Аз имам същия проблем, но разбрах, че дупе с диета няма да свалям Естествено няма да се тъпчеш с МакДоналдс-и, с КФС-та, Събуей и т.н. - вредни и скъпи храни! Вече от колко време не съм яла МакДоналдс, но не съм свалила - най-много килограм. Но това пак е +, отколкото да качиш, нали? Преди месец ходих на Мака и си взех някаква листовка за калориите в продуктите, които приготвят. От нея можеш да направиш извод, че ако се натъпчеш с един БигМак сандвич, големи картофки, голям сок и поничка ще ти стигнат за цял ден и НИЩО друго не трябва да ядеш, ако не искаш да превишиш калориите дневно, а ти именно това искаш да направиш, нали Дете трябва да приема 1600, а възрастен - 2000. На опаковката на всеки един продукт от магазина пише какво съдържа, вкл. и калориите. През лятото най-обичаме да ядем сладолед, нали? На опаковката на всеки (поне за Делта знам) има написани калориите. Най-нискокалоричния, който съм опитвала е на [b]Нескуик[b] - вкусен и само с 69 калории! Докато любимото удоволствие на всеки 3-ти ядящ сладолед е БОС - съдържащ 300 и няколко калории в себе си. Освен, че пълнеем, харчим и паричките сиПий много вода и яж много зеленчуци, така ще отслабнеш не само в дупето!
Сега малко упражнения. Не мога да ти кажа, че и аз съм отслабнала супер с тези работи, но отново съм свалила [b]1-2 килограма за 5 дни[]/b. Сутрин - към 10 часа правя по 100 клека и 50 коремни преси. Предварително загрявам и после, понеже съм момиче и гири нямам, само татко има, а не позволява да ги ползвам, той ми е напълнил две от малките шишенца с пясък от плажа - вече на [b]2-3 години са тея шишета[b] И си правя упражнения - лягам на две табуретки, хващам шишетата, с двете ръце нагоре и давам назад, напред, вляво, вдясно и така около 10 пътя всяко - 10 напред и назад, 10 наляво-надясно. После си прая няколко подскока, като започвам от нормално положения, подскачам и клякам долу - така около 20-30 направи. Иначе, ако искаш повече упражнения за цялото тяло може да потърсиш в интернет - има в изобилие, даже не знам защо си пуснала темата!