.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Buffy_f
    Guest

Секси ли е?

Момчета,
    възбуждат ли ви татуировките в/у едно момиче?И на кои места най-много и какви точно татуировки?
    Питам,щото сега съм решила да си направя една татуировка-зайчето на плейбой-някъде около коремчето(отстрани,или ниско долу)..но не знам на кое място да си я направя?Къде ще е най-секси според вас?

Zareji gi tezi meraci Shte mine vreme i shte sajalqvash! Neka mine sedmica i shte vidish kak meraka barzo shte ti mine

Супер фен
    По-скоро дразнят.

Guest
    Една пеперудка на венеричския хълм ? \/

Повече от фен
    Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка авинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.

edna ne golqma tatuirovka si e ok ama samo ne si slagi mn obici ot tva po-gadno nema

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка завинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.
    дааам и аз мисля че така ще е най-добре

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка авинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.
    точно така е...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Град
    universe
    мен ме кефи на глезенчето

илиян
    Guest
    ей..тва за тая татуировка е много добра идея..мен лично много ще ме възбуди ако вдигна блузката на гаджето и в страни от коремчето има такава татуировка-на плейбой..направо ще откача.. Супер е възбуждащо тва..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    RULZZZ ХАХАХАХА наистина научавам много нови думи тук!
    Относно татусите - харесват ми, но не бих си направила ... Иначе смятам, че е готино, чак възбуждащо не знам

I LOVE MY SEX

аз и..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от илиян
    ей..тва за тая татуировка е много добра идея..мен лично много ще ме възбуди ако вдигна блузката на гаджето и в страни от коремчето има такава татуировка-на плейбой..направо ще откача.. Супер е възбуждащо тва..

Напълно вярно! :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Много ми харесват татуси на кръста ... направо откачам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи. И ще ви дам няколко идеи - долу боли много, а венериният хълм е много окосмен и това няма да подпомогне зарастването на татуировката.

buffy_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Много ми харесват татуси на кръста ... направо откачам.

Mi hubavo e i na krysta,no ne se zabelqzvat mnogo,dokato po-otpred poveche se zabelqzvat(primerno ostrani v blizost do koremcheto-v dqsno ili v lqvo).za men e mnogo seksi.. :P

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    napravi si qko e ama az te savetvam vremenna za6toto 6te ti omrazne... i men mn me kefi na krasta
    Love you Kris !!!

Град
    София

Относно татуировките ... смятам,че на кръста е много готино и освен това много трудно ще ти омръзне,защото я виждаш много рядко

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Аз се зарибяван на пеперудка на глезана, ама като се замисля наистина после ще съжалявам че съм си я сложила...а пък като остарееш и като ти се сбръчка и увисне кожата на даденото място ще стои много грозно и смешно
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от NsG

Относно татуировките ... смятам,че на кръста е много готино и освен това много трудно ще ти омръзне,защото я виждаш много рядко
    замомиче даже е супер.

Елена
    Guest
    За всички многознайковци, дето са убедени, че татуировките омръзват - аз съм на 20, направих си татуировка на 15 и нито за миг нито съм съжалявала, нито ми е омръзвала.

От скоро разглеждам форума ви и на някои от темите се смея с глас, честно. Ама е забавно

Отговор
    Guest
    [quote="`Death`Whore`"]Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи.quote]
    Мене също много ме възбуждат татуировки на корема(където и да е),само че `Death`Whore` е права.Така че най-добре си сложи на глезена и там е яко.

mene nqkaf drakon ili nqkakfi goticheski motivi nad zadnika biha me izkefili poveche ;]
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

jordi
    Guest

Re: Секси ли е?

Цитирай Първоначално написано от Buffy_f
    Момчета,
    възбуждат ли ви татуировките в/у едно момиче?И на кои места най-много и какви точно татуировки?
    Питам,щото сега съм решила да си направя една татуировка-зайчето на плейбой-някъде около коремчето(отстрани,или ниско долу)..но не знам на кое място да си я направя?Къде ще е най-секси според вас?
    Tatuirovkata koqto si reshila da si pravish,i mqstoto na koeto 6te q napravish,spored men e dostatacno seksi,osobeno samata tatuirovka..
    Bravo! :P

Цитирай Първоначално написано от buffy_f
    Mi hubavo e i na krysta,no ne se zabelqzvat mnogo,dokato po-otpred poveche se zabelqzvat(primerno ostrani v blizost do koremcheto-v dqsno ili v lqvo).za men e mnogo seksi.. :P
    dam te mn privlekatelni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си