- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оплесках нещата!
Здравейте!
Та моя проблем е малко странен..от известно време започнах да се заглеждам по брат си .. тои е по голям от мен с 2 години .. много е сладък .. всичките ми приятелки го заглеждат .. и макар и да ми се струваше доста страно аз си го заглеждах особено когато излезнеше от банята направо се растрепервах ..и аз много исках тои да ми е първия имах му доверие.. та така.. една вечер тои се бе прибрал от някакво събиране с приятели.. и бе легнал да спи.. и аз постояно го гледах .. и неможех да отлепя очи от него.. и както си спеше аз отметнах лекичко завивката..свалих му боксерките .. и започнах да му правя .. сещата те се.. какво! в началото тои стенеше но по едно време се събуди... и ме видя.. как съм го .... налапала.. и ме блъсна.. разкрещя ми се какво съм правела и какво си мисля.. аз започнах да плача и да му обеснявам през сълзи че немога повече така и че искам тои да ми е първия.. тои продължаваше да вика и да крещи насреща ми .. за миг си помислих че ще ме убие тои е доста избохлив.. след малко тои се умълча .. и ме остави да се искажа обясних му всичко и тои се съгласи след като го направихме .. се чуствах толкова щастлива.. че просто нямам думи .. в продължение на няколко месеца го правехме подчти през ден.. (голяма част от деня нашите ги няма..) но в един етап тои си намери приятелка .. и започна да не иска да го правим.. аз започнах да се чуствам гадно и ненужно .. никое друго момче неможе да ме привлече.. иска ми се да намера поне едно което да ми хареса... за това..се опитах .. да ги скарам с приятелката му за да има повече време за мен .. и с много опити успях .. и точно когато си мислех че всичко ще е като преди.. нашите ме завариха с батко ми чисто голи на тяхното легло.. и направо побесняха .. бащами искаше да пусне батко ми през прозореца... а мен да убие .. направо съм я загазила доста здраво и сега не знам какво да правя.. всички ме гледат мръсно и не искад да говорят с мен .. някои ако може да ми помогне .. моля ви!
![]()
![]()
Да,да и един мармот.......
нормални сте вие ве?
Abe ima6 mnogo razvinteno vaobrajenie,znae6 li......a ako e istina....leleeeeee.....ba6tati e trealo da napravi tva koeto e iskal,4esno.....tva naprao s sram...
Мила,и аз имам по-голям брат и той е много готин,но чак да се влюбя в него. Главната причина за това,което е станало е може би липсата на внимание от страна на други момчета.Най-добре престани с тия глупости и се осъзнай
.Представи си ако беше забременяла....знаеш ли какво дете щеше да родиш?За това забрави за всичко и ако можеш отиди някъде по-далечко за известно време(при баба или някоя приятелка ж друг град)Успех
![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
врътни една свирка и на баща ти, току виж си оправила малко положението![]()
алелуя.
хаха...тва ми напомня на един виц:
след бурен секс сестрата казва на брат си-"Ти си много по-добър от татко",а братът отвръща "И мама така казва".....-нещо подобно беше..
Как така първо се е разкрещял , а после се е съгласил ?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Мойте съболезнования..за брат ти..ако му бях баща
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
stresnalo se e mom4eto
po-temata: a i kvo kazal marmota sled kato staniola go zavil v 6okolad?
ve4e seriozno po temata: mi ne moga da ti pomogna, tva goeto si napravila e naistina mnooooogo lo6o i predpolagam 4e go osuznava6 tova, tova e protiv vsqkakva moralna, nemoralna, antimoralna i kakvato i da si izbere6 gledna to4ka, ako be6e zabremenqla maikati 6te6e da te ubie, ba6tati 6te6e da te ubie, brat ti 6te6e da te ubie a posle i bebeto kato se vidi kakuv urod e stanal zaradi kruvosme6enieto i to 6te te ubie, pak dobre 4e ne si zabremenqla, puk moje i da si ni6to ne se znae, kakto i da e, ako ne si zabremenqla, maikati 6te iska da te obie 4e si se is4ukala s brat si, ba6tati 6te iska da te ubie 4e si is4ukala s brat si, i gadjeto mu 6te iska da te ubie 4e si se is4ukala s nego i 4e si gi skarala i 4e moje bi si bremena ot nego, a 6te iska da te ubie i ne samo za6toto si se is4ukala s nego i za6toto moje bi si bremena i za6toto si gi skarala ami i za6toto si i superni4ka, a ako bqh na tvoe moqsto bih izbil si4ki koito mi napravat zabelejka 4e si se is4ukala s brat si, no purvo mini i ba6tati 6tot sigurno i toi e gotin
ne6to me e fanala ligata
bahti kretenizma![]()
![]()
![]()
![]()
щото докато е крещял,се е сетил че прай добри свирки...и така се стигнало до съгласиеПървоначално написано от skate_warrior
Какво да правиш ли? Ходи в психиатрична клиникаКак така си го правила с брат си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брат ти е осиновен или има друга майка или баща.Виж ако имаш реален брат ти никога няма да изпитваш чувства към него :Р А тей ...
Macko, navita sum za troika ...![]()
![]()
![]()
Ama se puknah ot smqh...![]()
Az si znam kakvo vuobrajenie imat de4icata![]()
Tui sum si azПървоначално написано от Анонимко
![]()