- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- по случай празника...
абе нали преди имаше няква анкета в нета за най-хубава дума в българския език. айде по случай деня на Азбуката и ние да направим.
кажете за коя дума гласувате.
давам първо предложение за "копнеж"
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Сериозно няма по-яки думи от ТЮФЛЕК и ПУЩИНЯК
За теб и повечето малоумници май да...Първоначално написано от Анонимко
Аз давам гласа си за ЛЮБОВ....колко красиво звучи...вълшебно...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
е недейте осира темата де.
п.п. горното изречение НЕ е глас за думата осирам...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Любов не е българска дума ... българският и еквивалент е ОБИЧ ...Първоначално написано от snooppy_f
аз съм за нея
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Първоначално написано от bloody_angel
Ееее добре де...ОБИЧ![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
"копнеж" ми харесва \/
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Гласувам за нежност.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Разбира се,4е това 6те да е драсни-пални-кле4ица![]()
аз същто подкрепям 'нежност'...копнеж също е хубава дума
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ами айде и аз да се присъединя за "копнеж" и давам още една "очакване"
Трепет
копнеж и на мен ми харесва![]()
давам глас и за желание
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ще гласувам за: благодаря, родина и доброта.![]()
Да, това също е една много хубава българска дума.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Дам...наистина добри варианти =D>
...но аз заставам зад думички като " искушение "," капка "," вяра " и мн други сигурно,но сега не се сещам.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Аз ще добавя "живот" и подкрепям "трепет".
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Попринцип любимата ми дума е "Благодаря" може да включа и "страст"![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз съм за родина и нежност
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Пи6е се "иЗку6ение",държа да отбележаПървоначално написано от ElinoR
![]()
Добре,6том не харесахте драсни-пални кле4ица давам др предложение - моми4е - не е заради зна4ението,а заради зву4енето![]()
)```n0_Pr0bL3m```...Thanks за поправката
![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Радост и трепет са също много красиви думи. А освен това ми харесва и думата тъга. Значението и не е приятно, но е много красива. Горест също.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
радвам се, че се пише в тая тема. много хубави думи се предложиха, но аз още съм за копнеж - и значението и звученето за прекрасни...
малкият принц