.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    San_life
    Guest

Govorite li si s roditelite?

Govorite li si s roditelite si na tema sex?I ako da kakvo misqt po tozi vapros?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ми не...щото за тях тва не е нещо което трябва да се обсъжда-евентуално като чукна 18 се ми е тая така или иначе...

аз пък говоря с майка ми
    принципно и казвам много неща

Мега фен
    Говоря, ако имам проблем. Иначе да И споделям нямам проблем, но тя се сдухва да сподели и става тъпо.

Повече от фен
    nee///..

Фен
    Град
    Пловдив
    Хах майка ми е мноо интересна само се интересува от сексуалния ми живот и супер мнооо ми се кефи!Само ме разпитва хили ми се и ми се кефи редовната и реплика е Да не си забравиш презарватива :P

mi ne prikazvame za6toto ne e stavalo vypros za tova ama vse pak ot vreme na vreme se 4uva nqkoq replika "polzvai prezervativ" ili "gledai da se pazi6"
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен
    ami da govorim si ... za6to ne ba6ta mi me zaka4a 4at pat dali si imam gaje i dali sme pravili ne6to kakvoto i da e to...ne 4e 6te mi se skara no prosto da znae...a maika mi mi kazva 4e vse o6te sum maluk i az se pridurjam kam neq

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

hehee....men me e sram da govorq za seksualniq mu jivot s roditelite mi nenam...kofti e
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

eLroZo
    Guest
    • xexexe a na6te smqtat 4e ne sam prail SEX a az go praktikuvam ota sport ve4e ot 2 godini i za tva ne sam govoril s teh....xexexe

Мне особено ... всичко приключва с " И да използваш презерватив!!!"
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    [color=indigoЕмии да, особено ако имам някакъв проблем, тя е първият човек, с когото споделям. Иначе разни подробности, в какви пози го правим ала бала - НЕ! това са си лични работи. Но като цяло е наясно какво става в интимния ми живот. Ако имам някакъв проблем малко кофти се отнася в смисъл.. гадничко... "И това ли трябваше да ми стовариш на главата??" Или чете листовката на някое лекарство и пише "бактериални възпаления" и вика: "Ей такива, дето ти ги имаш!"
    Но какво да се прави, ако има нещо тя е единствения човек, който ще се отнесе адекватно към проблема и ще ми помогне... колкото и да мрънка.... [/color]
    HardC0re and BDSM forever

Az spodelqm strashno mnogo s maika mi i ne se pritesnqvam da q pitam kakvoto i da e!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    маа фака

Не...още не...има време...

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    как така има време !?
    Е мноо ясно че има време за всичко \/
    Любовта е по-силна от всичко

Аз мога само с майчето да правя някакви жалки опити за разговор, обаче в повечето случай тя се сдухва и нищо не излиза от подобни изпълнения ... а пък за бащаткото съм си малкото му момиченце, абсурд да спомена за сексуалния си живот пред него
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    az spodelqm mnogo s maika mi a s ba6ta mi mnogo rqdko
    Love you Kris !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Говоря, ако имам проблем. Иначе да И споделям нямам проблем, но тя се сдухва да сподели и става тъпо.
    Що не споделиш с ваще, че се кефиш като правиш френска и ти свършват в устата

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Говорим си. Тя като лекар ми обяснява много неща, от медицинска гледна точка де. Но на мен не знам защо, но ми е супер неловко, ако тя вземе да ми разказва нещо за себе си...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Не съм казвала, че ми харесва да ми свършват в устата. Иначе ако мама говореше за своите предпочитания, бих го споделила.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    hehee....men me e sram da govorq za seksualniq mu jivot s roditelite mi nenam...kofti e

И мен така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си