- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжка Кола Маска
Мисля да си правя кола маска. Предложете каква да си купя![]()
Любовта е по-силна от всичко
за какво трябва да си копуваш отиваш в някое козметично студио и да ти я направят там
M2O Musica allo stato puro!
По-добре на козметик.Или поне първият път щото иначе ако не я направиш правилно.........
Какво ще стане ако сбъркам![]()
Ми виж сам!Не ве,бъзикам се.Мо може да си разраниш кожата.Както искаш де,обаче ако нямаш опит все пак не се знае.Разбира се не е казано,че ще си я разраниш задължително,но внимавай!
Бе и аз искам да си я права в къщи,ма като чух кви рискове има почвам да се замислям...... Иначе на козметик мн пара искат.Не ми се дават 18 лева и маи пак ще се мъча с бръснача![]()
Ем няма ли некви ленти само за отлепване и слагане нещо ала бала като за мъже нещо![]()
Ми доколкото знам в аптеките има такива лентички за крака.....Първоначално написано от NeNo_pz
Ама иначе най-добре лазерна епилация стига пара да има![]()
За кола маска горе долу колко зимат козметиците за целите крака![]()
Ми незнам в другите градове как е,но при нас 15-20 някадеПървоначално написано от NeNo_pz
Наистина по-добре първия път да отидеш на козметик, защото след като си момче сигурно и космите са ти доста дълги - ще се объркаш и самото нанасяне ще е доста болезнено. Последствията не са толкова фатални (в смисъл не са дълготрайни) - зачервена кожа, синини, болка при допир. Лентички има, ама то за целите крака ще ти излезе същата сума като при козматик. Иначе, според мен, няма никакво значение от кола маската.
Ami nai-dobre na kozmetik kato za pruv put,vse pak sa profesionalisti![]()
a ina4e ne e skupo,pone v moito grad4e e 15 lv,a v po-golemite ne e pove4e ot 15-20 lv
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!