- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луд съм по жена на 29! Много тъпо!
Аз съм на 18, а съм луд по една кака на 29! Само за нея мисля! Не знам какво да правя! Тя е омъжена и има бебе! Направо ще се побаркам! Други момичета не могат да ми привлекат вниманието! Тя е толкова готина и секси! Какво ще ме посъветвате да и кажа ли?
Да не си бил педал?Първоначално написано от Obarkan
Da i kajesh li ?!? NE i tochno v tova polojenie v koeto e tq nai-malkoto vse pak e jenena ima si dete ! Takiva raboti moje da razvalqt semeistvoto i ; NA DETETO taka ne e dobre za nikoi pa i tq edvali she podskochi ot radost
Не се излагай.
Толкова ли няма моми на твоите години, че тази? И айде да речем, че годините нямат такова значение, въпреки, че 11 години не са малко, но все пак тя има дете, омъжена е...Какво можеш да очакваш от нея? Да си остави семейството заради един келеш ли?
Спри да мислиш за нея и си намери някоя подходяща за теб.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Явно нема.Първоначално написано от ycMuBkaTa
NEJENENA AKO MOJE !!!!!!!!!!!Първоначално написано от ycMuBkaTa
ama tq vob6te znaeli te koi si?! ostavi q na mira
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
woooow! 4egi 4egi malko! ima si bebe gadjeto beee! q se stqgai!pft nekav dri6lio 6 se zabyrkva s omyjeni jeni! i kvo kato ide6 pri neq kvo 6 i kaje6?! awe baby are da se klatime v ritym! q zareji taq rabota,spoko 6ti mine! ama ti seriozno li....xhahaha pone v angelina jolie da se be6e vlubil! az bqh vlubena v Brad no...se6 se kvo stanaae stqgai se!
Отговарям по ред:
Не не съм педал!
Имам гадже една година по-малка от мен, но усещането не е същото!
Каката знае за съществуването ми! Помагаше ми за некъв проект за резерватите! Освен това идва на всичките ми състезания! Абе срам ме е да си кажа, но с мъжа и са приятели на нашите! Мисля че ме смята за готин!
И не ми сравнявайте жена с момиче! Няма нищо общо! Определено знае как да ти вземе акъла!
i az na red hu ne si pedal em stani az stanah i mi e kefПървоначално написано от obarkan
em da drugo si e s nekoq priqtelka na mama i tate s detence
em shtom i lazish po gaza nemashe kak da ne zn za sashtestvubvaneto ti
proekt za razvitie ti predlojih ui az red 1 (ne stavam ne se vlubvai v mene mn sam mlad i nemam deca)
kvo kato ti odi na sastezaniqta nameri si mlada da odi
za gotin ne te smqta prosto nema protiv tebe
Мерси точно от това имах нужда! Форум да си помагаме! Да бе!Първоначално написано от bluby
veche vs ti pomognaha kazaha ti priberi si go v gashtite i si tarsi neshtu drugo
еми парво гледаи да се отарвеш от гаджето и...след това земи я напии на някав купон нещо такова и за една вечер е твоя![]()
Извинявай, но с какво по-точно не ти помогнахме? Казахме ти мнението си по въпроса. Е, извинявай, че никой не го намира за нормално и затова не ти каза : Давай пич, супер идея, фащай каката и не мисли за семейството й. Тя ще ти върже 100%Първоначално написано от Анонимко
Изказахме мнението си. Като искаш сваляй си я. Ако ти си заслепен и не ти пука-действай! Ти ще сгрешиш, ти ще останеш разочарования, не ние![]()
...На колене той моли я,
аз пък-слънчоглед!
Абе знам, че си права, ама ми е много трудно да се боря със себе си!Първоначално написано от ycMuBkaTa
Не мога да го преодолея!
oleley maiko ti trqbva da si lud ti si prekaleno malyk i az imax edno takova izjivqvane ama s myj na 25 apyk i nebeshe jenen!ima mn golqma razlika!da ti kaja jenite imat nujda da izlizat s po-golemi ot tqx tva go znam ot lichen opitama nai dobre q zabravi!ta tq e jenena!ima i dete,ako nqmashe neshtata shtqxa da stoqt po syvsem razlichen nachin!
ama ne biva da se zanimavash s neq zabravi q!
za tazi cel trqbva:da izlizash po chesto s priqteli da obryshtash vnimanie na gajeto si i nai veche da se zanimavash s neshto koeto ti vleche!tva che trenirash shte ti pomogne da q zabravish!otdai se na sporta!apyk i da ti kaja tq moje da te haresva kato priqtel no ne i kato neshto poiche!![]()
![]()
ZABRAVI Q!!!
dr reshenie nqma
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
ми знае го кой е той.Първоначално написано от barbito
Женена?(По-точно е омъжена..Пф,друга тема)
С дете?
Лелеле малее..Дълга и широка!
Еми.. 18?Нормална възраст..да си падаш по-големи "какички"(но в този случей.. е жени)
Изобщо нетрябва да говорим за казване!Просто се откажи от тази мисъл..Преодолей го това!И го забрави..
Как може?Ти знаеш ли кавки неща можеш да направиш с тези простички думи!Като например -> Разруха на едно семейство..
Айде бе..Няма смисъл,щом има дете..има и любов(в повечето случеи)
Неучаквай да ти каже "Даа.. и аз те харесвам или Даа.. и аз те обичам"
Забрави за тази мисъл..
[color=
Надеждата умира последна! Веднъж се возихме в една кола, беше дост пренаселено! Тя седна в мен и ме беше гушнала! Направо щях да се побъркам! Може пък и да има нещо към мен! Аз тотално се бях гипсирал, а тя беше толкова естествена! От нищо не и пука! Да не говорим, че на мен доста ми беше станал и тя не може да не е забелязала, но не каза и дума!Първоначално написано от Tamara†
Момиче, жена все тая тя е страшно гадже!
Разбирам увлечението ти, но тя едва ли гледа на теб по този начин. Съмняваме, че гледа изобщо на теб различно от това сина на приятелското семейство. Зарибил си се, но това ще ти донесе само болка и разочарование. Няма смисъл просто. Откажи се докато е рано, за да не страдаш после. Предполагам, че си достатъчно силен да си наложиш да не мислиш за нея. Ще видиш, че така че е по-добре. Просто си намери някоя, която да те отвлече от мислите за нея.
...На колене той моли я,
аз пък-слънчоглед!
Ми за съжаление май не съм! Но благодаря на всички, че изгубихте време да ми четете тъпизмите!Първоначално написано от ycMuBkaTa
pak ako i na tvoite godinki bez dete super ba6 kat za tebПървоначално написано от bluby
abe ti sigyrno si malko na principa vzemi si kaka da te otraka ama v sly4aq taq kak ima bebe i e omujena i da ti kaja nqma6 6ans
emi to mojeshe i da ne sa tapizmi ama kak da e de pak ela da se poveselim s tebe che bez takiva kato tebe kvo she praiПървоначално написано от Анонимко
![]()