.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ot skoro
    Guest

ami..kefi li vi 4erna kosa?a iskate li?imate li?:)

hora..koito ima 4erna kosa...iska..ili se kefi..i zn trrikove za neq..da kaji..az sam s pastri o4i4ki i s 4erna kosa... ot skoro 4erna de..ot predi 1 4as...help me?

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Честито боядисване!(ако мога така да кажа )
    Еми аз не мога да ти помогна с някакви трикови или маски,обаче много се кефа не черна коса.Искам да се боядисам обаче като казах на фризьорката тя ми отговори,че само ще си съсипя косата,а тя така си ми била хубава..Не знам.Някой ден,ако много ми се прииска ще се боядисам обаче за сега май ще си остана така!
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Еми аз лично много харесвам мацки с черни коси,но на мен няма да ми отива:( Иначе за трикчетата.. незнам какво да ти препоръчам за черна коса.. моята е много светла и нз

Аз също имам черна коса,много черна(катранено),и се кефя за сега ама все почече ми се приисква руса,ама то нали не може от един път да стане от черна на руса и трябват мноу боядисвания а ако се боядисвам толко мноо наистина ще си съсипя косата,и не знам ник`ви трикове за черна коса!

Guest

Re: ami..kefi li vi 4erna kosa?a iskate li?imate li?:)

ami,kfo da ti kaja,spored men e qko.to vsashtnost i az sam s tamna kosa ama tazi godina opredeleno garvanovo chernata kosa ne e na moda.no vse pak,mai e po-dobre da ne si blondinka,a?

Ми не е зле да си с черна коса.Аз не съм и не знам трикчета

aaa...chernoto e mn qko za kosa,men mn me kefi i sym zabelqzala,che e super qko kat si nakydrish kosata na golemi,masivni kydrici i da ti e cherna...au,strahotno e taka
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Голям фен
    Kоварен цвят ..... Стои като рамка на лицето, всяко недостатъче изпъква 300 пъти повече, а после се маха много трудно. Иначе е красиво. Цвят, който леко състарява, но седи много стилно. А какво ще рече трикчета за коса???

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    aaa...chernoto e mn qko za kosa,men mn me kefi i sym zabelqzala,che e super qko kat si nakydrish kosata na golemi,masivni kydrici i da ti e cherna...au,strahotno e taka
    Мен пък точно къдриците ме притесняват, че ще заприличам на цигнка. Незнам защо така съм решила...но мисля, че черната коса седи красиво само ако е права. Иначе до сега 100 пъти да съм си я боядисала.

Мега фен
    Град
    София
    Най обичам черна коса и по светли корени. Това си е класиката, може човека да има вид на оплешивяващ, но това му е готиното

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Най обичам черна коса и по светли корени. Това си е класиката, може човека да има вид на оплешивяващ, но това му е готиното
    Mnogo gotino nqma shto az predi sym bila s cherna kosa i si e mn qko , no lichno na men mi dopada pove4e ruso \/ i nikvi trikcheta ne sym pravila i kadravo si e gotino spored men.. !

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    черната коса стои добре на определени ъъъ типове лице, имам предвид че не на всеки му отива черното
    леко състаряващ цвят, но пък хубав
    "Целувка за лека нощ"

StaY
    Guest
    Amii moqta kosa e cherna dosta dylga i prava... i da opredeleno si q haresvam... ama chesno kazano ne razbiram kakvo imash predvid pod trikove za cherna kosa?

Мега фен
    Къносвам се в черно. Даже трябва да се къносам скоро..трикчета нямам. Използвам български шампоан за боядисана коса.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми и аз съм с черна коса и ми харесва как ми стои.Но това си зависи от типа кожа,форма на лице..от много неща.Не на всеки му отива черно!Иначе косата ми е права и дълга до раменете.Използвам балсам за коса,отвреме- навреме си правя някакви маски и използвам шампоан за боядисана коса

ami az sam s 4ena kosa i sra6no mn me kefi
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Къносвам се в черно. Даже трябва да се къносам скоро..трикчета нямам. Използвам български шампоан за боядисана коса.
    И аз се къносвам и съм чернокоса . Определени трикове няма,може да си вземеш 1 шампоан за боядисана и тва е !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз съм с почти черна - нещо средно м/у тъмнокестеняво и черно (eстествена ми е)
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си