- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка-с гаджето на приятелката!
Случи се нещо ужасно.Днес ходихме с гаджето на най-добрата ми приятелка да и купуваме подарък за рожденния ден(бяхме само 2,защото моето гадже беше заето и не дойде).Обикаляхме,говорихм си и накрая отидохме на плажа.И там стана нещо ужасно-той ме целуна,а аз не се дръпнах.И така започнахме да се целуваме,да се натискаме.А преди ние много се харесвахме.Беше ми много хубаво,но изпитвах угризения.Много го харесвам,а и той мен,но не зная какво да правя.Той каза,че това ще е нашата тайна,но не зная докога ще издържа така.Моля ви-помогнете!
Според мен, ако държиш на приятелката си трябва да й кажеш каквъ е той...Както се натиска на теб може да го е сторил и с други. Вярно е, че тя може да ти се обиди, да не ти повярва дори, но това от друга страна е най-коректния начин да постъпиш спрямо нея...Другият вариант е да отблъснеш него и да му дадеш да се разбере, че не трябва да храни илюзии спрямо теб и че ти държиш на приятелката си. Но това пак е предателство спрямо нея, защото ти знаеш какви помисли се въртят в главата му...Помисли и реши как да разрешиш проблема...Но няма нищо по-лошо от това да захвърляш приятелство на боклука и то по този начин. А ако искаш да покаже, че ти си била жертва в случая е най-добре да поговориш с нея.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами това наистина е логично,но аз не мога да го направя.Това момче..просто съм луда по него,а той ме харесва отпреди 2 години.Тъпо нали?!А и нямам смелост да кажа на приятелката си-чувствам,че я предавам,но с нея много често си говорим за връзката и с него и тя също му прави много такива номера.Наистина държа много и на двамата и не мога да се спра.
Ми щом имаш чувства...не знам. Трябва да избереш между приятелката и него...Ако пък толкова се обичате да къса с нея и се събирайте, но пък като го гледаш какъв е верен откъде да знаеш, че няма да извърти същия номер и на теб? Не си струва в този случаи да рискуваш приятелството ви. Аз бих заложила на сигурно - сигурна връзка и бъдеще с него или едно добро и сигурно приятелство.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Леле и аз не зная какво да правя.Може би времето ще покаже-не знам.Направо висчко това е ужасно-чувствам се супер кофти,но от друга страна...Напрао...не знам.
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Мога само да ти каж че страхотните неща се случват един път в деня.Първоначално написано от Любовницата
според мен,предвид постъпката му,изобщо не си заслужава да си рискуваш приятелството заради него!Недей да казваш нищо на приятелктата си-тя ще ти се разсърди мнооого...Остави ги,тя сама ще разбере какъв е!
Желая ти късмет и дано всичко се реши!
mi 6tom i dvamata se xaresvate probvaite..
moje da stane ne6to \/
Утре имаме среща с него!Не зная какво ще става,но трябва да говорим за това.Понеже като излизахме и на мен по едно време ми беше много гадно от това,което правим и той ми каза,че никой няма да разбере.Но аз не зная до кога ще издържа така-наистина много го харесвам!
Днеска всичко се превърна в сапунен сериал.Бях ви казала,че имаме среща-е да,но той не дойде!Звънях му на гсм-а и майка му ми каза,че бил на плаж.И аз с целия си разум се грабнах и айде на плажа!Едни приятели казаха,че бил там,но аз така и не го скив.Утре ще се наложи да се видим,защото приятелката НИ има рожден ден,а аз не знам какво да правя и как да се държа.Направо тва се превърна в комедийна драма-ujis!
Как ще си съгласен?! Според мен, ако той държи на приятелката си трябва да й каже каква си ти...Само съблазняваш приятеля й, тцтцтцПървоначално написано от p4elata_brumze
И то човек, който се е подписал "Любовницата"...
Хехе ем така се получаваНе сериозно не зная утре кво ще правя.Направо не мога да осъзная още,че всичко това се случва!
Забрави за него и за случката, само неприятности ще ти донесе. Ще се скараш с приятелката си , а пък той ще те намрази , че си ги разделила. Във всички случай ти излизаш кривата дори и 50% от вината да е негова. Въобще не ходи да се виждате и говорите, ще се оплетеш повече.
Ясно колко ти е приятелка....по-скоро ти колко си и приятелкаАко имаш поне малко достойнство ще и кажеш и ще я загубиш като приятелка определено,ако не ще си премълчиш,след време ще се разчуе историята (всичко се разбира рано или кусно!) и тя ще научи от някой друг
пак ще я изгубиш! Няма безгрешни хора,но всеки отговаря за действията си и си носи последствията! Сама прецени кой от горе споменатите варианти да избереш....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ако наистина това момиче ти е най-добрата приятелка трябва да предпочетеш нея пред него. Приятелството е много по важно от някаква авантюра която незнаеш дори какво ще ти донесе, а според мен само неприятности. Спри започнатото преди да е станало твърде късно, такива връзки нямат щастие![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da i kaja kakvo se e slu4ilo puk ot tam natatuk da stava kakvoto 6te..vse pak si bila iskrena s neq!!I ne gubi vreme a i kaji za slu4kata a tq 6te preceni kak da postupi![]()
По-добре го остави!И заради теб и заради приятелката и заради гаджето ти!Пък и той май няма да каже на приятелката ти и става гадно!!!
\Първоначално написано от bonboneno^mace
/
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Ами може би наистина така ще бъде най-добре-да и кажа какво се случи!Може и да ми е трудно,но трябва да го направя.Или пък да и го кажем двамата ще е още по-добре,а?Само се чудя дали е възможно да има чувства и към двете ни-офф и аз не знам.Най-вероятно скоро ще и кажа!
=D> =D> =D> =D> na sa6toto mnenie sam.probvaite pak kvoto staaneПървоначално написано от dumbo_s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с една тъпня двама приятели - и гаджето си ще нараниш, и приятелката си .. тц тц
на къде отива народа и неговия морал![]()
emi mb trqbva po 1 vr da tragnete vse pak shtom si se obichkate tolkuz mn pa tvoeto i negovoto gaje she se opraat mb i te she tragnat 1 s drug![]()
Ами то аз скъсах с моето гадже,защото не можех така и с двамата.Но си мисля,че той има чувства към приятелката си и към мен,а така се получава кофти.Направо се чудя как стана така.