- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е
Нормално ли е да ми се цапат гащите докато се натискам със приятелката си...излизат някакви секрети колкото да се овлажни главичката и да започне да лепне.Това става без да съм достигнал оргазъм а съвсем в началото.Въпросът ми е дали съдържат сперма защото лепне и нормално ли е?Мисля че темата ми е много тъпаще ме извинявате просто ми е интересно
![]()
Не е вярно, съдържа сперма ... Изпуска се и по-малко от сперма, защото е бил възбуденПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
2т. забрана за ползване на профил
ttctcttc nikva smegma ne e tva li4i si kolko razbira6Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Купферова жлеза:
Малка жлеза с размерите на грахово зърно, която се намира под простата и ролята й е да произвежда и изпуска малки количества "сексуална смазка" - специална смазваща течност, която се изпуска при сексуална възбуда и при еякулация. Тази течност обикновено съдържа и малки количества сперма, така че опитът да се предпази партньорката от бременност чрез изваждане на пениса и еякулиране навън не е най-сигурният начин.
normalno e no az dokolkoto znam sadarja spermatozoidi
Love you Kris !!!
Ne e zadaljitelno da sadarja spermatozoidi no e vazmojno da se izpusne malko kolichestvo
SPOKO 4OVE4E TVA E SAMO NA 4ALOTO
Слушай ся мнението на мъж и остави книжката за малкоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Тази течност е ВЪЗМОЖНО да съдържа 'сперма', тъй като момчето често изпуска малко такава, преди да настъпи 'грандиозния момент' на еякулацията. Т.е.. можем да си 'пускаме по малко' и ахааа... да се изпуснем, спираме за момент - и после продължаваме с упражнението.
В този случай не може да си сигурен коя точно от двете 'течности' си изпуснал, защото си бил възбуден и е възможно да са и двете. Мокрите сънища са далечно доказателство - изпускаш сперма без да се усещаш - с другото е същото..
Това се получава често дори само от стимулиране от страна на момичето.. дори и при целувка - зависи до колко момчето е полов атлет и не е правило секс или не е мастурбирало отдавна. Да не говорим при секс.
normalno e nema se pritesnqva6 \/ temata ti hi4 ne e tapa naprotiv
![]()
евала бате...даде пълен отговор на тематаПървоначално написано от machoka
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
dobre,polovinata kazvate 4e ima spermazoidi,drugata polovina 4e nqma!!! v kraina smetka kvo???
A SMILE MAKES LIFE BETTER
Мда, абе в крайна сметка това е напълно нормално поради факта че си до известна степен възбуден, така че споко няма от какво да се претисняваш![]()
Просто каката мадератор, не разбира достатъчно. Съдържа сперматозоиди както описа по-горе machoka
2т. забрана за ползване на профил