- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се откажеш от любовта, защото знаеш, че ще я загубиш?
Изкарах няколко прекрасни дни с едно момче, от километри личеше, че се харесваме и ни е добре заедно. Само че, той ми каза, че заминава след месец и не иска да се влюбва, защото ще му е тежко после и било по-добре да не с е виждаме повече. Вече седмица не съм му се обаждала , опитвам се да уважа решението му. И все пак си мисля , че постъпва глупаво - след месец ще е на другия край на света може би няма да се върне , но значи ли това, че този месец не може да сме заедно и ако не друг опоне да си запазим един хубав спомен . Последните два пъти аз му се обаждах и вече ми е неудобно. Далида не опитам още веднъж или да оставя нещата така? До каква степен човек трябва да се "бори за любовта си", къде е границата с това просто да ме помисли за досадница , която не разбира от дума?
може би малко ще те отчая ако ти кажа,че е прав да не иска да се обвързватепомисли си,ти вече звучиш като бая замаяна от тоя младеж и наистина като замине ше ти е много по- трудно.а ако искаш просто да се видите без да предприемате по-сериозни стъпки,изчакай той да ти звънне,за да разбереш дали наистнина се интересува от тебе.знам че е много трудно да се опреш на чувствата си,но в българия е пълно с много други момчета които на никъде не заминават \
/
![]()
ami granicite sama si gi postavqsh,no po moe mnenie za granici v liubovta e smeshno da se govori.za neq prosto nqma takiva.ako deistvitelno haresvash ili daje si vliubena v tozi 4ovek,to se bori za liubovta si.vqrno,moje da ne uspeesh i neshtata mejdu vas da ne se polu4at,kakto ti iskash,no pone shte znaesh,che si napravila vsichko vuzmojno rabotite da potrugnat i nqma da sujalqvash,che ne se napraliva nishto.pojelavam ti nai-iskreno kusmet i te suvetvam da ne slushash nashite suveti,za6toto nie ne sme na tvoe mqsto i ti nai-dobre moje6 da preceni6 kakvo da pravi6 sama.prosto poslu6ai surceto si i se doveri na intuiciqta si.ima6e edin vic za nqkakuv,koito vse se molel na Bog za 6-tica ot tototo.i edin den Bog mu se qvil i mu kazal pone da pusne fi6,kato iska da spe4eli.lo6o go razkazah,no mislq,4e shvana za kakvo ti govorq.napravi ne6to,ne 4akai ne6tata sami da se podrejdat.ako be6e taka i nie prosto si stoqhme sus skrusteni ruce,6te6e da e tvurde hubavo,za da e istina.v realniq jivot 4ovek trqbva vinagi da se bori,za da polu4i tova,koeto iska.ni6to ne ni se dava kato podaruk.a i da ti kaja - nqma zna4enie,4e imate samo edin mesec da ste zaedno s tozi 4ovek i 4e posle sled eventualnata vi razdqla 6te te boli.povqrvai mi ima slu4ai,v koito dori za edin den s daden 4ovek si struva da izpita6 dokrai tugata i razo4arovanieto.davai,az sum s teb!
Vij macka, mn veroqtno e i da te otreje i da si kaje 4e si dosadna.No taka ili ina4e ti absolutno ni6to ne gubi6.Edinstvenoto lo6o ne6to koeto moje da stane e da se vlubi6 i da ostane6 dulboko razo4arovana.No puk ot druga strana, tozi mesec 6te si prekara6 strahotno.6te se zapazqt mn hubavi spomeni.Opitai, no po-dobre mu napi6i sms v koito da pi6e ne6to ot sorta-''zdr.ne iskam da stavam dosadna, no ne e li po-dobre da se vidim da iskarame 1 mesec prekrasno, da ostavim mn hubavi spomeni i edin den da se setim za tova i da si misli-kolko be6e hubavo? pomisli si i mi se obadi, ako re6i6 4e si zaslujava.Za men si zaslujava!''napi6i mu go i 6te go trogne6.Pak ti kazvam 4e ni6to ne gubi6 i si zaslujava da opita6![]()
![]()
Щом той ще замине по-добре не се обвързвай. Заминаването му ще те нарани, така че откажи се сега от него колкото и да ти е тежко...Няма нищо по-лошо от това да гледаш как човекът който обичаш заминава за дълго време...Сърцето ти се къса![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
shtom iskash da si donego v tozi mesec ne se predavai i ne se otkazvai ot nego bori se a spored men nqma granica dokudeto mojesh da se borish kogato obicham nqkoi az se borq do krai
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
spored men ne mu se obajdai zashtoto taka shte se sblijite oshte poveche a povqrvai mi mn boli kogato nemojete da ste zaedno.no tova se sluchi s men nikoi ne e kazal che shte se sluchi s teb.znaesh mnenieto mi i iskam da podchertaq che e moe mnenie i ne e zadaljitelno da se vliaesh ot nego.USPEH
Toi e mnogo prav,proso nqma smislu za tozi 1 mesec da se zadulbo4at ne6tata,za6toto kolkoto pove4e se zadulbo4at sled razdqlata pove4e boli
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
opitai se da go zabravish..toi she si otide i nqma da go vijdash veche i taka shte ti e po-lesno...moito mnenie e slednoto:NE mu se obajdai veche si go pravila 2 puti nqma smisal veche...ako toi iska da ne ste samo fr toi shti zvanne![]()
Macka bori se za nego.Nedei da si suzdava6 nadejdi, oba4e ako se obiknete toi moje i da se otkaje ot zaminavaneto si.Puk i nqma ni6to po-hubavo ot spomeni koito 6te pomni6 cql jivot.Lubovta e ne6to hubavo zaradi koeto se strada, prosto nqma na4in.Ako ednoto ne6to e na red, drugoto nqma da e.Toest, dali 6te strada6 za tova mom4e ili za nqkoe drugo...Izpolzvai tozi mesec i se poradvai na lubovta si![]()
Според мен решението е глупаво. Вместо този месец който ви остава да си прекарате супер двамата и както ти сама каза да ви остане един прекрасен спомен, сега ще се измъчвате само и ще тъгувате един за друг. Предлагам ти не да му се обадиш по телефона, а направо да отидеш до тях да звъннеш на вратата му и като излезе го сграбчи и почвай да целуваш, това е решението според мен. Успех ти желая и никога не се предавай щом искаш нещо толкова силно![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно