.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: pupki go gurba:(

Guest

pupki go gurba:(

pomognete mi!kak da se spravq s tozi problem??celiqt mi grub e v pupki.ujasno e i ne moga da nosq nqkvi potni4eta a lqtoto si doide.kak da se spasq??pls help
    ina4e po liceto nqmam

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: pupki go gurba:(

Най- вероятно, ше ти се наложи да си идеш на дерматолог, защото
    това не се разкарва ей така. Аз имах преди, но малко наистина, и това което беше, успях да му видя сметката със силицилов спирт, и без да си слагам никакъв лосион за тяло по гърбЪ...

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Hm.. neznam ama mai i az imam malko po gurba ... ako ne se luja

Голям фен
    И аз имам..
    ама са ми казвали,че от слънцето прегарят,..а и от солената вода също,тъй че ако ходиш на моренце-перфектно,иначе нз.пробвай със спирт!

Фен
    Град
    Sofia
    печете се на балкона и може да се пооправи....отделно мажете се с некви кремове там

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По-добре се консултирай с дерматолог. Една приятелка имаше същия проблем и успя да се справи като се мажеше с някакво лекарство, май се казваше Скинорен, но не съм сигурна, най-добре иди на лекар.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    Ако пъпките са от тези, които завяхват когато са изложени на слънце ги мажете на всеки 2 часа с етилов спирт 90%. След като се позаличат със спирта само сутрин и вечер. Отначало като го чух си мислех че с тоя спирт някоя беля ще си навлека, но помога. Пък и излиза и евтино

Когато кожата на гърба е много мазна, по него се образуват черни точки и гнойни пъпки. Затова първо се прави ексфолиация, за да се освободят порите от нечистотиите, а след това се нанася хидратантен подхранващ крем.
    Come on and dance

Голям фен
    Град
    sofia
    i az imah no ve4e ne za6toto gi pekoh na slunce i sega gi nqma.zatova ilizai na balkona i gi pe4i \/

Ако печенето на балкона действа-хубаво,аз лично не съм пробвала щото няма и нужда,обаче ако не ти се махнат отиди на дерматолог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си