.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ko da praq HELP!?

sexist
    Guest

ko da praq HELP!?

abe hora na4i sq 6e vi razkaja ne6to . na4i 1 momi4e se poznavame otdavna i se vijdame to4no 2 pati na sedmica za po nqkolko 4asa. tq e mila i flirtuva dosta no taka kakto 4uvam to mai i e ejednevie . mislq si 4e ne bi flirtuvala s men i ne bi mi vikala ,, slunce,,sladki64e'' i ,,milo'' ako ne me haresva6e no prosto nz ko da praq 6toto ne iskam da se 4uvstvam neudobno pred neq ako ne spodelq 4uvstvata mi . malko tupo 6e vi se stori ama nali znaite kolko e trudno na 13

I az sam na 13!! I znam naistina kolko e trudno- zna4i parvo trqbva da q nakara6 da se 4uvstva specialna smisal da q izvede6 na sre6ta i da ne se sramuva6!! A i ako iska6 se regvai vav noviq mi forum koito ne e to4no moi www.vikixtremer.data.bg
    A.C.A.B - All cops are bastards

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Еми...няма дълго да си на 13, действай и не му мисли много, че после...да не да и се видиш скучен и постепенно да се откаже от теб. Щом те харесва давай от рано, излизайте, опознавайте се и ако се влюбите добре, ако не ходете по симпатия и тъй
    Офф топик - К`фи са тия реклами бе :P
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Точно щот си на 13, треа да си по уверен...Да не ти пука от нищо, за нищо и от никой
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Започнете да излизате и виж какво ще излезе

ee spoko se 6et ti kaje milo

Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    Точно щот си на 13, треа да си по уверен...Да не ти пука от нищо, за нищо и от никой
    axam davai po-smelo be 4ovek
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Ами дръж се с нея както тя се държи с теб!И наистина по-смело.Ако не стане нищо поговори с нея,изясни се.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    правилно по добре да свикнеш от сега че после нема оправане.

Abe 2 variqnta 1 kazvash "ne mi se zanimava s momi deto flirtuvat s vs ili k*rvi" i tva e 2 stavash gadje s neq i s madrost q otkazvash ot loshite navici za mene e parviq

Супер фен

Re: ko da praq HELP!?

Цитирай Първоначално написано от sexist
    abe hora na4i sq 6e vi razkaja ne6to . na4i 1 momi4e se poznavame otdavna i se vijdame to4no 2 pati na sedmica za po nqkolko 4asa. tq e mila i flirtuva dosta no taka kakto 4uvam to mai i e ejednevie . mislq si 4e ne bi flirtuvala s men i ne bi mi vikala ,, slunce,,sladki64e'' i ,,milo'' ako ne me haresva6e no prosto nz ko da praq 6toto ne iskam da se 4uvstvam neudobno pred neq ako ne spodelq 4uvstvata mi . malko tupo 6e vi se stori ama nali znaite kolko e trudno na 13
    Е СОРИ ама щом ти вика така значи те харесва!!!Трябва да и кажеш няма друг начин!!!Вече е твой ред,тя е започнала с милите думи,а ти я покани да излезете някъде!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си