.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Чудещ се
    Guest

Възрастови разлики

Хора, имам нужда от съвет. Въпросът е, че не мога сам да намеря отговора /как звучи само/. Та. Нормално ли е едно момче на 19 да ходи с момиче на 13-14 години /7-8 клас/. Или изобщо - ако момчето е на 19, за колко се смята най-малко да бъде приятелката му. Странен и може би тъп въпрос, но все пак може да се окаже поучителен Ще се радвам да ми отговорите.

С уважение: Чудещ се

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ами за мен принципно възрастта няма значение

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    za lubovta nqma granci.....no spored men nai malkata vazrast za teb e 14...za6toto pove4eto momi4eta na 13 ne sa porastnali o6te...

....

Ами...в повечето случаи възраста май няма мн голямо значение.
    Аз имам приятели,които са по на 20-21 пък ходят с 14-15 годишни.Така че няма ко да се чууудиш.В последно време така е модерно.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

kogato 2 dy6i se obi4at i iskat da sa zaedno vuzrastta nqma zna4enie

Няма значение възрастта.

Ами според мене напълно нормално е 19-годишен да си има приятелка на 14..5 години не са много, а и годините не са чак толкова важни..поне според мене

Повече от фен
    Spored men nai-malko 16 Oba4e i da si haresa6 po -malko momi4e nqma ni6to ob6to.. Sam re6ava6

Голям фен
    Град
    sofia
    mislq 4e e normalno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Ами за мен принципно възрастта няма значение
    Да бе.Кво ти доведа една пърокласничка.

Еми аз съм на принципа,че когато има любов - възраста няма значение!
    Колкото до това което се изказа човека преди мен,ние говорим за истинска любов,а не "лапешки харесвания" ( тъй да се каже)
    [color=

Guest
    lubovta nqma vazrast a za teb specialno e podhodq6to momi4e pone na 14 za6toto pod 14 god sa prekaleno nezreli

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Любима тема
    Възрастта няма значение, когато има любов, а не хормонално желание за секс...
    Don't hate me, I'm just blind.

Мега фен Аватара на machoka
    Гледай да е навършила 14. На 13 е абсурдно и подсъдно, също като на 12, само че тогава вече представлява диагноза!

Но ако е под 17, просто можеш да забравиш за стабилна и наистина качествена връзка!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    За мен, възрастта няма значение.

5-6 години не са много. не са много, ама ако момичето е на 18-19 а момчето на 23-24. при тоя случей годинките си казват тежката дума. че вие кви общи теми ще имате?! та тя е още дете все пак, а ти вече си доста голям в сравнение с нея.
    аз и прятеля ми имаме 6 години разлика, но аз съм на 18 все пак

Guest

Re: Възрастови разлики

ami,spored men e vazmojno.opredeleno edno momiche dori i da e na 13-14 moje da e dostatachno zrqlo,ala vse pak ne bi moglo da dade na edno 19 godishno momche,tova koeto bi moglo da mu dade naprimer nqkoq na 16.obache liubovta nqma granici,ne moje da se spre,edinstvenoto neshto moje bi,koeto shte e seriozna prechka sa roditelite.

E znachi kolko mrazq nakavi mn neshtastni devoicheta deto sa vse oshte mn malki da hodqt s nekvi chalgari feshaniugi i da si mislat che sa mn qki i ok che hodat s nekav (koito trqbva da e mn zle i v povechetu sluchai e che na 25 hodi s nekva drisla s koqto dori az detu sam mn zle nema da tragna) po-golem che sa na po-visoku nivo pr*sti p*tki

Голям фен
    Ами попринцип възрастта няма значение.Ако се харесвате, що пък не? Въпреки,че си помисли не е ли много малка? Един мой приятел ходеше с една,която е 7ми клас, а той е на 19, ноо да ти кажа честно не се задържаха кой знае колко дълго,защото все пак 6 години не са малко, различни интереси , различен начин на мислене.. 7ми клас - та тя е почти дете, още не е достатъчно зряла.

principno za lubovta nqma granici i godini,no za takava vrazka mislq 4e za mom4eto glavnoto 6te e sexa a za momi4e na 13-14 godini......ne smqtam 4e na tezi god 4ovek tarsi takava vrazka.no vse pak vs e razli4no kakto i samite hora sa razli4ni
    i vse pak ako se obi4at-neka da sa zaedno!!!

Мега фен
    Възрастовата разлика няма значение, ако двамата са на сходни акъли /което е малко възможно при разлика повече от 2 години/ и най-вече, когато е неморално. Не е нормално да ходиш с седмокласнички, след като си студент.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Гледай да е навършила 14. На 13 е абсурдно и подсъдно, също като на 12, само че тогава вече представлява диагноза!

Но ако е под 17, просто можеш да забравиш за стабилна и наистина качествена връзка!

ne mislq 4e si prav!az sam momi4e na 16 godini i xodq s edno mom4e koeto sega e na 21 i sme zaedno ot dve godini i polovina!taka 4e moje6 da si pravi6 izvodite!seriozna sam i go obi4am,ni6to 4e sam malka!
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Мега фен
    1. Едно е да си на 16, друго е да си на 13 години. На 16 си минал поне една трудност в живота си - изпити след 7-ми клас.
    2. Да, 5-6 години не са толкова голяма разлика, обаче когато хората поне са пълнолетни.

Голям фен
    mi kogato tragnahme s gadjeto mi..bqh na 12..a toi na 18..sega az sam na 15 toi na 20...makar i da sme zaedno vse o6te..vazrasta igrae vajna rolq..nie vaob6te ne se razbirame..nau4ih mnogo ot men..i makar i po-malka da sam az..i toi nau4i mnogo ot men...imame mnogo razli4iq..kogato na nego mu se izliza6e az bqh mnogo malka..a sega na men mise izliza..ve4e sam qko v puberteta e... a nego go marzi...imame razli4ni interesi...v mnogo rqdko takava vrazka..preuspqva..no vse pak ima i takava vazmojnost..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен Аватара на machoka
    taka 4e moje6 da si pravi6 izvodite!seriozna sam i go obi4am,ni6to 4e sam malka!
    Така е, никът ти го издава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си