.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Въпроска
    Guest

На 12 съм рано ли е?

Рано ли е секс, щото с приятеля ми вече ни се иска.Аз му направих свирка ама той акза че трябва да го направим.

Супер фен
    Хич не ми пука за вас. Напраете го кат искате. Аз си натрупах още 1 мнение.

Голям фен
    Град
    София
    ми 12 години-да!рано е!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    той ти е казал,че ТРЯБВА да го направите....сексът не се прави,защото трябва да се прави....

Въпроска
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    той ти е казал,че ТРЯБВА да го направите....сексът не се прави,защото трябва да се прави....
    А защо?

Голям фен
    Ти нормалнали си бе!На 12 още трябва да си играеш с кукли,а не да мислиш за секс!Та то и органите ти още не са се доразвили!Не бързай има време за всичко!Ако още от сега започнеш да водиш полов живот по-нататък ще загубиш интерес!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

честно казано имам чувстжото че такива като тебе се базикат само с форума..
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Голям фен
    abe mila ti nared li si s glavata?!da nqma6 problemi s glavniq mozak?!ama 6tom puk si re6ila tro6i si glavata!ti puk i svirka si mu napravila!4estno kazano si mnogo lesna!na 12 godini ima edni macki det go pravat za pari za6toto sa prinudeni!ti ne si prinudena!ti ima6 psihi4ni problemi!

а твоя тъи наречен приятел на колко е

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a

Ами съгласен съм със тебе-и аз като прочетох първото мнение си помисилх-абе тва майтап ли е?Щото секс на 12-е тва е направо тъпо.
    А и ако все пак е истина-ами да рано е

Голям фен
    Izrudqsalo pokolenie ! Ednata na 13 pita dali kat prai svirka moje da zabremenee ,drugata na 14 da naprai abort tretata dali da se ebe na 12...
    Moito momiche da ti kaja ranichko ti e to dosta ,ama i da se naebesh s priqtelq ti i da ne se naebesh se do nikade nqma da stignesh sled kato na 12 godini praish svirki na bqtkovci deto sa te zeli za kanarche ( nai veroqtno priqtelq ti e na 19 -20 ili nqkade tam )Pak dori da ne e pak sa te zeli za kanarche
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    тц тц тц тц тц лелееее нямам думи.Питай майка ти тя много щи се зарадва ТРЯБВАЛО абе...

Повече от фен
    mnogo qsno 4e e rano,purvo,za6toto e riskovano i vtoro,za6toto nqma da razbere6 ni6to
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    =D>

Ммммммм... ...аз мился, че си закъсняла...ебаси, нормалните хора го правят на 6-7, ти, к'во, цял живот ли ще ми седиш девствена...давай, е*ете се и ти пожелавам да забременееш, ако ти е дошъл мензиса разбира се...
    Баси овцата си....

Guest
    Ако се чувстваш достатъчно зряла,прави го...важното е да си готова.Аз не мога да кажа дали ти е рано,защото не те познавам.Вие пък какво започвате.Може да е на 12 и въобще да не прилича на толкова,по външен вид,по начин на мислене...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    Ммммммм... ...аз мился, че си закъсняла...ебаси, нормалните хора го правят на 6-7, ти, к'во, цял живот ли ще ми седиш девствена...давай, е*ете се и ти пожелавам да забременееш, ако ти е дошъл мензиса разбира се...
    Баси овцата си....
    И аз тва викам

не ги слушай какво ти говорат искат да те остават девствена за цял живот, ше те накарат да го направиш на 30 когато вече никои няма да те иска, праи го сега докато имаш време, после вече е късно, на 12 вече си закасняла малко но по-добре късно отколкото никога, и си фани некой по голям на 20-25-30 минимум, с некви лапета на по 15-17 години няма какво да се занимаваш

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ти си курва в начален стадий,почни и секс да правиш и ставаш Абсолютна курветина!

da a az ti kazvam 4e ti ne si na 12 e si nekuv sme6nik deto e re6il malko tuka da se ponapravi na interesen i da si izbie kompleksite

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от Icaki
    da a az ti kazvam 4e ti ne si na 12 e si nekuv sme6nik deto e re6il malko tuka da se ponapravi na interesen i da si izbie kompleksite
    мда...и аз това предполагах...

Голям фен
    Град
    Compton
    не напротив закъсняла си трябваше на 10 мноо си проста бе овцо

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    poprincip e rano no ti si re6ava6
    ..impossible...
    ...is nothing...

Правила за публикуване