртта на Левски /май/ ЦСКА са положили венец в чест на Апостола, а Левски са дошли и са го махнали. Това показва, че те не го уважават. Когато става въпрос за велики личности, би трябвало да се съберат и да уважат нещата, които е направил човекът.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На годишнината от смъртта на Левски /май/ ЦСКА са положили венец в чест на Апостола, а Левски са дошли и са го махнали. Това показва, че те не го уважават. Когато става въпрос за велики личности, би трябвало да се съберат и да уважат нещата, които е направил човекът.
    emi da nemoga da otreka che tova e prostashka postupka no nai veroqtno sa postupili taka zashtoto teq venci sa gi slojili cesekari...
    i vse pak kakvo iskate da dokajete cesekarite che levksi sa nai golemite otrepki edva li ne cska nai velikite futbolisti levski se podigravat s apostola levski cska go uvajavat
    taka li?
    т. 2, 9

Мега фен
    Ясно е, че са го махнали, защото са го сложили цесекари. Но точно това е неуважението - не мислят за великия човек. Възможно е цесекарите да са го сложили не от добри чувства.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    просто Левски нямат право да махат венеца сложен от феновете на ЦСКА...

ФК Левски не е равно на Апостола...

тази простотия да кръстиш спортен отбор на национален герой, я има само в България и малоумните фенове да се олицетворяват с него и да му петнят името...

я ми кажи сега защо не може да има венец от ЦСКА, а може да има от Левски???
    a ei go moq priqtel hahah

mi ne az spomenah che tazi postupka s veneca e prostashka
    e zashto da ne si krustish primerno otbora na nacionalen geroi? i ne samo otbora.. stadiona puk i uchilishtata sa krusteni na razlichni kulturni deici v pamet na velikoto im delo edin vid.. kakto i ulicite sa krusteni na apostoli,buditeli,pistateli i drugi..

1 vapros samo kak fenovete mu petnqt imeto?
    т. 2, 9

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    em ai 4estito na cska-rite
    ..impossible...
    ...is nothing...

Мега фен
    Прекалено много омраза има, прекалено много пари и далавери. Хората харесват спорта, момчетата играят със сърце, трябва да бъде това.

Guest
    От Левски съм откакто се помня и напълно подкрепям мнението на exploitedteen. Според мен да се кръщават отбори на имена на апостоли е грешно и обидно. С две ръце съм "ЗА" тези отбори да се преименуват.

ами доста е далеч вече дискусията от темата, ама въпреки това ще дам мнение за името на Левски.

безброй читалища, училища, улици, и т.н. са кръстени на Левски. на Апостола. това означава ли, че хората, които са им измислили имената считат Апостола за тяхна собственост, че петнят името му и т.н. НЕ! така те показват уважението си към националния ни герой, признателността за делото му. никой не твърди, че феновете на Левски са си присвоили името на Апостола. просто създателите на този отбор са показали уважението си към тази свята личност, като свързват победите си с него и печелят в негова чест. какво лошо има в това да уважаваш личността му?

не е правилно да махаш венците, но не може заради действие на 2-3 човека да съдиш за останалите 4-5 млн фенове на този отбор
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен
    Доколкото знам обаче, не фенове са махнали венеца.

Мега фен
    Печелят в негова чест? Ако се направи анкета кой е Левски сред футболистите, поне 1/3 няма да знаят.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ме убие господ ако мога да ти разбера правописа. Изпуснал/а с и първи клас ми се струва. Какво значи не съм МОГЛЕ да го гледам? Аз като не мога да гледам мач звъня на приятели през 5 минути за да разбера какъв е резултатът.
    Виж к'во отворко,всеки допуска грешки и никой не е идеален!!!Затова престани да се правиш на големия разбирач!!!Да не говорим,че по това време бях на тренировка и нямаше как да се обаждам!!!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Печелят в негова чест? Ако се направи анкета кой е Левски сред футболистите, поне 1/3 няма да знаят.

spored men ne samo fenovete na levski trqa da znaqt koi e levski ,
    a vseki bulgarin trqbva da znae!
    Spored men nqma nishto losho v imeto na pfk levski
    primerno na ulica vasil levski ako nqkoi se izpliue ili hvurli bukluk ne e li sushtoto?
    т. 2, 9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си