- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go/q zabravim?!
Не намерих друга такава тема,но все пак съжалявам ако се повтарям.Мисля,че ще е интересно да обменим опит.Е,какви са вашите "трикове" когато искате да забравите някого?
П.С. Надявам се да се получи хубав "наръчник" за останалите![]()
![]()
![]()
emi poprincip vsi4ko se zabravq s vremeto tva e nai-efikasnoto..ina4e prosto trqa da priemesh 4e tozi 4ovek ve4e e minalo i 4e jivota si prodaljava..ne trqbva da go idealizirash ili t.n. ami obratnoto-da si izredish kusurite mu..i tva moje da pomogneaz pone se opitvam taka da praq vapreki 4e ne vinagi stava..
Ami da naistina vremeto e nai efikasno,no ima i drugi neshta koito moje da pravish.Izlizai s priqteli za da se otplesvash i da ne mislish za nego/neq.Ili pak se opitai da sreshnesh nqkoi drug/a koito/koqto da ti pomogne da go/q zabraish.
Аз се опитвам да забравя някого като се старая да се запознавам с нови хора и да се насоча към друг човек така че да се разсея и да забравя старият.......
az veche sum pisala vdrugata tema no pak 6e povotorqche kogato mnogo sum harewsvala nqkoi no mejdu nas ne se e poluchilo neshto gledam da si namerq drug znam che svuchi tupo no taka ne mislq sa predishniq i gore dolo po lesno prejivqvam razdqlata a drugiq nachin e mnogo paguben za roditelite mi-shoping terapiqta mi vliqe mnogo dobre no na tqh ne tokova az polzvam i dvata nachina v zavisimost ot situaciqta
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Като се замисля, специални трикове нямам. Всичко, което правя е да си живея живота и това е. Понякога супер трудно забравям някой и след време пак се сещам за него, но какво да се прави...
Времето, е може би едно от най-добрите лекарства за такива неща.![]()
времето най-добрият лекар
и приятелите също помагат
но наистина е трудно да забравиш някой ако си имал чувства към него
но все пак животът продължава
![]()
Няма рецепта за това !Скоро изживях раздяла с моята приятелка, бяхме 6 месеца заедно и накрая просто всичко свърши. Минаха 2 месеца и още си я обичам така силно..просто времето ще направи всичко само, ти трябва само да не бъдеш сам, защото останеш ли сам и ще си мислиш за нея. Когато не си сам се отплесваш и няма да мислиш за нея. Де да беше така лесно да се забравят хората, които сме обичали истински, но от друга страна е хубаво, защото си изживял и двете чувства - ад и щастие...
i za men...Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Mnogo e trudno da zabravish nqkoi...i mnogo boli kogato e blizo do teb a ne moje da byde tfoi...1 sedmica veche ne beh vijdala momcheto v koeto sam tolkova vlubena..misleh che gore dolu sam pochnala da se okupitvam i da go zabravqm leko poleko...obache snoshti bqhme na bal na edin obsht pr..vidqh go da si govori...prosto si govoreshe s druga..i umrqh...zaplakah..i si tragnah...ubiistveno e da obichash .. no taq lubov da e nevazmojna![]()
По принцип аз имам едно качество, което си харесвам, че доста бързо забравям хората. Няма значение колко близки са ми били, ако седмица-2 не чувам нищо за някого и го забравям. Или си се наревавам едно хубаво и после вече не ме боли.
Вариантът за другия-върши работа определено, но зависи колко си хлътнал по бившия, защото ако наистина го обичаш даже и друг не помага.
Във всички случаи времето лекува всичко. Будиш се една сутрин и вече не боли. Просто вече не ти пука.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mhm probvai da pravish mn zavloadqvashti neshta koito nqma da ti dadat da mislish za drugoProbvaq neshto koeto da vdiga adrenalina
![]()
казват че времето помага наи -добре! има и такива случаи в които ако обичаш някои твърде мн неможеш да го забравиш.Научих едно: много боли, боли когато те разочароват, боли когато си мечтал и тези мечти не са станали реалност, боли когато си правил планове, а те на са се осъществили. Няма лек за тази болка, винаги когато си обичал и когато чувствата са били изпепеляващи остава едно малко въгленче да напомня за това което е било.
Остава разочарованието, че си обичал напразно.
Продължавам да вярвам в любовта и обичта.
iskamTe_vednaga изказването ти ме трогна![]()
П.С.Благодаря на всички за дадените мнения,очаквам още.
Любовта към някой не може да се изпита към друг защото може би за теб този е единствения, но винаги ма начин да го забравиш.. излез, разходи се, запознай се с нови хора прави каквото искаш и се опитай да не мислиш за това колкото и да е трудно![]()
Толкова съм търсила "трикове" и никога не съм намирала точния начин. Според мен само времето лекува, а може би и някоя нова тръпка. Винаги търсех нови момчета и тръпки, но в крайна сметка сърцето само решава кога да го забрави.Най-вярна е поговорката:"Времето лекува"
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Хоби, приятели, спорт, работа. Всичко, което може да разсее мислите ти. Възможно малко време оставайте сами.
познавах този човек 2 месеца и след това имах чувството,че съм живяла с него винаги.. да не говорим че бяхме толкова близки в ши*ания skype .. и сега една година след това продължавам да мисля за него и винаги (т.е всеки ден) когато си помисля за него плача (: защо скапаното време на ми помога
Темата е стара. Има по-актуални.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.