- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samostoqtelna oralna lubov
Iskam da pitam dali moga da zabremeneq ako sam si pravq svirki i posli sam si gyltam ? Otgovor, plsssssssss ...![]()
Ти не си човек![]()
хахахахха е това е голямо шоу![]()
![]()
![]()
[-o< [-o<
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
eeeeeeeeeeeeeeeee pisna mi ot nekompetentni otgovori (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) po dobre slagai prezervativ, i se gledai v ogledaloto shtoto moje da ne si ucelish ustata ot tolkova sguvane...
тия са големи смрадове.Първоначално написано от MidnightScream
hahahaha ti si ne 4ovek otidi na genekolog 4e ve4e sigurno si bremenen![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MidnightScream
xaxaxaxax dokato ima obrazi da zadavat tupi vuprosi 6te ima i takiva koito da otgovarqt kompetentno :P Ina4e az bih ti preporu4al da vnimava6 s tiq ne6ta po-hubavo probvai da si oblije6 dupeto.Dosta po-bezopasno e!
pisna mi ot idiotcheta,koito iskat da se napravqt na interesni.....6to ne probvash da si go zavresh otzad i da kajesh dali si izvadil aki.......![]()
estestveno 4e MOJE6 da zabremenee6!taka 4e vnimavai!![]()
![]()
![]()
/rossa./
o, Boje mili.....![]()
kekke re6i li ve4e kak 6te se kazva!?
Love you Kris !!!
ako bqh na mqstoto na Coki do sega da sum uvolnil polovinata modove, ne moje taq i o6te nqkolko temi da sedat 6te otklu4eni da ne govorime 4e tema ve4e ne bi trqbvalo da su6testvuva
po temata: !$@#%&$$$@#!@#^%#%& estestveno 4e ne moje6 da zabremenee6 we!@@@##^&$^%#$@
Моля темата да бъде заключена
Може, ти си заченат така.
копеле...аз сам сигурен,че вече си забраменял...отиди на гинеколог...може да са тризнаци...това е начина за правене на тризнаци...и най-важното...ти си 2в1 майка+баща....еххх щастливец...ако имаше повече като теб демографския проблем в България...нямаше да го има![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
E neeeeeeeeeeeeПървоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAAXAX
XAXAAXAXAXAAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAAXX
XAXAAXAXAXAAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXA
Ti me ubi we 4ovek! Parvo na parvo moje6 li izob6to da si go stigne6?Vtoro na vtoro nqma6 nujnite polovi organi za zabremenqvane..sorka pi4. i na si4koto otgore dori i da be6e momi4e nqma kak da zabrmenee6 ot duhane..ma to malko mislene se iska....