.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК

ЕДНА МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ ,НАПРАВО ЗА САПУНЕН СЕРИАЛ!!!

Така...дано да се намери някой който да прочете моя объркан проблем!
    Преди време се събрахме много яка компания и започнахме да си излизаме заедно.На един купон дойде едно ново момче което не бях виждала преди,както и да е-той дойде пръв при мен и бяхме заедно...после ми звъня за да излезем-ходихме на кафе,но ми беше тъпо,а изглежда той доста ме беше харесал и искаше пак да излезем но аз си намирах извинения,докато един път вече нямаше накъде да се бяга и пак бяхме заедно(нз след като тогава не съм го харесвала защо съм позволила!Някъде дълбоко в мен още тогава съм го харесвала).После се разбрахме да се видим,но аз пак се измъкнах,с времето все повече мислех за него...и най-накрая разбрах,че МНОГО ГО ХАРЕСВААААМ И помислих,че ми се е разсърдил и може би се е усетил,че постоянно го лъжа че не мога да излизам и му писах,но отговор така и не получих!Звучи много тъпо нали!Ще си помислите как ей така съм разбрала,че го харесвам-ми ей така и аз не знам.
    Преди няколко дни излязохме всички,абсолютно всички,а това става мн рядко защото той и още 2 момчета тренират волейбол и са напълно завладяни от него...за тях е на 1 място! и той дойде при мен и ми каза,че не се сърди просто е нямал пари да ми отоговори..и пак бяхме заедно за първи път да бъда с него и да го харесвам!!!Той каза,че няма да може да се видим скоро защото имали състезания 2 СЕДМИЦИ и започна да мисли ден в който може да се измъкне.Беше ми наистина мн хубаво.
    След 1-2 дни му писах,че имам нов номер и той ми отговори ,че мисли че не трябва да се виждаме повече!Направо лошо ми стана!Ей така без обяснение без нищо!А той всеки път идваше при мен-не аз при него!!!Отговорих му че съм съгласна,а вечерта една приятелка му звъннала без аз да знам и го попитала как така изведнъж...а той и казал цитирам:"аз искам с нея да си остана приятел,в смисъл здравей как си?Ама не мога сега да се виждам с нея,понеже си имам там мои неща!"
    Много ми е гадно-не мога да мисля за нищо друго-само тва ми е в главата!НЕ ГО РАЗБИРАМ!!!Кво иска тоя човек!???Според мен тия негови неща са тренировките и съсътезанията...а а може би и приятелите...момчетата с които тренира хич не ни се кефиха ,а всички останали направо бяха на 7 небе като ни гледаха...
    Ако може някой да ми каже защо според него той е постъпил така и какво да правя??????
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

e az ti prochetah istoriqta..naistina e kato za sapunka..emi sega ti se chuvstvash taka,kakto toi kogato si go lygala.zamisli se zashto go haresvash-za tova che veche ne ti obryshta tolkova vnimanie li?nikoi ne obicha da byde razigravan i predpolagam che mu e stanalo kofti kato vse si si izmislqla opravdaniq.ne moga da ti kaja toi kakvo iska i zashto go e kazal tova-moje da iska da si go vyrne,moje i da e razbral che s teb ne bi se poluchilo neshto,a moje i prosto da iska da proveri dali naistina go haresvash,dori e vazmojno da go pravi narochno za da zasili po toq nachin tvoite chuvstva kam nego..nz naistina nai-dobre ti lichno pogovori s nego.uspeh!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Грешката ти е,че си се заблудила,че го обичаш,или изобщо харесваш.Щом в началото не си го харесвала-значи и все още е така.Просто си си сложила любвеобилните розови очилца..
    Това чувство не идва с времето и щом от самото начало го няма-всичко е заблуда.Просто щом си видяла,че той изпитва симпатии към теб,ти естествено не си му обърнала внимание,защото не го харесваш.Но естествено,като всяко нормално момиче,вътрешно си се почувствала поласкана.И щом той се е "отказал" от теб,на тебе това "ухажване" е започнало да ти липсва.Затова сега си заблудена,че го харесваш(най-малкото).Незнам дори как да ти го обясня.Опитай се да ме разбереш

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми май не сте ме разбрали милички ,когато последния път бяхме заедно преди 3 дни и аз го харесвах(все още е така)мислех,че и той ме харесва,не е било защоото съм изгубила вниманието му, той пак си ми обръщаше същото голямо внимание,а той се е отказа от мен така да се каже,вчера!И от вчера направо...Не е започнало да ми липсва ухажването,а той....
    И пак ще повторя аз не започнах да го "харесвам"от вчера когато ме "остави",а още преди това и когато последно бяхме заедно и аз и той имахме едни и същи чувства!!!ако може да се нарекат чувства.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    В такъв случай прочети темата Урок по раздяла

Guest
    Благодаря ти прочетох го,но все пак не намерих причината вътре,но поне реших едно-че ще му го върна!Ще съжалява,че не ми е дал никакво обяснение!!!

MI6LETO 92
    Guest
    A TAKA MACKO VARNI MUGO .TIA MAJE NQMA KAK PO DRUG NA4IN DA SE GOVORI S TQH .MAINATA IM.NAE6 LI KVO ZEMI GO VIKNI DA SE VIDITE I MU KAJI VSI4KO DOSLOVNO.A POSLE TOI DA TI KAJE,AKO NE ISKA MAINATA MI.SAMO PRO4ETI MOQTA TEMA ''LUBOV I PAK LUBOV''OT TOGAVA RAZBRAH KVI SA MAJETE.................. NE IM SE VRAZVAI.E ONQ O6TE GO OBI4AI I O6TE SME ZAEDNO.

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Грешката ти е,че си се заблудила,че го обичаш,или изобщо харесваш.Щом в началото не си го харесвала-значи и все още е така.Просто си си сложила любвеобилните розови очилца..
    Това чувство не идва с времето и щом от самото начало го няма-всичко е заблуда.Просто щом си видяла,че той изпитва симпатии към теб,ти естествено не си му обърнала внимание,защото не го харесваш.Но естествено,като всяко нормално момиче,вътрешно си се почувствала поласкана.И щом той се е "отказал" от теб,на тебе това "ухажване" е започнало да ти липсва.Затова сега си заблудена,че го харесваш(най-малкото).Незнам дори как да ти го обясня.Опитай се да ме разбереш
    i az taka mislq
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

i az taka mislq

Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от barbito
    i az taka mislq

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ...и мн кофти щом избира момичетата си спрямо приятелите..дори и тези момичета да са стойностни
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    Да но той каза на приятелката ми,че има негови си неща заради коиот "сега не може"да се вижда с мен.точно за това не го разбирам!!!

Фен
    Град
    по света и у нас
    Sa4uvstvam ti nai izkrenno .Qvno ne e darjal istibski na tebe,ne e bil seriozen.Ne se ot4aivai ste nameri6 dr po svesten.A za "negovite" ne6ta moje da e i sporta i gadjeta i nz si kvi o6te raboti.Ne moi6 gi razbra majkite.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Мда ама сме от една компания както вече написах... и нз какво да правяяяя
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Фен
    Град
    Пазарджик
    =D> =D> =D>
    Любовта е по-силна от всичко

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ох май пак трябва да повторя,че когато се разделихме аз го харесвах а не съм започнала да го харесвам когато всичко е свършило,а вниманието пак си ми го отделяше дори ПОВЕЧЕ.проблема не е кога съм го харесала и защо,а какво да правя!!!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Имам въпос-какво означава "бяхме заедно?!"-гаджета,секс,целувки...?
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    И аз точно за това писах "бяхме заедно"защоото нз как точно да го нареча!Не мога да кажа "целувахме се,натискахме се..."затова обединявам всичко под "бяхме заедно",не е имало секс.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ох бе защо все забравям да вляза с регистрацията си!!!Тва горе бях аз
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

В такъв случай прочети темата Урок по раздяла
    Не съм съгласна!Зашо раздяла???Мом4ето сигурно още я харесва ,но по-рано тя го е отблъснала,не е знаела то4но какво иска!
    Ето какво да направиш!Ако пак излизате компанията заедно говори си с него,зака4ай го там ,свалки ала бала,извикай го на кафе само двамата и тогава ве4е поговори с него сериозно!Дали наистина иска да е с теб или е било просто зарибявка..УСПЕХ!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Мда и това е идея,то наистина не си е раздяла!Ама не ми и каза защо постапва така!Просто никакви обяснения,а когато ми изпрати смс-а след последния път когато бяхме заедно аз не го бях отблъсквала...точно това ми е интересно,няма причина...точно и 2 бяхме започнали да си допадаме така да се каже ,защото първо аз не го исках,но когато това се промени и тъкмо мислех,че всичко ще е идеално и за него изникват "негови си неща,заради които сега не може"да се виждаме...????????????????????????????????? ????Това СЕГА ми се струва странно,да не би да е заради състезанията... последния път като бяхме заедно си беше същия-миличък,сладичък...нямаше промяна или нещо заради което да се усъмня,че е номер...той не може да се прикрива и знам че е бил искрен
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ох хора дайте някой и друг съвет де...адски странно се чувствам а след 2 дни ще излизаме всички и той може да е там./..нз дали изобщо има смисъл
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

lol story..

ami moje bi my e pisnalo ti da se opravdava6 i sega znae 4e si hlutnala i ti go vru6ta tupkano

bmw_fenka
    Guest
    Mnogo dobre te razbiram!Az su6to sum bila na tvoe mqsto,i to ne edin pyt.Spored men ne e trqbvalo o6te ot samoto na4alo da go reje6.Za6toto vinagi taka stava.Ti ne go iska6 a sled izvestno vreme se poburkva6 po nego!Spored men e po dobre da se opita6 da go zabravi6.Znam kolko e trydno,vse pak ste v edna kompaniq!Nameri si nqkoi,koito da te obi4a istinski i dori ti da ne go xaresva6 budi s nego.Napravi si taka 4e ti da si 6tastliva.USPEX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си