.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: tezi majeeee

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от beburanka
    az ne iskam da sme neprekasnato zaedno za6toto znam 4e majete obi4at da se sabirat s priqteli i da prosteqt .. tova go razbiram .. no toi me zarqza zaradi tqh na mnogo vajni za mene dni ... po4uvstvah se izli6na i se popitah kakvo pravq s 4ovek koito ne go boli za 4uvtsvata mi .... neznam kakvo da pravq s nego ve4e napravo ohladnqh .... ... a sme zaedno ot 10 meseca i ne iskam tova da e kraq ... no i ne iskam da sam prenebregvana ...
    Хм а ти говорила ли си с него по тая тема? Ако не си побързай, а като съдя по постъпките му май вече си му поумръзнала ... Говори с него и ако нещата не се оправяй зарязвай го няма смисъл изобщо от тва "ходене"

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    za pove4eto mom4eta priqtelite im se na purvo mqsto i te se po vajni ot vsichko ima i izklucheniq
    Tova e vqrno!Ama ako naistina dyrji na teb!6te te vzeme 4esto zaedno sys priqtelite si!Ne kazvam vseki pyt,ama kakto kazva6 4e vseki pyt te zaebava....

ami bih go zarqzala ,za6toto tako pravi taka po dobre s tqh da si metlosva a moje i ne6to drygo

Re: tezi majeeee

Цитирай Първоначално написано от beburanka
    kak bihte reagirali ako gajeto vi vi zarqzva neprekasnato zaradi priqtelite si .... i te vinagi sa na parvo mqsto pred vas
    Аз бих го зарязала не само пред приятелите ми , а завинаги .Вярно е че приятелите са по-важни от едно гдже , но все пак не може винаги да го прави , а щом може значи и аз мога
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

В крайна сметка приятелите са едно, гаджетата са друго, но нещата трябва да се разпределят поравно. То винаги единият ще е пренебрегнат заради другия, ама трябва нещата да са в норми

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    добре де момичета влезте ни в положение малко!Ето поставете се на мястото на момчето.Ако досега момчето е прекарвал денят с приятелите си и са си правели купона както се вика и изведнъж се появява "Тя" и момчето обикновенно започва да отделя повече време на приятелката си. Тогава ако приятелите са му истински приятели които могат да го разберат , ще го пуснат на свобода и няма да се сърдят за това ще прекарва повече време с нея. Все пак Тя му е приятелка. В други случаи приятелите се оказват прекалено ревниви и се сърдят за това че не харесват момичето и смятат ще даденото момиче ще му разбие сърцето или за това че Момчето ще ги забрави. Много взех да филосовствам, че чак се плаша айде и момичета оставяйте време на момчето да се вижда с приятелите си...все пак те са за цял живот
    Е добре то нека момчето си обръща внимание на фр обаче да не аебава гаджето си. Мила и аз съм била в твоята ситуация или се примиряваш с това което имаш или правиш грешки като мен и оставаш и без малкото...
    Съглесен съм
    маа фака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си