- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- честита ви купа
вижте сега, не мога да оправдая махането на венеца. но така или иначе Апостола заслужава да бъде почитан от всички. и всички имат право да го почитат. група софийски младежи са го почели, като са кръстили отбора си на него. и защо ние да не продължаваме да го почитаме?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
не бих нарекъл нормално каквото и да било негативно отношение към някого заради нещо такова. спортът е спорт - създаден, за да носи радост и обединява, а не да разделя. това, че повечето фенове пеят "К*Р за Левски" или "бий чорбата по главата" не прави чест никому. отборът е създаден, за да бъде обичан, а не мразен и не за да бъдат мразени другите. може би кръщавайки отборите на национални герои - Ботев, Левски, Раковски и т.н. създателите са искали да подскажат това. не знам. може би не. изглежда нагласено. но така или иначе хората трябва да обичат отбора си и да го подкрепят, а не да мразят противника.Първоначално написано от exploitedteen
но някой пак може да каже, че те не са заслучили да се нарекат примерно на морето, към което имат излаз няколко държави, смятайте колко градове и колко отбори има в тези градове. или пък за планината Беласица, старото име на Стара Загора... не разбираш ли, всеки отбор е кръстен на нещо и то далеч не винаги е нещо принадлежащо само на този отбор.Първоначално написано от exploitedteen
п.п. тоя гост предитебе бях аз
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ще видим за Супер Купата на България кой ще бий.Мн ясно че Левски.
тва не е място за дискусии за имената на отборите. ако искаш направи спец. тема за това, защото все пак тва е тема за купата...
малкият принц
Хайде да ни е честита....
За Левски и пфк Уефски-трябва веднага да се прекръсти това отборче,защото има достатъчно тъпи хора,които да асоциират Васил Кунчев с Уефски!
А колкото до венеца на паметника-ако зависеше от мен щех да ги глобя доста солено И ДВАТА отбора!Не може по този начин да се осквернява паметта на може би най-великия българин!![]()