.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да си получим целувка лесно

Е, искате гаджето да ви целуне, а пък ви е станало тъпо вече да му казвате: "Целуни ме". Ами ето някои дребни трикчета да го направите.

Цупене

Работи само,ако сте готини.Упражнявайте цупенето пред огледалото, когато сте сами.

Правете се, че ви е студено

Прегръдките са стоплящи. Треперете и се свийте на кълбо. Ето едно загатване: ако човека, когото искате да прегърнете разбере, че ви е студено, могат да помислят, че стаята е студена, заблуждавайки се, че на тях също им е студено. Както казах преди това, прегръдките са стоплящи.

Плач

Ако нищо трагично не се е случило напоследък, измислете си нещо. Може също да си спомните някаква трагедия в миналото ви.

Игра на бутилка

Опитайте да играете на бутилка само двамата или пък на карти, шах или нещо друго и който загуби, да даде целувка на другия.

Бонбонки

Вземете една бонбонка (от любимите му/и) и я захапете едва-едва, колкото да се държи в устата Ви. След това отидете при партньор(кат)а си и го/я накарайте да си я вземе.

Бъдете красиви

Ако сте на пазар за smooch, не напускайте дома си изпотени или с изцапано лице. Винаги изглеждайте по най-добрия начин. Добра идея е да изглегдате добре и когато сте сами вкъщи, защоте не знаеш кога на вратата може да се появи потенциален партньор за целувка.

Направете свежия дъх приоритет

Яжте ментови бонбони, дъвчете дъвка, използвайте освежител за уста, хрупайте магданоз – каквото и да Ви струва.

Поемете предизвикателството

Ако искате да целунете някого, бъдете агресивни. Това означава да го преследвате и да бъдете край него.

би било полезно ако споделите още някоя хитрост

mersi veche znam kak da si izprosq celuvka i vs ot tam natatak 10x

10x mno0o0o0ogo
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

радвам се ,че казаното ви е от полза

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    радвам се ,че казаното ви е от полза
    Както казва Цеко Сифоня

"бе бегайте бе кво прикавате тва изби рибата"

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Мерси за инфото.Също така да добавя ако може
    1.Невинно прехапване на устните
    2.Ако дъвчете дъвка,вземете малко с пръст и си я въртете с език или на пръстчето
    3.Прехапете пръст
    4.Агресивно завъртане на езика
    5.Или просто фокусираш "жертвата" и изпепеляващо сочиш с пръстче да дойде при теб

FoXyTo^
    Guest
    E vie naistina ''izbihte ribata'' [/b]

Mного якi саетчета, аз бих сложил още едно!!

Kогато я водитре кам къщи и тя започне да ви удря с чантата, определено иска да я целуннете, ако ви удря все повече и повече, значи , не е лошо дя я захапете леко за бузката!!

Успех.....!

Guest
    О,аз определено съм използвала такива методи,най-вече това за"студеното",веднага се връзват!Или поне се преструват,че ми се хващат.Веднъж той дъвчеше дъвка и аз му казах,да ми даде и на мен и той подаде леко дъвката от устата си и каза"Вземи си!"Явно не само аз имам трикчета.
    Но по принцип съм директна,не че казвам"Целуни ме.",а направо целувам,ако той не ме е изпревеарил.

Голям фен
    Град
    София
    бе направо отиваш и си го целуваш кво ше се лигавиме..

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Това с цупенето не е лошо

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Много е готино!

Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    бе направо отиваш и си го целуваш кво ше се лигавиме..
    bash syshtoto shtqh da kaja =D>

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Абе незнам за целувка от гаджето ма има един много готин трик , с които може да си вземеш целувка по устните от почти всяко едно момиче ама малко се чуда дали да ко кажа какъв е трика , защото ще почнат момичетата да се усещат ...... ще ни научат малките номера.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цупенето наистина помага,стига да знаеш как да се нацупиш! \/

много яки съветчета понякога и аз ги използвам
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен
    men po si me kefi..da si mu kaja.."cunkai me"..i razbirase izpolzvam cupeneto..vednaga me opsipva s milion celuvki..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

НиНкиН
    Guest
    Нз аз ако искам целувка, просто отивам и го целувам.

Striker
    Guest

awe kaji si trika we pi4?

kak da nakaram sqko momi4e da me celune - kaji plz
    ako trqa samo na mene plz oba4e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    Абе незнам за целувка от гаджето ма има един много готин трик , с които може да си вземеш целувка по устните от почти всяко едно момиче ама малко се чуда дали да ко кажа какъв е трика , защото ще почнат момичетата да се усещат ...... ще ни научат малките номера.
    Айде бе прати ми го на ЛС ако има такова в тоя форум че бая сам го закъсал ... \/ аз чета тука и аз да понауча нещо )

Guest
    Няма заклинание, което да накара човек да те целуне, щот еди вко си ти е скимнало. Трябва сам да ти даде и сам да го желае..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си