ЕДНА МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ ,НАПРАВО ЗА САПУНЕН СЕРИАЛ!!!
Така...дано да се намери някой който да прочете моя объркан проблем!
Преди време се събрахме много яка компания и започнахме да си излизаме заедно.На един купон дойде едно ново момче което не бях виждала преди,както и да е-той дойде пръв при мен и бяхме заедно...после ми звъня за да излезем-ходихме на кафе,но ми беше тъпо,а изглежда той доста ме беше харесал и искаше пак да излезем но аз си намирах извинения,докато един път вече нямаше накъде да се бяга и пак бяхме заедно(нз след като тогава не съм го харесвала защо съм позволила!Някъде дълбоко в мен още тогава съм го харесвала).После се разбрахме да се видим,но аз пак се измъкнах,с времето все повече мислех за него...и най-накрая разбрах,че МНОГО ГО ХАРЕСВААААМ И помислих,че ми се е разсърдил и може би се е усетил,че постоянно го лъжа че не мога да излизам и му писах,но отговор така и не получих!Звучи много тъпо нали!Ще си помислите как ей така съм разбрала,че го харесвам-ми ей така и аз не знам.
Преди няколко дни излязохме всички,абсолютно всички,а това става мн рядко защото той и още 2 момчета тренират волейбол и са напълно завладяни от него...за тях е на 1 място! и той дойде при мен и ми каза,че не се сърди просто е нямал пари да ми отоговори..и пак бяхме заедно за първи път да бъда с него и да го харесвам!!!Той каза,че няма да може да се видим скоро защото имали състезания 2 СЕДМИЦИ и започна да мисли ден в който може да се измъкне.Беше ми наистина мн хубаво.
След 1-2 дни му писах,че имам нов номер и той ми отговори ,че мисли че не трябва да се виждаме повече!Направо лошо ми стана!Ей така без обяснение без нищо!А той всеки път идваше при мен-не аз при него!!!Отговорих му че съм съгласна,а вечерта една приятелка му звъннала без аз да знам и го попитала как така изведнъж...а той и казал цитирам:"аз искам с нея да си остана приятел,в смисъл здравей как си?Ама не мога сега да се виждам с нея,понеже си имам там мои неща!"
Много ми е гадно-не мога да мисля за нищо друго-само тва ми е в главата!НЕ ГО РАЗБИРАМ!!!Кво иска тоя човек!???Според мен тия негови неща са тренировките и съсътезанията...а а може би и приятелите...момчетата с които тренира хич не ни се кефиха ,а всички останали направо бяха на 7 небе като ни гледаха...
Ако може някой да ми каже защо според него той е постъпил така и какво да правя??????