- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za kosicata
ei molq vi kajete nqkoq maska za kosa s alkohol,a su6to taka nqkoi da prepora4a nqkoq kupena maska koqto e dobra,za6toto iskam da si poddarjam kosata dalga.
Zashto ti e maska s alkohol?Az predi vreme si praveh maska s razbit jaltak ot qice,raztvoren s voda i maskata beshe super.Trqbva da postoi okolo 5min v/y kosata,posle se isplakva,no zadaljitelno sled tova se izmivash sus shampoan za da ne ostane mirizmata na qice !!!
Хуя до края и душата в рая!
Ти маска за коса ли ще си правиш или коктейлчеТрябва ли да е с алкохол за да е добра и да помага. Аз знам само, че ако ти е мн мазна косата може да я мажеш с ракия иначе за маска с алкохол нз.Ти имаш ли впредвид някакъв конкретен алкохол?
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Ммм...........и аз не знам за маска с алкохол.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 10 от правилника!
Благодаря!
Аз ще ти кажа една бабешка рецепта за маска за коса,която има ефект,само,че ако мислиш да я подхранваш,прави го всяка седмица по веднъж.Значи маската е следната-1 жълтък,1 ч.л. мед,1 ч.л. бадемово масло,няколко капки лимон,1 с.л.ракия(по възможност домашна,че другите са някви разредени).Преди къпане си намазваш косата,аз обикновено си я държа по час,ама ако не бързаш,можеш да я оставиш и за 2 часа.Завиваш я в наелон и после си я измиваш със шампоан.Аз в готовите маски незнам на коя да вярвам,щот незнам какво има вътре,а така поне точно знам какво слагам на косата си.Успех!![]()
ami tazi s jyltyka i rakiqta e hubava 6tom iska6 s alkohol,az q pravq sa6tata samo 4e bez rakiq 6toto alkohola mnogo izsu6ava ksoata a moita e suha i na ni6top niama da stane... a ina4e gotova samo miosotis -tq e nai hubavata- s placenta! tq e v golqma 4ervena kutiq,a samata maska vatre e rozova!
Пробвах я страхотна е!Благодаря,помогна ми.Първоначално написано от Анонимко