- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси ли е?
Момчета,
възбуждат ли ви татуировките в/у едно момиче?И на кои места най-много и какви точно татуировки?
Питам,щото сега съм решила да си направя една татуировка-зайчето на плейбой-някъде около коремчето(отстрани,или ниско долу)..но не знам на кое място да си я направя?Къде ще е най-секси според вас?![]()
Zareji gi tezi meraciShte mine vreme i shte sajalqvash! Neka mine sedmica i shte vidish kak meraka barzo shte ti mine
![]()
По-скоро дразнят.
Една пеперудка на венеричския хълм ?![]()
\
/
Мисля,че е секси.Но ако си сложиш една татуировка авинаги,когато поотраснеш,когато ти се смени начина на мислене,вкусовете и т.н е голяма вероятността да съжаляваш.Затова ти предлагам да си сложиш временна.
edna ne golqma tatuirovka si e ok ama samo ne si slagi mn obici ot tva po-gadno nema
дааам и аз мисля че така ще е най-добреПървоначално написано от I_love_dead_people
точно така е...Първоначално написано от I_love_dead_people
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
мен ме кефи на глезенчето
ей..тва за тая татуировка е много добра идея..мен лично много ще ме възбуди ако вдигна блузката на гаджето и в страни от коремчето има такава татуировка-на плейбой..направо ще откача..Супер е възбуждащо тва..
RULZZZ ХАХАХАХАПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
наистина научавам много нови думи тук!
Относно татусите - харесват ми, но не бих си направила ...Иначе смятам, че е готино, чак възбуждащо не знам
![]()
I LOVE MY SEX
Първоначално написано от илиян
Напълно вярно! :P
Много ми харесват татуси на кръста ... направо откачам.
Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи. И ще ви дам няколко идеи - долу боли много, а венериният хълм е много окосмен и това няма да подпомогне зарастването на татуировката.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Mi hubavo e i na krysta,no ne se zabelqzvat mnogo,dokato po-otpred poveche se zabelqzvat(primerno ostrani v blizost do koremcheto-v dqsno ili v lqvo).za men e mnogo seksi..:P
napravi si qko e ama az te savetvam vremenna za6toto 6te ti omrazne... i men mn me kefi na krasta
Love you Kris !!!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Относно татуировките ... смятам,че на кръста е много готино и освен това много трудно ще ти омръзне,защото я виждаш много рядко
Аз се зарибяван на пеперудка на глезана, ама като се замисля наистина после ще съжалявам че съм си я сложила...а пък като остарееш и като ти се сбръчка и увисне кожата на даденото място ще стои много грозно и смешно![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
замомиче даже е супер.Първоначално написано от NsG
За всички многознайковци, дето са убедени, че татуировките омръзват - аз съм на 20, направих си татуировка на 15 и нито за миг нито съм съжалявала, нито ми е омръзвала.
От скоро разглеждам форума ви и на някои от темите се смея с глас, честно. Ама е забавно![]()
[quote="`Death`Whore`"]Жената е предразположена към напълняване в областта на корема и ханша, за забременяването да не говорим. При напълняване татуировката ще се прецака, защото кожата ще се увеличи.quote]
Мене също много ме възбуждат татуировки на корема(където и да е),само че `Death`Whore` е права.Така че най-добре си сложи на глезена и там е яко.![]()
направи си го на ануса!
mene nqkaf drakon ili nqkakfi goticheski motivi nad zadnika biha me izkefili poveche ;]
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Tatuirovkata koqto si reshila da si pravish,i mqstoto na koeto 6te q napravish,spored men e dostatacno seksi,osobeno samata tatuirovka..Първоначално написано от Buffy_f
![]()
Bravo! :P
dam te mn privlekatelniПървоначално написано от buffy_f
![]()