- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се сваля дупе
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Hahah.Интересно.........![]()
абе според мен пита с какви точно упражения се сваля.. ми аз знам едни ма как да ти ги обясня по интернет?
Абе незнам точно ама май с тичане, скачане...танцисваляш, а с упражнения...напъни и такива се оформяш и стягаш.Аз клековете рядко правя, защото мога да кача от тях . Мисля, че с тичане, упражнения и свясна храна ще си ОК...
Като казвам свясна значи качествена...например много хора си мислят, че се хранят здравословно като хапват плодове, зеленчуци...да ама ако си купиш някоя ябълка която ти привлича погледа с това, че е голяма, сочна, червена...че чак пластмасово ти стои. Като са я натръшкали вътре с химия и какви ли не....пффффф
абе тва е най-старата тема на света беееееееееееееееееее
С диета, тренировки, упражнения за дупето, тичане, и др физически дейности. Но гладуването е пълна глупост само можеш да се увредиш. Когато не примаш храна метаболизма се забавя а целта ни е да го забързаме така се свалят килограми. Ако те интересува нещо питаи работил съм фитнес инструктор. :PПървоначално написано от ;5224277
Как я изровихте тая тема от миналия век? о:
Аз имам същия проблем, но разбрах, че дупе с диета няма да свалямЕстествено няма да се тъпчеш с МакДоналдс-и, с КФС-та, Събуей и т.н. - вредни и скъпи храни! Вече от колко време не съм яла МакДоналдс, но не съм свалила - най-много килограм.
Но това пак е +, отколкото да качиш, нали?
Преди месец ходих на Мака и си взех някаква листовка за калориите в продуктите, които приготвят. От нея можеш да направиш извод, че ако се натъпчеш с един БигМак сандвич, големи картофки, голям сок и поничка ще ти стигнат за цял ден и НИЩО друго не трябва да ядеш, ако не искаш да превишиш калориите дневно, а ти именно това искаш да направиш, нали
Дете трябва да приема 1600, а възрастен - 2000. На опаковката на всеки един продукт от магазина пише какво съдържа, вкл. и калориите. През лятото най-обичаме да ядем сладолед, нали?
На опаковката на всеки (поне за Делта знам) има написани калориите. Най-нискокалоричния, който съм опитвала е на [b]Нескуик[b] - вкусен и само с 69 калории!
Докато любимото удоволствие на всеки 3-ти ядящ сладолед е БОС - съдържащ 300 и няколко калории в себе си. Освен, че пълнеем, харчим и паричките си
Пий много вода и яж много зеленчуци, така ще отслабнеш не само в дупето!
Сега малко упражнения. Не мога да ти кажа, че и аз съм отслабнала супер с тези работи, но отново съм свалила [b]1-2 килограма за 5 дни[]/b. Сутрин - към 10 часа правя по 100 клека и 50 коремни преси. Предварително загрявам и после, понеже съм момиче и гири нямам, само татко има, а не позволява да ги ползвам, той ми е напълнил две от малките шишенца с пясък от плажа - вече на [b]2-3 години са тея шишета[b]И си правя упражнения - лягам на две табуретки, хващам шишетата, с двете ръце нагоре и давам назад, напред, вляво, вдясно и така около 10 пътя всяко - 10 напред и назад, 10 наляво-надясно. После си прая няколко подскока, като започвам от нормално положения, подскачам и клякам долу - така около 20-30 направи. Иначе, ако искаш повече упражнения за цялото тяло може да потърсиш в интернет - има в изобилие, даже не знам защо си пуснала темата!
![]()