- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MNOGO SUM OBURKANA
Mnogo sum oburkana,kogato sme s priqtelq mi s kogoto hodim ot 1 godina se 4uvstvam strahotno i ne iskam da se razdelqme i za sekunda,no ponqkoga kogato ne sum s nego imam 4uvstvtoto 4e iskam ne6to drugo 4e iskam da sum pove4e s drugi hora dori ponqkoga imam 4uvstvoto 4e iskam da sum sama i da pravq kakvo mi e kef na men bez da se suobrazqvam.A toi se surdi kato izlizam osobeno s mom4eta,vupreki 4e sum mu dokazala che nqma za kakvo da se pritesnqva i imam chuvstvoto che tochno tova negovo draznenie me kara da se chuvstvam ne chak do tam dobre i da iskam vsichko tova.Molq vi daite nqkakuv suvet mnogo mi e oburkano .![]()
moje bi trqbva da pogovori6 s nego....
spored men toi adski mnogo revnuva drori i da si mu go dokazala...moje bi trqbva da pogovorite i da mu obqsnish che imash nujda i ot dugi hora![]()
![]()
Кажи му, че не можеш така, че трябва да се срещаш с други хора...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
podoziram 4e nqma da go razbere pravilno i ne znam...a i samoto oburkvane e v men,moje bi.Nali vi kazvam kato sum s nego mi e super,ne iskam izob6to da se razdelqme,no kogato ne sme zaedno,ponqkoga imam 4uvstvoto 4e ni6to ne u4vstvam ili 4e pone imam nujda ot po4ivka.
ami 6tom iska6 ne66to drugo qvno negovata kompaniq ne te zadovolqva dostatu4no,za tva pogovori s nego i stignete do nqkakvo vzaimno re6enie.naprimer reduvaite se vseki put kato se vijdate ti ili toi da izmislq nqkakvo zabavno i za dvama vi zanimanie.uspeh mila!![]()
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
ami pogovori s nego i mu obqsni situaciata,puk ako ne te razbere,zna4ie mn tup.Trqbva da znae,4e 4ovek ima nujda ot li4na svoboda i ot priqteli,a ne samo ot lubim 4ovek
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ами както казаха другите-поговори с него,обясни му,че това че сте заедно не означава да прекъснеш всичките си контакти с другите хора.Но не му го казвай все едно късате,разясни му още веднъж,че го обичаш наистина и че желанието ти за купонясване с други хора не е със замисъл-търсене на ново гадже![]()
В това,че искаш да излизаш с други хора на твоята възраст няма лошо,това е встественото желание у хората да търсят разнообразие!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
problema e nai-veche che izlizam s niakakvi momcheta koito sa mi prosto priateli
hm...i az imam podoben problem s priqtelq mi,4e izlizam s mom4eta koito sa mi prosto priqteli i ni6to pove4e,no nqma kak da go ubedq v tova,i ti nqma kak da premahne6 draznenieto 4e izliza6 s drugi mom4eta,za6tot toi nikoga ne moje i nqma da e 100% siguren 4e te sa ti prosto priqteli,za6toto ti si momi4e a edi koi si mom4e iii vsi4ko se slu4vatova e revnost i strah...moje bi trqbva da pogovori6 s nego
uspehako se spravi6 i uspee6 da mu vtulpi6 4e 6tom ima6 priqteli mom4eta i izliza6 s tqh ne zna4i e se .... s tqh,kaji kak go postigna
)))
И при мен беше така и за това го зарязах!![]()
tazi negova revnost nikak ne e na dobre...vse pak ti ima6 nujda i da se sre6ta6 i s drugi xora!!!
emi ne e hubava ama i az ne znam iskam li da sum s nego ili iskam da sum svobodna da sum sama da pravq kakvoto iskam
ne znam niakoi ako ima vruzka i se e chuvstval taka neka mi kaje na kakvo se dulji i kak go e preudolql kakvo reshenie e nameril
mi kaji my 4e ima6 nyjda ot malko svoboda i raznoobrazie i 4e iska6 da izliza6 i s drygi hora ot vreme na vreme
Първоначално написано от belluci