- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tq kurvi
priqtelkata mi zapo4na poloviq si jivot s men. ve4e ot nqkolko meseca pravim sex i vseki put tq kurvi.otna4alo mislehme 4e devstvenata i cipa ne se e razkusala hubavo no ve4e nqkolko meseca i tova produljava..kvo trqbva da napravi![]()
Ако кървенето е силно и не спре до няколко дена моят съвет е да отидете на лекър,или да се консултирате с такъв!Според мен не е нищо серозно,ако кървенето е слабо,просто девствената ципа на гаджето не е толкова еластична и разтеглива!Първоначално написано от Анонимко
![]()
при мен беше само първите 5-6 пъти дори да вкара два пръста веднага и кървях лекичко по 2 дена...
колко пъти сте го правили?
ami ne e silno samo nqkolko kapki i spira no tq mnogo se pla6i ot kruv..
mi ot nqkolko meseca go pravim ne sam broilПървоначално написано от shadow4e
след като явно са повече от 10 пъти е хубаво да отиде на гинеколог,тук едва ли някой ще може да ти помогне за съжаление,ама не се плаши,там може да й кажат,че нищо й няма,а така ще бъдете и спокойни,а пък ако и има,ще вземете нужните мерки/дано нищо да й няма/успех
лекар
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Еми то е ясно! По-скоро какво НЕ ТРЯБВА да прави с теб когато сте заедно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
наистина идете на лекар това не е нормално,а и така ще се успокои момичето ти![]()
И аз съм като приятелката ти...Водя редовен полов живот от повече от година и още доста често се случва да кървя след това.Понякога дори само от пръстче.Не знам защо,може би сме малко груби(просто така ни харесва и на двамата,не си представяйте садо-мазо,просто не си падам по бавния секс),може би просто съм чувствителна.Но ми минава доста бързо,няколко капки и спира,а проблеми съм нямала досега.Ако ще се чувствате по-спокойни посетете гинеколога,надявам се проблема да не е сериозен,че и аз съм в кюпа![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от NeSTa_86
Eventful past is everclear.
Според мен просто девствената и ципа...не е еласична и разтеглива от там идва и проблема...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
dam mislq 4e problema e za kompetenten 4ovek a ne za razni tiinove iz forumaПървоначално написано от I_lo0ove_VaSk{}
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
ne sam pravila no znam ot priqtelka 4e i pri neq se polu4i sa6toto.otide na lekar i ne se okaza ni6to seriozno.izpisaha i hap4eta i se opravi.taka 4e po-dobre v takav slu4ai da otide na lekar.
![]()
как кво да напраиш?! ми хващаш я за ръчичка и на гости при чичко гинеколог, щото работата не е на особено хубаво![]()
ou.. ne moa ti pomogna pi4-hodi na lekar q zavedi nay-dobre
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
аз пък помислих,че заглавието е "Т(и)я кyрви'.Тая латиница е много зле.
Ми да,гинекологче най-добре.