- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6TE Q PRE4UKAM TAQ!!
Убийте я с камъниПървоначално написано от Анонимко
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Бе неикой незаслужава да умре обаче дая унижат,по гадно е.Първоначално написано от MC_JAMAL
Нямам предвит наистина да я убиват, изразих се така само. Наистина заслужава много долно унизение за това девойче трябва да и се върне много тъпканоПървоначално написано от dumbo_s
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
mi pravo si e momi4etoПървоначално написано от Labelle
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
xaxa basi horata daide da q zavurjem za edno durvo za nazidanie i pruv da metne kamuk toz deto mu e nai-4ista suvestta :P![]()
syglasna sym 4e nai raZumniqt variant e da govorq s neq,NO msilite li 4e tolkova dolen 4ovek s kogoto do v4era sme se smeli zaedno,celuvali sme se po buzkite za '4ao' ,a dnes mi zabiva noj v gyrba 6te me izslu6a vyob6te?! ne kazvam 4e trqbva sys sila da opravq ne6tata (az 4esno kazano ne mislq 4e ima nadejda da se opravqt po kakyvto i da e bilo na4in) ..
molq?!dobre li razbrah 6te ima boi![]()
![]()