.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    ... ~`Festina~!

Предложение за форума

Махнете тия защити за спам.Тва на тама 10-15 секунди ли сте го направили че дразни искам да отговоря на две мнение немое требва чакам.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    толкова ли е трудно да отговориш на две мнения в едно твое,а не на всеки да отговаряш с отделен пост?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    толкова ли е трудно да отговориш на две мнения в едно твое,а не на всеки да отговаряш с отделен пост?
    Офа тъпо е с тва махнете го бе мамкаму.

a ti smqta6 li 4e si nacelil razdela? to pyk za tova mislq si ima nakazaniq de...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

qsku rulz

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    a ti smqta6 li 4e si nacelil razdela? to pyk za tova mislq si ima nakazaniq de...
    Ти май невидиш тогава.

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Дебе молави са тоя форум е як ма махнете го тва че ще умра ше помоля да ми кажат и ще ви заеба тия настройки.Много ме кефи форума ма тва ще ме убие.

be6e napisano leko gre6no, ta ne go osmislih po toq na4in...da sea razbrah...moq gre6ka da e sorka ...em kvo te byrka... 8 msg-ta za 20 sec e ako tova ima6 predvid de...malko stranno pi6e6 ta mi e trudno da osmislq...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    be6e napisano leko gre6no, ta ne go osmislih po toq na4in...da sea razbrah...moq gre6ka da e sorka ...em kvo te byrka... 8 msg-ta za 20 sec e ako tova ima6 predvid de...malko stranno pi6e6 ta mi e trudno da osmislq...
    Имам предвид че с Мозилата си отварям неколко теми чета и пиша веднага имам предвид че са ми new tab и затова моляви се.

zna4i vse pak ne si nacelil razdela i sym te bil razbral pravilno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си