- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май има някакви симпатий към мене ? :)
Ето, че мина време и аз намерих щастие. Аз бях автора на темата Господи обичам я с цялата си душа. Най накрая и аз намерих момиче, което да ми вземе ума. Не съм много сигурен, но вчера докато бях на бал, нейното семейство беше поканено и то и тя седеше точно срещу мене на др маса. Когато и да погледна към нея, тя гледа към мене обаче веднага отмества поглед. Даже мисля, че един-два пъти ми се усмихна и аз и се усмихнах при което тя се обърна и аз също. Когато си тръгвах отидох на тяхната маса, че един фр беше и той поканен и му казах че отиваме на дискотека ако иска да дойде или после да звънне и като погледнах към нея тя ме гледаше и ми се усмихна. Учи в мойто училище и се срещаме из коридорите и като ме види се усмихва и обръща с гръб към мене и почва да си реше косата или нещо подобно..какво предполагате, че е това![]()
Liubov are zemaite semn si se kefite ochevidno
![]()
Е познай какво е?!!!Мрази те!Хахах.Много ясно че има опредлено някакви симпатии към теб и дори повече от симпатии![]()
![]()
ми според мен и то това което прочетох мисля че наистина изпитва някакви симптатии към теб ако не и нещо повечено ние момичетата очакваме първата стъпка да направи момчето.така че действай.както казаха по нагоре взимайте се.
![]()
ми според мен и то това което прочетох мисля че наистина изпитва някакви симптатии към теб ако не и нещо повечено ние момичетата очакваме първата стъпка да направи момчето.така че действай.както казаха по нагоре взимайте се.
![]()
Първоначално написано от bluby
Absoliutno sam saglasna!Първоначално написано от bluby
I azПървоначално написано от ^sladyranka`
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Еее хора, днес я видях обаче никви реакций пък бях с нагласата да се запознаем и да излезем някъде. Май ме гледаше накриво, но не знам...май не знае кво иска..Тя има брат с който сме в мн добри отношения и не искам да си ги развалям заради нея...
Ами заговори я и я покани на кафе ,пък ще видиш как ще се развият нещата!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Според мен, момичето има симпатии към теб, а може би и нещо повече. Кой знае...![]()
Покани я да излезнете някъде и виж как ще се развият нещата.![]()
Успех.![]()
АХА!Първоначално написано от bluby
iska seks !!!Първоначално написано от Анонимко
![]()