- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imam li shans
zna4i haresvam edno mom4e.mislq 4e i toi me haresva a i priqtelite mu tova tvardqt.no po nqkoga toi se zanimava s edna ..... po-golqma ot nego s 3 godini.tq poneje e ..... ni6to ne i pre4i da tragne s nego.zabravih da kaja 4e s nego flirtuvame ot dosta vreme i sme 1 godina razlika.dori ba6ta mu koito raboti v edin magazin ni e vjdal i e na mnenie 4e ima ne6to m/u nas.dali imam nqkakav 6ans
estestveno!!!q davai po-smelo mila kfo ti pre4i offf da ti imam i problemite otiva6 i govori6 s nego ili naprao go celuni kfo tolkova?!![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
А защо не направиш нещо, за да отстраниш другата? Флиртувай по-настоятелно с него, но не бъди досадна. Покажи му, че искаш да се получи нещо между вас, бъди по-смела. Очевидно е, че имаш шанс! \/
I`m trying to make your dreams come true...
awe edin mpoi priqtel kazva taka:nadejdata umira posledna/v podkrepa na citata predi moq/,ako ti ne umresh predi neq.ne chakai...otivai da zabivash.![]()
da imash sans zashtoto sigurno na tva momiche po goliqmoto sigurno skoro momcheto she i omruzne imash shans uspeh![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Незнам колко по-ясно може да ти се каже,че имаш шанс от това толкова много хора да го твърдят.Прекалено си чакала по-добре действай да не земе да стане твърде късно.
Мдам.Защото да не стане прекалено късно и да не съжаляваш после.Действай най-добре!Първоначално написано от IceAGE
a aide sega ako ne stavam nahalna kak da se "preborq" s ba6ta mu 6toto toi men kat 4ovek me haresva ama qvno ne i za sina mu
Не искам да прозвучи тъпо,ама от къв зор ше се съобразяваш с мнението на бащата-той няма да ти става свекър...Тва са тъпотии вече...хич да не ти пука гледай момчетоПървоначално написано от otchaqnata
Ами...........тва е много кофти.Ми докажи се пред него,че наистина ставаш за приятелка на сина му.Де да знам и аз,ама тва си е гадно![]()
Никога не спирай да се бориш за нещата които харесваш или обичаш...няма невъзможни неща на тоя свят.Бори се за тва което обиочаш,всичко е възможно и винаги имаш шанс.Успех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от barbito
Ima6 golqm 6ans , zatova deistvai![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!