- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TARSQ SI MOMI4E
abe nz ko da praq pisna mi da se praq na interesen pred si4kite tiq momi4eta ot daskalo ako ima to4ni momi4eta i mn naviti 6 klas ot varna daite si maila ili skype pliz mn iskam da spre tva tursene ( iam pics ako iskate)
Оо0о0о0о пич...Така няма да си намериш..бъди сигурен..Или поне няма да намериш това което искаш по този начин.. Вземи се в ръце, "точни" момичета има навсякъде...потърси си![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
ima gi no se pak trqbva da gi namerq i eto go na4ina ,a tezi ot daskalo sa prosto nqkakvi zamestiteli kakto limonoviq sok na ribata vmesto limon![]()
Това все пак е форум за помощ, ако искаш съвети за сваляне, начини, принципи на действие и т.н. разбирам, но това не е сайт за запознанства от типа на "Търся си момиче". Поне така мисля аз...Ако някоя се навие..Но комент :P![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
ok mai ste pravi 6te potarsq nakoq po skypa i 6e pi6a po drugite temi![]()
a za6to ne si hvane6 primerno nqkoe momi4e keoto ti e ot kompaniqta![]()
Пошедиш ли себе си ще победиш и живота!
mai tva ne e nai-podhodq6toto mqsto
От кой град си?
Купи си надоваема кукла, понякога се пука, ама има и лепенки..
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
EVALA ,SAMO KUKLA 6TE TE OPRAIПървоначално написано от Вътьо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
Pichaga tva mesto nema da si fanesh moma tuka stava po-trudno ot kadeto i da bilo probvai s nekoi chata tva s kuklata rulzzzzzz
![]()
![]()
![]()
Ami az sam tova koeto tarsi6 no ti ne si tova koeto az tarsq.
rulzzzzz nema kvo da govorim povecheПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na ti edno SKYPE no ne obe6tavam NI6TO- DiDito0 poslednoto e nula
n3 s3 c3lUv@i pr3D vh0dn@ta vrAt@ zA6to0to0 Lub0vta e slqpA noO0 s1s3dit3-ne sAaAaA
Egati fraclata.Kato ne e tova koeto tarsi6 po-dobre ne puskai takiva postoveПървоначално написано от Анонимко
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Първоначално написано от honey91
днешната младеж е направо...
![]()
q si dai ti tvoq skypeiskam da te dobavq
![]()
vijte kvo zarejete temata ne sam nqkav razgonen det si tarsi jeni prosto mi pisna da mislq dali tq me haresva ,s kogo da se hvana i dali znae 4e q haresvam i re6ih 4e ako nqkoi se navie pone 6e znae kakvo moje da stane a ne samoza priqtelstvo tnx se pak. I NE SAM TAKUV IDIOT 4E DA NE ZNAM KOGA MI E DO6LO MALKO MNOJKO![]()
хаха не е това начина наистина![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
hora ne se zanasqite ne go priemaite na seriozno ne sam tolkova ot4aqn ,vsa6tnost vuob6te ne sam prosto iskah da vidq ko 6e stane .EBETE TEMATA i TOLKOZ![]()
a za tozi deto iska skype mi e vunderkindork
EBEtE TEMATA !!ne sam nqkav ot4aqn det e tolkoz nekadurenn 4e ne moj da si nameri gadje iskah da vida kvo 6e stane !! po hubo zakriite temata 6tot e qsno kvo e polojenieto![]()