.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

ISKAM DA POPITAM......?

ISKAM DA PITAM KAKVA KOZMETIKA IZPOLZVATE NA KVI MARKI I NA KOLKO STE ?
    MESI PREDVARITELNO a i na kolko za purvi put otidohte na kozmetik za p[o4istvane?

Голям фен
    Град
    дианабад
    То, ако започнем да си редим козметиката....ехееее....."мар ки" всякакви имам, но май най-често срещаната в шкафчето ми е Avon. На 17 съм и не съм ходила на козметик за почистване (на пъпки) - а, дано не ми се и налага!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mi polzvam kozmetika na Dior,yves saint lorent,pupa i max factor! na 17 sam i predi godina otidoh za parvi pat na po4idtvane na liceto!
    ps.iskam samo da kaja 4e da otide6 na po4istvane ne zna4i 4e trqbva da ima6 pupki,za6toto az niamah!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    На 13 съм,на 12 за пръв път ми почистваха лицето,защото имах черни точки и беше ужасно.
    Бяла козметика най-често ЕЛЕА и Neutrogena
    Декоративна козметика-най-често:Avon,Revlon,Golden Rose,Borjois

Ami az imam kozmetika na "avon","oriflame","aroma","deva",na 15 otidoh na kozmetik za da mi mahat chernite tochki,koito bqha ujasni.

на 17 съм и имам наи-много козметика на avon
    не съм ходила за махане на пъпки (дано и не ми се налага) \/

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    mi polzvam kozmetika na Dior,yves saint lorent,pupa i max factor! na 17 sam i predi godina otidoh za parvi pat na po4idtvane na liceto!
    ps.iskam samo da kaja 4e da otide6 na po4istvane ne zna4i 4e trqbva da ima6 pupki,za6toto az niamah!
    и аз така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Аз съм на 17 и половина,използвам най-много Ейвън,също голден роус,орифлейм,руби роус...
    На козметик още не съм ходила,нямам нужда,каквито маски са ми необходими си ги правя сама.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм на 16 ,използвам най-много Ейвън,също голден роус,орифлейм,руби роус...
    На козметик още не съм ходила,нямам нужда,каквито маски са ми необходими си ги правя сама.
    И аз така! И съм на 17 и половина

Guest
    Az sum na 14 i imam kozmetika predimno na AVON drugi koito sa na Nivea,Golden Roses,Ruby Rose.Ne e kato Dior i drugite marki tam,no men si me kefqt i sa na dostapni ceni. Nikoga ne sum hodila na kozmetik,puk i v moq grad nqma,za6toto e mn.malak.No mislq 4e o6te nqmam nujda,nqmam pupki,a 4ernite to4ki-nezabelejimi

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi na 19 sum
    polzvam kozmetikata na yves rocher i la roche posay

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си