.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    "... а по-добре е да подгониш вятъра, отколкото да седнеш и да плачеш..."

"Творец е оня, който създава прекрасни неща" - Оскар Уайлд
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    КАРТИНА В ЗАМЪКА

Летяха години, а в чувства-пустини

не падаше капка вода.

Живурках отнесен във сивата плесен,

но беше ли тя свобода?

Летяха години. Рисувах картини

по черни и влажни стени.

И вещица хитра с измамна палитра

мечтите ми дълго скверни.

Но в чудна година роди се картина

и в нея аз тебе видях.

Достъпна и жива, небесно красива,

родена от слънце и смях.

Сега е начало и времето спряло

ни кани във своя файтон.

Да тръгнем далече - към синята вечност,

наречена обич и дом.

Качи се до мене! Такова летене

дори не сънува човек!

При него юздите са само мечтите

и пътят е светъл и лек!

Летяха години! Горяха картини!

Накрая яви се и ти!

След тъжния пламък най чистият замък

за мене отвори врати!

Ясен Ведрин

Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Фрази за живота

1. Обичам те, не за това какъв си, а каква съм аз когато съм до теб!

2. Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а пък този, който заслужава няма да те разплаче!

3. Само, защото никой не те обича както на теб ти се иска, то не значи, че не те обича от все сърце!

4. Истински приятел е този, който ти подава ръка и докосва сърцето ти!

5. Най-много ти липсва този, който е до теб, а ти знаеш, че никога няма да е твой!

6. Никога не се разделяй с усмивката си, дори когато ти е тъжно. Де да знаеш, може някой в този момент да се влюби в нея!

7. За света може да си един човек, но за един човек си целия свят!

8. Не си губи времето с човек, на който му е все едно дали си до него!

9. Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но за всеки случай трябва да продължиш да вярваш в хората!

10. Не си давай много, много зор. Най-хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш!

11. Не плачи, когато всичко свърши! Усмихни се, че нещо ти се е случило!

12. За всичко, което се случва си има причина!

13. Човек разбира колко много е обичал някого чак, когато го загуби!

14. Много е трудно да стоиш срещу човека, който обичаш и да знаеш, че никога няма да е твой!

15. Единствения начин да видиш слънцето в облъчен ден, е да си проправиш път през облаците!

Надявам се да ви харесат .

Ako utroto te s1budsi s novinkata 4e nqkoi mn si te obi4ka,
    ako krotkoto g1lab4e ti iz4urolika nai sladkata lubovna pesen,
    ako vijda6 v nebeto moite o4i4ki ,
    ako iska6 da gi gali6 i celuva6 pri vseki udar na s1r4iceto ti,
    znai 4e ima edin 4ovek koito iska da si 6tastliva zavinagi.
    I ednva kogato pusne6 tazi lubov da prevzeme s1rceto ti
    i povqrva6 v magiqta i realnosta na 4udesata ogledai se okolo sebe si -az s1m tam

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    mi na men poeti4ni misli ne mi hrumvat no 6te spodelia adna koiato po skoro e mitologi4na:
    sedia si aaz v baniata i 4uvam kak boilera ne6to bram4i i az vednaga si pomislih v na6ia boiler jiveiat trite morni i takun ni6kata na jivota ama se okaza 4e boilaera se e razvalil
    zatova deca ne 4etete gr.mitologia vodi do traino psihi4esko raztroistvo
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

ami koito nemoje da misli nemoje za 4razlika az moga i ne go kriq :P taka se svalqt madami

no6ta otnovo me skriva ot pogled1t na tvoite sladki o4io4ki no i za6to t1i nahluvah pogromno v s1nq mi ti obi4kam si te spomena sk1p ot tova 6te zapazq i 6te 4akam da 4uq edna duma ''ela''

o4i4kite ti pleniha moeto s1r4ice o6te 6tom te z1rnah v1v teb se vlubih no uvi krasivi4kite mi 4uvstva ti razbi posle se pokoleba i vednaga plavmna lubovta ni zv1nn ali ti az za mig dori s1rceto mi po4va da tupti v pregr1d4icite ti az se sgu6vam pak no v1v s1r4iceto mi pak tlee mrak edno vapros4e me m14i tuk sega kaji mi o6te gree li v1v tebe lubovta pak zaspivam malko umoren no no6tem nespiram da s1nuvam 4es i s men s1budq li se az sutrinta vednaga po4va me obzema taz t1ga sqka6 ti magiika mi napravi da nemoga az nikoga da te zabravq bezkraino 6te si te obi4kam znai 4e na taz lubov nikoi nevazmojno e da sloji krai

Град
    София
    Силен човек е онзи, който може да прекъсне връзката между чувствата и разума !!! - Наполеон Бонапарт

az moga da vijdam no6tta bez luni4ka ,az moga da vijdam bez sl1n4ice denq,no be zteb nemoga da storq tova ,ti si sl1n4iceto mi v dqnq ti za men si lonata v no6ta ,ti samo ti si svetliqt l14 v tamninata ,mili4ko dihanie v samotata ,nejni4kata muzi4ka v ti6inata ,ti moeto beb4iii ,samo ti ti i ti =D>

obi4kam te badi do men dori kogato nqma b1de lesno da b1da s teb da b1de6 s men da b1dem dvama e 4udesnyyy

Pazi se ot izmislena nejnost za6toto moje da te zadu6i v du6ata ti 6te stane snejno i ustata 6te ti zagur4i .Pazi se ot krasivi obe6taniq ,koito pravqt uj no6ta na den ,nedei prevr16ta lubovta v1v maniq ,tq2 iskasvoboda ne leden plen .Pazi o4ite si slyha s1rceto za istinskata nejnost dobrota ,az vinagi 6te si te 4akam s nejnost dori i do sm1rta .Kak iskam da geluna ustnite ti v mraka i tqloto ti da dokosna s dlan .A ramoto mi toplo ...tvoqta glava li 4aka ili k1m drug gleda6 s pogled zame4tan ?kak iskam v tebe da oitkriq momi4eto ot sanq mi 4ista i dobra ,taka e trudno lubovta da si okriq ,kogato iskam da s1m s tebe vseki 4as i mig.Kak iskam v no6tite studeni da b1de6 ogan moi i moi zaslon ,da vqrvam 4e rodeni sme da b1dem edin do drug -godinki milion

dnes ti me popita dali te obi4kam ,dali 6te te iskam zavinagi ,dali 6te ti se vri4am.zapitai zvezdi4kite i te 6te potreperqt,zapitai listencata i te 6te potreperqt, 4e az si me4taq b no6tite te s1nuvam ,v realnost si te jelaq i v s1nq tsamo tebi b1lnuvam

O4i4kite ti gledkat me s radost i v moita obi4 edni4ka ,edni4ka bolka ot radost za ne qotdavna az kopnqh.Za neqsi struva dori i zvezdite da pali6,da spe6ta6 samo lunata ,da bordi6 v1v utroto izmito ot edna 4ista s1lza.izbranii sme nie s1s tebe v jivota ne tolkova lek i surov ,za tebe da b1da az potreben zzavinagi ,za mene ti da b1de6 edinstvenata lubov.

dale4ko si krasiva mn stranna mili4ka .s o4i4kite kato bezd1nni ezerca ,s1rceto mi za mal1k mig plenila i v1zcarila samotata .o4akvam si te krasiva straaan i tolkova mila s kosi4ki ozreli kato klasove moqta du6a plenila i posadila vatrovete v menii

use6tam pogleda ti nejen,dokosva samo mene,edna 4ove6ka dlan me obg1rnata ot ne4iq topla sqnka,nakara me da se otpusna pot1vam v1v no6ta edni4ka ,ne me e strah za mig dori ne pla4a ve4e obgr16tam s1s pregr1dka t1mninata sega s1m ve4e s teb i samo teb obi4am,obi4ai me i ti zavinagi.

blagosloven 6te b1de denqtkogato pred tebe s1vsem tiho 6te zastana ra4i4kata ti nejno az 6te hvana ,6te si te pogalq po kosata ti krasiva,i sladkite ti o4i4ki az 6te t1rsq tam moqt pogled 6te pot1ne dokoisvaiki se do nai sladkite me4ti ,ot sladkite ti ustni 6te otpivam na malki gl1tki ,ot k1det5o ambroziqta 6te izvira i az ot toq izvor 6te otpiq.

prez suhghata pustinq
    prez str1nmna planina
    prez ledove i buri
    sled tebi 6te v1rvq

kakvo sa dni godinki
    pra6ec ot ve4nosta
    s1r4iceto mi e tvoe
    dori i v1v sm1rta .

Darqvam ti iskrica ot moqta lubov ,
    za da zablesti kato zvezdui4ka v v moqta tiha i bezymna no6t.
    Darqvam ti celuv4ica nejna kato utrinna rosa,
    sutrin tiho da te budi s p1rvata rosa.
    Darqvam ti 4aqstica ot moeto s1rce,
    vzemi q v1v s1nq ti za da spodeli s1s teb no6tta.

Iska6 me, nali?
    Iska6 da me pritejava6.
    iska6 me, nali?
    Az znam tova...
    Na duel4e me predizvikva6,
    silite si da premerim,
    jelaniqta da namerim.
    Iska6 me, nali?
    Ela ela v no6tta
    ako ti stiskada zagubi6
    svoqta du6a..ela ela ela.

V s1rceto moe pogledni ogledai go i razberi,koq li m1ka go topi.s1rceto mi sega k1rvi s gore6ti s1lci to 6epti,obi4kai me i ti.V s1rceto moe pogledni,v dlanite si go vzemi i s malko nejno6t go stopli.

Bez teb s1m ptica bez krila.
    Bez teb izguben vqt1r s1m.
    Bez posoka,
    bez mis1l,bez mqsto s1m,
    az s1m kato kitara bez struni
    bez tebe,
    kato no6t bez zvezdi,
    kato muzika bez zvuci,
    kato gora bez d1rveta.
    Az s1m potok bez voda.
    4akam samo edna usmivka edna celuvka i edno ''DA''

Haresvam te.Haresvam tvoeto sladko ime.
    No se pitam:kakvo izpitva6 ti.
    6tom imeto ti prom1lvq i trepva ne6to v mene.
    A ti?Kakvo izpitva6 ti.

Haresvam te.Haresvam tvoite ustni.
    Ala kakvo izpitva6 ti?

haresvam si te.Haresvam tvoite o4i.
    klepa4i 6tom zatvorq
    vijdam tebe.
    No 4udq se kakvo izpitva6 ti

:)

oblaci m1tni valqt,
    bolka bez rana izpiva me.
    Stoi vremeto.
    Nem1rda.