- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 12 съм рано ли е?
Рано ли е секс, щото с приятеля ми вече ни се иска.Аз му направих свирка ама той акза че трябва да го направим.![]()
Хич не ми пука за вас. Напраете го кат искате. Аз си натрупах още 1 мнение.
ми 12 години-да!рано е!
той ти е казал,че ТРЯБВА да го направите....сексът не се прави,защото трябва да се прави....
А защо?Първоначално написано от shadow4e
Ти нормалнали си бе!На 12 още трябва да си играеш с кукли,а не да мислиш за секс!Та то и органите ти още не са се доразвили!Не бързай има време за всичко!Ако още от сега започнеш да водиш полов живот по-нататък ще загубиш интерес!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
честно казано имам чувстжото че такива като тебе се базикат само с форума..
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
abe mila ti nared li si s glavata?!da nqma6 problemi s glavniq mozak?!ama 6tom puk si re6ila tro6i si glavata!ti puk i svirka si mu napravila!4estno kazano si mnogo lesna!na 12 godini ima edni macki det go pravat za pari za6toto sa prinudeni!ti ne si prinudena!ti ima6 psihi4ni problemi!
Първоначално написано от MorTi6a
Ами съгласен съм със тебе-и аз като прочетох първото мнение си помисилх-абе тва майтап ли е?Щото секс на 12-е тва е направо тъпо.
А и ако все пак е истина-ами да рано е![]()
Izrudqsalo pokolenie ! Ednata na 13 pita dali kat prai svirka moje da zabremenee ,drugata na 14 da naprai abort tretata dali da se ebe na 12...
Moito momiche da ti kaja ranichko ti e to dosta ,ama i da se naebesh s priqtelq ti i da ne se naebesh se do nikade nqma da stignesh sled kato na 12 godini praish svirki na bqtkovci deto sa te zeli za kanarche ( nai veroqtno priqtelq ti e na 19 -20 ili nqkade tam )Pak dori da ne e pak sa te zeli za kanarche![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
тц тц тц тц тц лелееее нямам думи.Питай майка ти тя много щи се зарадваТРЯБВАЛО
абе...
mnogo qsno 4e e rano,purvo,za6toto e riskovano i vtoro,za6toto nqma da razbere6 ni6to
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
=D>Първоначално написано от MorTi6a
Ммммммм......аз мился, че си закъсняла...ебаси, нормалните хора го правят на 6-7, ти, к'во, цял живот ли ще ми седиш девствена...давай, е*ете се и ти пожелавам да забременееш, ако ти е дошъл мензиса разбира се...
Баси овцата си....
Ако се чувстваш достатъчно зряла,прави го...важното е да си готова.Аз не мога да кажа дали ти е рано,защото не те познавам.Вие пък какво започвате.Може да е на 12 и въобще да не прилича на толкова,по външен вид,по начин на мислене...
И аз тва викамПървоначално написано от Lord Vader
![]()
не ги слушай какво ти говорат искат да те остават девствена за цял живот, ше те накарат да го направиш на 30 когато вече никои няма да те иска, праи го сега докато имаш време, после вече е късно, на 12 вече си закасняла малко но по-добре късно отколкото никога, и си фани некой по голям на 20-25-30 минимум, с некви лапета на по 15-17 години няма какво да се занимаваш
Ти си курва в начален стадий,почни и секс да правиш и ставаш Абсолютна курветина!![]()
da a az ti kazvam 4e ti ne si na 12 e si nekuv sme6nik deto e re6il malko tuka da se ponapravi na interesen i da si izbie kompleksite
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
мда...и аз това предполагах...Първоначално написано от Icaki
не напротив закъсняла си трябваше на 10 мноо си проста бе овцо![]()
poprincip e rano no ti si re6ava6
..impossible...
...is nothing...