.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да я забия???????

Абе има 1 момиче от моя клас ! Преди не я харесвах ама сега ме кефи супер много- и се облича предизикателно!!! Седи до мене в часа по математика и много често си говорим обаче по отворените в класа я забиват
    A.C.A.B - All cops are bastards

a

stani i ti po-otvoren smisul ne po4vai da pu6i6 ili pie6 ami ako izglejda6 smotan si promeni pri4eskata,drehite no v ramkite na normalnoto ako i togava nqma uspeh zna4i prosto ne te haresva btw tva ne stava za 2 dena ako naistina q haresva6 se potrudi

Re: a

Цитирай Първоначално написано от radica1
    stani i ti po-otvoren smisul ne po4vai da pu6i6 ili pie6 ami ako izglejda6 smotan si promeni pri4eskata,drehite no v ramkite na normalnoto ako i togava nqma uspeh zna4i prosto ne te haresva btw tva ne stava za 2 dena ako naistina q haresva6 se potrudi
    mhm prav si do nqkade no ne drehite te pravqt po otvoren a darjanieto lipsata na zadrajki zanimaniqta (nezakonnite sa nai-gotini spored povehceto)

a

abe da vqrno durjanieto e nai-vajno ama tq ako trugne s nego samo 6toto pu6i ili pie na4i e tupa ovca! az sum propu6il zaradi momi4e i kvo ni6to sega e jenena a aZ ..... ama puk sum na 18 a tq na 28

Sex_master kak se kazva6 {SPE6NO E}
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Хаха, ник Sex_master се притеснява от по-отворените в класа си Я не се излагай... винаги има начин да спечелиш едно момиче без да си "гъзар". Говорете си по-често, покани я да излезете на кафе... абе аз ли ще те уча теб

Guest
    Zna4i vijte sega- za drehite sam okay ama te ne pravqt 4oveka !! Kazvam se Viktor

Tva otgore bqh az a za barbito se kazvam Viktor 6toto tq pita6e!! Prosto predi malko zabravih da si vlezna sas user name

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Пич сменяй дрехи поведение до някъде и с някого,прическа и най важното как седиш и как ходиш.

Abe az si hodq sas mnogo markovi drehi ama problema mi e tva 4e ne sam otvoren i edin p...l vav klasa mi mi svalq samo4uvstvieto

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от Sex_master
    Abe az si hodq sas mnogo markovi drehi ama problema mi e tva 4e ne sam otvoren i edin p...l vav klasa mi mi svalq samo4uvstvieto
    Ми знаеш ли кво можеш да направиш напиисе накарай приетелите ти да те заведън на диско на другата сътрин няма да си същия защото може да си в друга къща.

Dobra ideq i 6te e super ako sam vav neinata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си