.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    nqkoiotnqkade
    Guest

Тя не свършва

Абе хора,с мойта приятелка си правим секс от доста време вече.Аз съм на 18,тя на 16.Значи тъпо ми е щото тя не свършва и тука съветчета сега ще събирам.Аз проблеми с времето на акта си нямам,мога и по 1 час да си го правя.Интересното е че тя си се възбужда много,става адски влажна,адски възбудена и много се кефи,обаче досега явно не е свършвала(или поне така си мисли). Я дайте малко акъл,щото на мене така ми е гадничко само аз да се кефя толкова...

damn
    Guest
    ti moje da rugaj edin 4as no zavisi i ot tempoto probvai s po burzo tempo i izberi nqkakva poza v koiato da dokosva6 pove4e gornata strana.Probvai tq e legnala po grub i ediniq i krak v\u ramoto tii ti varho neq.USPEH

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, аз водех полов живот половин година, докато започнах да свършвам.
    Удоволствието идва с времето. Спокич, ще почне и тя да свършва. Пък и няма защо да ти е кофти, в смисъллл за някакви си 20тина секунди, Нали като цяло й е яко. Важното е, че й е хубаво, а не дали свършва или не.
    HardC0re and BDSM forever

_elle
    Guest
    ae da e!tva mno 6ibano 4e jenkite ne sa praznqt taka kakto mom4etata

nqkoiotnqkade
    Guest
    Кво да не се празни,аз понякога имам чувството че от нея повече течности излизат,явно много се възбужда.Аз не задруго,просто искам и на двамата да ни е максимално яко,пък нещо куца по пътя явно.Иначе не-не съм говорил с нея точно затова,смисъл говорили сме,но не сме обсъждали по какъв начин да я докарам до оргазъм.Еми-дето се вика явно с времето ще се получи

една
    Guest
    е няма какво да седите и да чакате,вземете се в ръце аз започах да свършвам едва когато приятелят ми започна да стимулира клитора ми.така че пробвай според мен няма да сгрешиш

nqkoiotnqkade
    Guest
    Хаха,аз и това правя.... абе много неща едновременно се мача да правя,ама тя явно е трудна горката..имам чувството че не се отпуска достатъчно... Като и казвам че напоследък ми е висша цел да я накарам да се гърчи в мен от щастие тя ми се хили и предпочита да изцеди всичко от мен

a

bate i az sum taka s moita az po 40 50 min izdurjam a tq samo ohka i mi pu6ka i sled tova taka diskretno q pitam,podpitvam si q dali e svur6ila i tq mi iztursva mi mai pak ne.basi i jenkite az gega li trqq da imam za da q zadovolq ama spoko kakto be6e kazal nqkoi s vremeto 6e zapo4ne da svur6va az ne sum sprql da se nadqvam

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ае бате...докато проникваш в нея...стимулирай клитора и с ръка...мисля,че ще помогне
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

a

abe menZ az se s4upvam da q lija i da i burkam v klitora.prosto ima momi4eta koito svur6vat ne prosto bavno a mnoooogo bavno.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    емм...бате тогава имай търпение...и го правете по-дълго щом искаш и при нея удоволствието да е пълно
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    mii i az ne po4nah vednaga da svar6vam dosta vreme mi trqbva6e..no pak ne e vajno da svr6i6...moje da se kefi6.i bez da svar6i6.
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Спокойно, аз водех полов живот половин година, докато започнах да свършвам.
    Удоволствието идва с времето. Спокич, ще почне и тя да свършва. Пък и няма защо да ти е кофти, в смисъллл за някакви си 20тина секунди, Нали като цяло й е яко. Важното е, че й е хубаво, а не дали свършва или не.
    Много бе.

По някога е по добре да пробвате бавно вместо много бързо, при мен бавно ефекта е по добър
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Guest
    ponqkoga e dobre da stimulira6 G to4kata :P purvo stimulirai s prusti i v su6toto vreme s ezik stimulirai i klitora.posle izberi poza v koqto da dokosva6 gornata i 4ast taka 4e da dokosva6 i G to4kata i 6e se polu4i.no vse pak nali znae6 apetita idva s qdeneto

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ima i takiwa jeni koito sa na po 30-40 godini i nikoga ne sa svyrshvali
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Отговор
    Guest

Re: a

Цитирай Първоначално написано от radica1
    i da i burkam v klitora.
    Леле имаме новина!

една
    Guest
    а питали ли сте се защо са стимулантки,а?

Guest

Re: a

Цитирай Първоначално написано от Отговор
    Цитирай Първоначално написано от radica1
    i da i burkam v klitora.
    Леле имаме новина!
    xaxaxaxaxaxa

1. Избери поза в която да и докосваш G точката (във вагината от към корема едно леко грапаво) .
    2. Темпото - питай я как я кефи повече.
    3. Психическата нагласа и възбуда.
    4. Дебелината на члена.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от _elle
    ae da e!tva mno 6ibano 4e jenkite ne sa praznqt taka kakto mom4etata
    дамз мноо е гадно ма ний са празним по-бързо щот пакета ни е отделен от тялото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си