- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sram go e...ili predpolagam
S priqtelq mi sme imali mnogo karanici, no vsi4ki sme gi preodolqvali.Mnogo se obi4ame, zaedno sme ve4e ot 3 meseca...No kogato sme pred hora, mai go e sram da me pregyrne, da me celune...I na vsi4koto otgore si prai gadni byzici s mene.Typo zvu4i, no mi e gadni4ko....![]()
![]()
Обичам и мразя,
раздавам и пазя,
смея се и плача,
хуля и тача!
oleee milichka bqh kato tebe do predi sigurno edin mesec naish li k'vo pogovori s nego kaji mu che ne ti e priqtno i ako toi produlji da si pravi k'voto mu skimne naish li ko teglish chertata i hich da ne ti puka![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
[color=darkblue][b]Ми говори с него и му кажи,е щом е решил да е стеб отношението му към теб трябва да е едно и също и когато сте насаме,и когато сте пред приятелите му.Кво е тва?Все едно
Pa mb fr-tata mu go sa go bazikali predi zaradi gadjeta i toi iska da se pokaje kato takav kakavto nema za kvo da go bazikat vapreki che si imamn stranu nali ama mb e istina
![]()
MACKA I AZ BQH V SA6TOTO POLOJENIE PREDI 3 MESECA .POGOVORIH S NEGO TOI NE SE RAZBRA I MU TEGLIH EDNABQH MU BQSNA SEGA SI HVANAH DRUGO GADJE I SME MNOGO 6TASTLIVI
![]()
![]()
ONQ SA NI GLEDA KAK SE CUNKAME I GU6KAME I NI ZAVIJDA
![]()
![]()
![]()
USPEH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi nz kakvo da ti otgovorq moje bi ne se krie ot tebe ami ne6to dr.moje da iska da se skrie ot klukarite ili ne6to podobno.Za bazicite moga da ti kaja 4e toi bi iskal da go zapomni6 s 4uvstvoto mu za humur .Karanicite splotqvat vrazkata ,za tova ne se pritesnqvai ama ako te sa mn seriozni mislq 4e bi trqbvalo da si dadete malko vreme .![]()
za jalost povecheto momceta se pritesnqvat pred hora i zapochvat da se urjat malko neadekvatno no tova ne uznachava che ne te obicha moje da pogovorish s nego i da mu kajesh koe v durjanieto mu ne ti e pritno i da se izqsnite uspeh
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
тоз на комплексар ми мяза
А дали не го е срам от това че ти си му гадже или нещо такова!Първоначално написано от |}HeCu{|
Tova e mnogo gadno da se bazika s teb pred priqteli za da se pravi na interesen i otvoren a kato ste sami vsi4ko e razli4no.Pogovori si s nego za tova !
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ami spored men edinstvenoto reshenie e da si pogovorite.. nqma drug nachin da razberesh .. i veche sled tva shte se izqsnite ...![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
mi govori s nego ..ne trqabva da ostavqsh neshtata taka..ne moje da se durji taka s teb
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..