.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен
    Град
    Софеа

Re: 6TE Q PRE4UKAM TAQ!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    problema e sledniq: mrazq 1 momi4e ot dynoto na du6ata si! precaka men,precaka i nai dobrata mi prqtelka,razbi ni i kompaniqta! postoqnno se natiska na mom4eto,po koeto sym luda( ne 4e i az ne moga da igraq ne4estno, prosto tva e mn pod nivoto mi,dano me razbirate)! razdeli nai dobrata mi priqtelka i gadjeto i bqha 4 meseca zaedno! a be obladala e vsi4ki! ne stiga tova ami e tooooolkova gnusna,ne4istoplytna,mazna i svinska 4e nqma na kyde! kak mojah da dopusna tva da mi se slu4i ne znam! sega gledam da sym smirena, da ne q nareda,ama 4esno vi kazvam edva se sdyrjam da ne i posegna na taq myrla! ne mi kazvaite da ostavq taka ne6tata...znam 4e si e naredena ot prirodata,no iskam da q postavq malko na mqstoto i taq panagiurska k***a! daite nqkvo syvet4e mn 10x!
    Убийте я с камъни
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!

Цитирай Първоначално написано от MC_JAMAL
    problema e sledniq: mrazq 1 momi4e ot dynoto na du6ata si! precaka men,precaka i nai dobrata mi prqtelka,razbi ni i kompaniqta! postoqnno se natiska na mom4eto,po koeto sym luda( ne 4e i az ne moga da igraq ne4estno, prosto tva e mn pod nivoto mi,dano me razbirate)! razdeli nai dobrata mi priqtelka i gadjeto i bqha 4 meseca zaedno! a be obladala e vsi4ki! ne stiga tova ami e tooooolkova gnusna,ne4istoplytna,mazna i svinska 4e nqma na kyde! kak mojah da dopusna tva da mi se slu4i ne znam! sega gledam da sym smirena, da ne q nareda,ama 4esno vi kazvam edva se sdyrjam da ne i posegna na taq myrla! ne mi kazvaite da ostavq taka ne6tata...znam 4e si e naredena ot prirodata,no iskam da q postavq malko na mqstoto i taq panagiurska k***a! daite nqkvo syvet4e mn 10x!
    Убийте я с камъни
    Бе неикой незаслужава да умре обаче дая унижат,по гадно е.

Фен
    Град
    Софеа

Цитирай Първоначално написано от dumbo_s
    Цитирай Първоначално написано от MC_JAMAL
    Убийте я с камъни
    Бе неикой незаслужава да умре обаче дая унижат,по гадно е.
    Нямам предвит наистина да я убиват, изразих се така само. Наистина заслужава много долно унизение за това девойче трябва да и се върне много тъпкано
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Не не мога да повярвам. Не може да обвиняваш някой , че е такъв какъвто е . Стига сме гледали сламката в чуждите очи...... Разделила ви с гаджето , много е гадна, да бе да, а гаджето ако държеше на теб щеше ли да и обърне внимание? Разделила компанията, не е просто ви е създала повод сами да се разделите - на хора, които я харесват и хора ,които я мразят. Ще я набиеш ми действай ма няма да промениш положението най-много да станеш смешна. Ако беше толкова гадна и гнусна щяха ли да й обръщат внимание другите? А ти свети ли и като е спала с всички или са само слухове........ Стига сте гледали в паничката на другия, за да ти обръща някой внимания важното е сообственото ти поведение.
    mi pravo si e momi4eto
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

a

xaxa basi horata daide da q zavurjem za edno durvo za nazidanie i pruv da metne kamuk toz deto mu e nai-4ista suvestta :P

Guest
    syglasna sym 4e nai raZumniqt variant e da govorq s neq,NO msilite li 4e tolkova dolen 4ovek s kogoto do v4era sme se smeli zaedno,celuvali sme se po buzkite za '4ao' ,a dnes mi zabiva noj v gyrba 6te me izslu6a vyob6te?! ne kazvam 4e trqbva sys sila da opravq ne6tata (az 4esno kazano ne mislq 4e ima nadejda da se opravqt po kakyvto i da e bilo na4in) ..

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    molq?!dobre li razbrah 6te ima boi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си