.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: LUBOV I PAK LUBOV

SLADKI64E 92
    Guest

LUBOV I PAK LUBOV

6te zapo4na taka :Az sam ludo vlubena v nego i toi v men,no(vinagi ima ''no'')toi me revnuva ujasno mnogo.Spored nego az flirtuvam s mom4etata s koito govorq.Ne e taka az sam si takava.Ve4e dva pati kasame to4no poradi tazi pri4ina .4uvstvam se ujasno .Vtoria pat skasahme iii imame edna ob6ta priatelka (golqma macka)tq ni sdobri.Toi si misle6e 4e sam k***a i mi go kaza v o4ite az si zamal4ah .toi se obarna za da vidi reakciata mi i az pla4eh .sled edin 4as doide i me pregarna ,kaza mi 4e me OBI4A i me celuna.edna salza se ste4e po buzata mi i toi q izbarsa s ustni.Gospodi kakva glupa4ka bqh.Pomognete mi .PLS!Kak da spra da govorq taka s mom4etata???
    Zvu4i tapo,no ne moga pove4e taka.HELP MOLQ VI .

Голям фен
    Еми.. ти не си виновна.Mисля, че не си к***а просто държиш момчетата прекалено близо до теб без да имаш нещо към тях.Може би трябва да обясниш на приятеля ти, че го обичаш и че начина по който общуваш с останалите не означава нищо.Че той е единствен за теб и т.н.. Абе ще измислиш нещо тама и същевременно се опитай да си поставиш някакви граници за да не предизвикваш ревността му. Друг е въпроса,ако той е много ревнинв и не си ти виновна в случая.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vseki chovek si e individualen..I az flirtuvam sas vseki...i si go priznavam..i tochno poradi taq prichina nito edno momche ne mi vqrva che imam istinski chuvstva kam nego...no istinata e che si imam..prosto ne moga da byda po studena...mila sam..a zaradi tova toplo otnoshenie gadjettata ni revnuvat...ne mislq che trqbva taka...te sa vinovniiiii...kaji mu che e prav...trqbva da ti vqrva...da ti ima doverie!!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Еми.. ти не си виновна.Mисля, че не си к***а просто държиш момчетата прекалено близо до теб без да имаш нещо към тях.Може би трябва да обясниш на приятеля ти, че го обичаш и че начина по който общуваш с останалите не означава нищо.Че той е единствен за теб и т.н.. Абе ще измислиш нещо тама и същевременно се опитай да си поставиш някакви граници за да не предизвикваш ревността му. Друг е въпроса,ако той е много ревнинв и не си ти виновна в случая.
    Съгласен съм с този пост.

SLADKI64E 92
    Guest
    ISKRENO BLAGODARQ NA VSI4KI KOITO DO SEGA MI DADOHA SAVET.

Radster
    Guest
    i kak da ti ima doveri kato vijda ko praish

Супер фен
    Споко,просто избягвай да говориш пред него с момчета и въобще да го караш да ревнува УСПЕХ!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    да, и аз съм съгласна,а и чожек ревнува,когато иска да задържи човека до себе си.Това показва,че той те обича прекалено много,че да те загуби...но му покажи,че и ти го обичаш и че няма смисъл да те задушава с безпочвена ревност.Успех
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Не мисля че си курва!Моят приятел също е мн ревнив,но някак си породих доверие у него!Говоря с други момчета дори когато него го няма(в казармата е) му пълнят след това главата с глупости(че съм се натискалас еди кой си,че съм излизала с тоя и ония...)обаче той ми вярва на мен!Опитаи се и ти да докажеш на това момче че си напълно искрена с него!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си