.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Очната линия вреди ли на очите ?

Здравеите Не на много скоро почнах да си слагам очна линия вместо черен молив просто защото очите ме си са светли ( зелени ) и за да си личат още повече .. все едно е черен молив но е по дълготраина и не се изтрива толкова бързо отколкото да си сложиш черен молив.Но се притеснявам да не вреди на очите?Вие как мислите?Не че си слагам много често .. аз по принцип не си слагам грим .. просто не ми отива много много а и не умея да се гримирам .. но както и да е въпроса ми е дали очната линия вреди на очите?!
    HONDA - The Power Of Dreams

Guest
    Пъвро, пише се ГРИМИРАМ, а не ГРИМИРВАМ.
    неграмотни пикли, пък вече се ГРИМИРВАТ.
    Второ, логично е , ЧЕ НЕ ВРЕДИ - КОИ ЩЕ ПУСНЕ ОЧНА ЛИНИЯ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ГРИМ НА ЗА ОЧИ, КОЙТО Е ВРЕДЕН?!?!?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 2 от правилника!
    Благодаря!

Офф не те знам сляп/а ли си или кво ама ти първо с енаучи да четеш кво сам писала и тогава ми говори!Аз питам като хората вече ми се пъни ааа .. някой казват,че вреди,други-не.Исках да се уверя ко се пъниш вече.Ходи се пъни на някой друг не да ми разваляш темата!

mislq,che ne vredi...no ako pyk i e nqkoq za 1 levche ot nqkoi bitak...de da znam,specialno za grimove trqbvat da se kupuvat skypi,markovi neshta,che posle...obrivi,gluposti
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Е как ще я пуснат на пазара, ако вредеше!? Въпреки че при всеки е различно... ама ако си добре, значи... не ти вреди

pandishpanka
    Guest
    emi ima i glupafi hora kvo da se prai...puk po temata az otdavna si slagam i ne samo az..i shtom e za ochi moje da se slaga tka che ne smqtam che vredi no trqbva da se pochisvash inache qvno dava otricatelen efekt...

Ами аз не си слагам често ,но когато си слагам нищо ми няма .. просто исках да знам вашето мнение . Мерси :}

Амам си си едитвала мнението. а?
    хихихих, гримирвам е култова дума.
    По темата, не вреди, как ще вреди.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Не вреди и не може да предизвика алергии ... примерно подобно на спиралата.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    mislq 4e ne vredi i vse pak spored men e hubavo da izbira6 po-ka4estveni marki, osobeno kogato se otnasq do o4ite ti

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

По принцип не би трябвало да вреди,но пак си зависи от човека-при всеки е различно

Повече от фен
    Според мен вреди само ако са ти чувствителни очите и тая вреда се изразява в сълзене и зачервяване, ама тва е само докато свикнат.

Уффф .. незнам ама неска като говорих с две приятелки ми казаха,че вредяла защото съм си я слагала във очите , а не на клепачите*където трябвало) .. казаха ми ,че всички гримове вредяли ..

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Vseki grim vredi malko ili mnogo, no ne dotolkova che da spresh da slagash Prosto kojata ti shet ostaree po-barzo i t.n. A otnosno ochnata liniq - vredi kolkoto i cherniq moliv, no sas svetlite ochi opasnostta e po-golqma vinagi! Taka che vnimavai mila. Az zashto sam sas zeleni ochi...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    sofia
    ne mislq che vredi az slagam v ogromni kolichestva i nishto mi nqma
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Ауу ужас ... незнам какво да правя някой казват едно други друго .. направо незнам .. но както каза къдрокоска ще внимавам

Фен
    Град
    по света и у нас
    Vseki grim vredi ,nqma zna4enie dali e na rastitelna osnova ili ne .Vav vsi4ki grimove ima himiq i to 4ista.Prepora4itelno e da ne izpolzva6 izob6to grim ,no nikoe momi4e ne bi ustoqlo da ne izpolzva .Re6enieto da izpolzva6 ili ne si e tvoe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си