- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарени неволи...
Я кажете вие сега тука всичко.Как са ва фащали и ей такива други.Мен засега,СЛАВА БОГУ,майка ми не ма е усещала(А може и да ма е усетила майка,нз,не ми казва).Ама аз ше ви разкажа една френдка на сестра ми кво ми разправа.
Значи кат била на 13-14 и нали си пуши в кенефа и изведнъж баща и и чука на вратата и вика
И оная насирация и фърля фаса в кошчето с лайняните хартии и баща и влиза и тва кат пламналооо........си бу ибалу мамата вика.Пък друг път вика че си стояла в детската и нали си пушела,ама било вечер,нали,техните си били легнали и някъде към 12 - 1 и влиза баща и в детската и тя слага няква такава цигарата под юргана и после глей ква дупка останала,тва запушило и напраооо...ма не помна кво ми каза - били ли са я,нз.И на другия ден,обаче майка и викалаАре излизай ма!И тая почва няква такава и нещо са издънила и майка и викала че няма да пуши,щот не мое да пуши и после обаче тая напрайла някой друг крУг и майка и са възхитила и и давала да пафка...аааа...аре ся казвайте вий някви таквиз неволи...разкази,или нз.Аре давай са да та вида,дали моеш да пушиш!
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
abe tfa zvu4i kato v nekoq komediq!napravo zvu4i nerealisti4no!az pu6eh predi dva meseca ama slava bogu men ne sa me hv6tali!oba4e po edno vreme mi pisna da se kriq i sprqh cigarite!ot teh i bez tova polza nemah nikakva!taka 4e savetvam vs pu6a4i da gi otkazvat dokato e vreme![]()
podkrepqm te QUEEN....men sa me lovili 5 puti i ni6to...i na kraq sam gi sprqh..uxuxuxxuxux
Мене наще не са ме хващали, много съм добра.![]()
На съседи кофти съм се натъквала, ама те не са доносници явно. Също така и учители са ме виждали, но на тях това не им влиза в работата (като изключим няколко, които биха звъннали на майка ми).![]()
А как са ме хващали тези съседи и учители...ами нищо особено - виждат ме в някое кафенце да пуша, някъде във входа, по път за даскало и обратно, междучасията някъде около училището, по екскурзии, зелени училища...няма начин.![]()
Истина е!Първоначално написано от Queen_Victorya
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
В малкото пъти които съм пушила не са ме хващали...но наистина не си заслужава![]()
Пуша си аз. И влиза майка ми! И ме глеа. И аз я глеам. И тя ме глеа. И и викам ”Храна шми направиш ли?” ”Щи направя”. И ми направи храна. Яко, а?
ами аз пуша вече от 4 годинки, никога не са ме хващали![]()
ама и няма да ме хванат защото им казах на 2рия месец
просто реших че е по добре от колкото да ги лъжа! и така вече 4 годинки и не ме е*е!
Az pu6a ot 1 godina i 3 meseca nqkyde i do sega slava bogo ne sa me hva6tali s cigara ili po kirizma . Ne mislq 4e 6te me hvanat za6toto i maika mi i ba6ta mi sa pu6a4i po 1-2 kutii na den vseki . Prosto te ne mogat da razberat dali meri6a na cigari. Ina4e sa me hva6tali sys zapalki po djobove , no az im kazvam 4e e ei taka za6toto mnogo obi4am zapalki![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
И аз постоянно разправям на майка ми ,че съм супер зарибена по запалкиПървоначално написано от {S}a^N^n{Y}
))
Не са ме хващали нито с цигара ,нито с трева за ся![]()
Девети клас акто бях през зимната ваканция бях излязла една вечер уж до 12....
Прибирам се в три към къщи
пияна като гъз
С цигара в устата
силно залитаща.
А Татко е на балкона с изкарани ангели задето не се прибирам...
КЕФФФ...![]()
После цяла ваканция се прибирах в 5...То не беше заради цигарите а задето не се прибрах и не се обадих... Но и за тях ми натякваха, и продължават- аз все още не пуша пред тях... Все пак в родата до 9то коляно никой не пуши освен мен и сестрата...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.