stresnalo se e mom4eto
po-temata: a i kvo kazal marmota sled kato staniola go zavil v 6okolad?
ve4e seriozno po temata: mi ne moga da ti pomogna, tva goeto si napravila e naistina mnooooogo lo6o i predpolagam 4e go osuznava6 tova, tova e protiv vsqkakva moralna, nemoralna, antimoralna i kakvato i da si izbere6 gledna to4ka, ako be6e zabremenqla maikati 6te6e da te ubie, ba6tati 6te6e da te ubie, brat ti 6te6e da te ubie a posle i bebeto kato se vidi kakuv urod e stanal zaradi kruvosme6enieto i to 6te te ubie, pak dobre 4e ne si zabremenqla, puk moje i da si ni6to ne se znae, kakto i da e, ako ne si zabremenqla, maikati 6te iska da te obie 4e si se is4ukala s brat si, ba6tati 6te iska da te ubie 4e si is4ukala s brat si, i gadjeto mu 6te iska da te ubie 4e si se is4ukala s nego i 4e si gi skarala i 4e moje bi si bremena ot nego, a 6te iska da te ubie i ne samo za6toto si se is4ukala s nego i za6toto moje bi si bremena i za6toto si gi skarala ami i za6toto si i superni4ka, a ako bqh na tvoe moqsto bih izbil si4ki koito mi napravat zabelejka 4e si se is4ukala s brat si, no purvo mini i ba6tati 6tot sigurno i toi e gotin
ne6to me e fanala ligata

bahti kretenizma