- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ISKAM DA POPITAM......?
ISKAM DA PITAM KAKVA KOZMETIKA IZPOLZVATE NA KVI MARKI I NA KOLKO STE ?
MESI PREDVARITELNO a i na kolko za purvi put otidohte na kozmetik za p[o4istvane?
То, ако започнем да си редим козметиката....ехееее....."мар ки" всякакви имам, но май най-често срещаната в шкафчето ми е Avon. На 17 съм и не съм ходила на козметик за почистване (на пъпки) - а, дано не ми се и налага!
mi polzvam kozmetika na Dior,yves saint lorent,pupa i max factor! na 17 sam i predi godina otidoh za parvi pat na po4idtvane na liceto!
ps.iskam samo da kaja 4e da otide6 na po4istvane ne zna4i 4e trqbva da ima6 pupki,za6toto az niamah!
Ami az imam kozmetika na "avon","oriflame","aroma","deva",na 15 otidoh na kozmetik za da mi mahat chernite tochki,koito bqha ujasni.![]()
на 17 съм и имам наи-много козметика на avon
не съм ходила за махане на пъпки (дано и не ми се налага) \/
и аз такаПървоначално написано от Taina{}
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз съм на 17 и половина,използвам най-много Ейвън,също голден роус,орифлейм,руби роус...
На козметик още не съм ходила,нямам нужда,каквито маски са ми необходими си ги правя сама.
И аз така! И съм на 17 и половинаПървоначално написано от Анонимко
Az sum na 14 i imam kozmetika predimno na AVON drugi koito sa na Nivea,Golden Roses,Ruby Rose.Ne e kato Dior i drugite marki tam,no men si me kefqt i sa na dostapni ceni.Nikoga ne sum hodila na kozmetik,puk i v moq grad nqma,za6toto e mn.malak.No mislq 4e o6te nqmam nujda,nqmam pupki,a 4ernite to4ki-nezabelejimi
mi na 19 sum
polzvam kozmetikata na yves rocher i la roche posay
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп