.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Da go napravq li?

Guest

Da go napravq li?

haresvam si edno mom4e ot susedniq klas...mislq,4e i toi ima nqkakfi 4uvstva kum men...mn hora s ami kazvali "mi idi i go celuni"..ponqkoga kato go gledam mn mi se priiskva da go napravq..olele mn sum zlee...ama nz kak da mu kaja 4e go haresvam!!!

Ne mu kazvai a mu pokaji popritisni go malku poveche vnimanie mu otdeli govori si s nego ostavi go da se poddade i togava cuni-guni

Мииии.Накарай го да разбере, че му се кефиш и лека полека ше станат нещата

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Е ти пък деийствай направо без излишни думи отиваш дърпаш го настрана и го целуваш нищо не губиш...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Е ти пък деийствай направо без излишни думи отиваш дърпаш го настрана и го целуваш нищо не губиш...
    Успех.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    spored men purvo trqbva da opoznae6 nqkoi za da mu kaje6 4e go obi4a6..togava 6te razbere6 kak 6te reagira i kak da mu kaje6...

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    spored men purvo trqbva da opoznae6 nqkoi za da mu kaje6 4e go obi4a6..togava 6te razbere6 kak 6te reagira i kak da mu kaje6...
    Ama tq ne e kazala che go obicha... Mi i az mislq kato ostanalite shtom tolkova go haresvash.... deistvai...

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Ako mnogo divomu se kefi6 otidi i go celuni!

Голям фен
    Град
    sofia
    of prestanete s tova ''da mu kaja li''nai dobriq nachin da izrazish chuvstvata e chres deistviq i kakvo kato mu kajesh i toi ako ne napravi nishto ti shte si neshtastna deistviqta znachat mnogo poveche ot dumite
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    of prestanete s tova ''da mu kaja li''nai dobriq nachin da izrazish chuvstvata e chres deistviq i kakvo kato mu kajesh i toi ako ne napravi nishto ti shte si neshtastna deistviqta znachat mnogo poveche ot dumite
    =D> =D> =D>

Град
    Belene
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    =D> =D> =D>
    Е да ама...моята най-добра фр има почти същия проблем.Малко ще е гадно ако той не я харесва толкова мн и тя като му се нахвърли той после да се подиграва с нея...Нз да направи каквото мисли, че е добре
    Успех!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    ne e zaduljitelno da mu se nahvurlq no prosto da zapochne da mu go pokazva da deistva zashtoto tova s kazvaneto prosto ne vijdam smisul v nego zashtoto t moje da mu kaje no toi da q marani mnogo poveche s dumi a ako zapochne da mu pokazva che ima nqkukvi chuvstva i toi proqvi interes togava da deistva
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    =D> =D> =D>
    Xubav otgovor =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Иди при него и просто му го кажи. Вярно е че е трудно и се иска смелост, но един ден ще съжаляваш че не си опитала. Ще се почувстваш по добре когато излееш душата си. А само си помисли ако той ти отвърне със същото \/

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Цитирай Първоначално написано от kiss_***
    syglasna!
    Обичам и мразя,
    раздавам и пазя,
    смея се и плача,
    хуля и тача!

.************.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от |}HeCu{|
    Цитирай Първоначално написано от kiss_***
    syglasna!
    /офф
    Извинявай НЕСИ да се казваш ИНЕС и да си от квартал мусагеница ?
    /офф

Guest
    Ako divo mu se kefi6 i ne moje6 pove4e bez nego...otidi i go celuni.Ni6to ne gubi6.Pone 6te se kefi6 dalgo vreme sled tova!!!

mi ne my go kazvai direktno 6toto 6te se nadye i 6te ti se pravi na interesen.pokaji my go s nameci i taka natatuk

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    mi ne my go kazvai direktno 6toto 6te se nadye i 6te ti se pravi na interesen.pokaji my go s nameci i taka natatuk
    да бе то нали ти много разбираш

Супер фен
    не

otiva6 i go celuva6 a posle da stava kakvoto 6te
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си