.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    B11B
    Guest

Kak da znam kak 6te otgovori ?

Hora sq na4i ima 1 momi4e (to ima mnogo ama tova e special ) i mn ma kefi . az flirtuvamkolkoto moga 6tot ne sam sviknal tolkova i tq prai nameci no neznam dali e gotova za ne6to pove4e ot mili prikazki i t.n. a pak sme prinudeni da se vijdame 4esto i ako mi otkaje nqma da moga da q pogledna v o4ite kajete kak da razbera kakuv 6te e otgovorat -PLIIIIIZ NA 13 E SUPER TRUDNO ! i plz bez takiva 4e sme mnoo malki 6toto iskam savet a ne da me otkazvate

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ние малко трудно ще ти кажем как ще ти отговори тя, защото не познаваме нито нея, нито теб. Ти пробвай - флиртувай още, опипвай почвата както се казва. Може пък да се получи, ако толкова те е страх от разочарование не бързай да й признаваш чувствата си, а да речем й го покажи по-завоалирано.
    Покани я някъде да идете двамата - кафе, кино и там да речем я прегърни или пък целуни и ще разбереш дали те харесва от реакцията й. Не се отчайвай! Дори и да ти откаже имаш цял живот пред теб!
    Сега се замислих, че ако не си по приказките или пък тя да речем не отговаря много много на "флирта ти с думи" както се казва, можеш да я поканиш и да я целунеш - в смисъл да й покажеш с действие, че я харесваш. Тогава ще разбереш най-добре какво мисли тя за теб.
    Успех
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    tnx 6e iz4akam o6te malko pak posle davam kvoto stane

Ми прави каквото се сетиш-покани я да излезете и т.н.Това е най-доброто решение за да разбереш какъв би бил отговорът й

kato cqlo ne se izcepvai "az mn se vlubih v tebe" ot samoto nachalo predrazpolojiq napravi tanki jestove ostavi q da se poddade i posle

bluby,ama ti si bil golqm svalq4

Супер фен

Re: Kak da znam kak 6te otgovori ?

Цитирай Първоначално написано от B11B
    Hora sq na4i ima 1 momi4e (to ima mnogo ama tova e special ) i mn ma kefi . az flirtuvamkolkoto moga 6tot ne sam sviknal tolkova i tq prai nameci no neznam dali e gotova za ne6to pove4e ot mili prikazki i t.n. a pak sme prinudeni da se vijdame 4esto i ako mi otkaje nqma da moga da q pogledna v o4ite kajete kak da razbera kakuv 6te e otgovorat -PLIIIIIZ NA 13 E SUPER TRUDNO ! i plz bez takiva 4e sme mnoo malki 6toto iskam savet a ne da me otkazvate
    СПОКС!Отиди и и кажи!Или пък започни с прегръдки,после целувки и т.н!УСПЕЕЕЕЕЕЕХ!И да не те е страх от отказа не е толкова гадно като не тя тогава някоя друга!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си